Cure.. Dajte mi savjet.
Gin mi radi tek popodne a mene od jucer popodne boli trbuh, znaci prvo se stvrdnuo (od Bh) i kad je pustilo to, poceli su menstrualni bolovi kao i tupa bol u donjem dijelu leda i evo sad opet. Po noci mi nista nije bilo.. Ne znam da li da cekam svog gina do 14h ili da idem na hitnu (ili di vec)
Malo me strah posto mi se cerviks poceo skracivat, na 36mm je i vidi se neka bijela linija po kojoj je on znao da su bile kontrakcije
Otiđi na hitnu... Nije za zezati se jer može, ne daj bože, biti i prijeteći prijevremeni porod
Mana_mare, skakavac, slatke_brige i ako ima jos koja, cestitam vam na ulasku u 3. Tromjesečje❤️❤️
Demetria i Onka zelim vam dobre rezultate ogtt-a. ☺️Meni je isto tekucina cak fina bila za popiti 😂😂
Hvala Mare pogledat cu ☺️
Dinosaurus ajme pa di su Lindex narucila, ja par puta gledala i pise da ne dostavljaju pa sam odustala😅
Evo ja prvi put narucivala. Usla uredno na stranicu, odabrala hr, napunila kosaricu, platila i doslo na adresu 😁 probaj opet vidit, mozda su nesto mijenjali?
Cure.. Dajte mi savjet.
Gin mi radi tek popodne a mene od jucer popodne boli trbuh, znaci prvo se stvrdnuo (od Bh) i kad je pustilo to, poceli su menstrualni bolovi kao i tupa bol u donjem dijelu leda i evo sad opet. Po noci mi nista nije bilo.. Ne znam da li da cekam svog gina do 14h ili da idem na hitnu (ili di vec)
Malo me strah posto mi se cerviks poceo skracivat, na 36mm je i vidi se neka bijela linija po kojoj je on znao da su bile kontrakcije
Ja bi isto odma na hitnu otisla...bit ces mirnija
Idi odmah na hitnu Lux. U nekim situacijama je svaka sekunda bitna. Sretno i nadam se da je sve ok. 🍀
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure.. Dajte mi savjet.
Mene znaju bh pratiti kroz cijeli dan samo ih nisam jos nikad brojala koliko ih bude u danu i uz to imala menstrualne grceve. Jucer sam isla na pregled vanredno i sve je bilo u redu. Ali svaka od nas je slucaj za sebe tako da ako te strah i bojis se da nesto nije kak spada, radije odi na hitnu pa budes mirnija. Drzim fige i zelim ti puno srece da je sve u redu 🤗🍀 🤞
dobro jutro svima. Nema spavanja kod nas, evo i kiše lagano. Opet jeda od onih dana kad prelazimo kaj nam još treba za bebu i mamu za bolnicu, evo nam tjedna 29.još malo i za svaki slučaj treba složiti torbu. U ponedjeljak startamo sa trudničkim tečajem,a u utorak kontrola.
Slatke_brige gdje ides na tecaj? 🙂 Ak sam dobro shvatila ti si isto tu negdje blizu vz? 🙂
U Čakovec 😄 tu sam se udala, inače sam iz Varaždina 😊
Ahaa, znaci susjede smo sad 😁 ja cu morati zvati tu u bolnicu kod nas i raspitati se dal mi muz ko pratnja mora poloziti tecaj, posto je tecaj u 14h a on radi u to vrijeme i to u Zg 🤔 🤔
Posto svaki mjesec ide nova grupa, sljedeci mj mi je onda jedina i zadnja opcija da krenem 🙈
Cure.. Dajte mi savjet.
ajde na hitnu, bolje je puhati na hladno, nego da bude pre krasno... Drzim fige da je sve ok, javi se
Mimi mozda ti se ovaj mjesec ciklus poremetio 🤷
.
.
Evo cure slika spavacice, sa stranice Trgovina Marina Veliko Trgovisce, ja sam inace visoka cca 170 i meni je ova velicina L taman nekako do koljena dosla, sirina je ok, trbuh moze jos malo narasti, ali i onda ce bit ok.
Pa eto, mozda vam pomogne
https://ibb.co/19RhMCq
Imam i ja istu takvu, dobila na poklon 😁
Ići ću.. Ali se nadam da ce me stjerat jer sam dosla bezveze 😬
[link=https://lilypie.com][/link]
Sortiraj odgovore
Najstariji