Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissKris
    26. Rujan 2020. 10:59

Lepepa

vitae

Kako je kod cura koje su rodile (a i koje ce uskoro roditi) izgledao dolazak kuci? Zanima me jeste li taj dan bili samo vi, muz i bebač ili su vam odmah dolazili i bake, sjedovi, tetke…?
    Strah me korone i gužve u kući taj prvi dan kad dodjemo kući a velikanje vjerojatnost da odmah navale kod nas

Nama je plan da nas doma docekaju moji i muzevi roditelji i braca, znaci samo najuza obitelj…. rekla sam neka mi tada dodu, a onda mjesec dana dok ne dodem sebi ne zelim vidjet nikog 🤭 Izdrzat cu taj jedan dan sve, a poslije zelim mir i da ulovimo neku rutinu. 😁
    A susjedi, prijatelji, kumovi…. svimogu polako nakon mjesec dana.
    Znam da sam dosta ostra oko toga, i vec mi sad svi prigovaraju, ali taj period mislim da je najbitniji za bebu, mamu i tatu, svi drugi ce mi bit totalno nebitni. 😁🤭

slazem se, meni su isto prigovarali ali briga me. 😁😁

Tina.Antares
    26. Rujan 2020. 11:17

MissKris

Tina. Antares evo nasla sam model slucajno…D20M, 1600kn. Ima i skupljih i jeftinijih ali nas je definitivno spasio. Nadam se da cete rijesit problem! 😉

Izvrsno, hvala ti! Idem guglati. Još moram ugradbenu pećnicu kupit, taman ću oboje nastojat rjesit. 

Tina.Antares
    26. Rujan 2020. 11:24

Mi smo dali svima do znanja da trebamo mir i imamo obaveza oko starije, muž priprema revizorski ispit i treba učiti tako da mogu doći na “rate” ovaj najuži krug baka i djedova. Tako će doći moja mama par dana nakon rođenja, ostati kod nas tjedan dana, pa njegova mama i onda njegov tata i žena. S tim da njegovi neće kod nas spavati jer hoću mir. Dolaze u asistenciju oko svih poslova, razvazanja starije i sveg popratnog. Društvo i sira obitelj se ne gura, nekako svi su rekli nakon mjesec, dva polako dolazit. A to nam odgovara. 

Tina.Antares
    26. Rujan 2020. 11:26

Napokon 2804

Tina.Antares

Napokon sretno danas i da si sto prije sa svojom bebom!

plavonebosve ovisi od doma zdravlja gdje spadaš, kod nas je recimo zoveš prije termina da si upiše, kad dođeš doma iz rodilišta zoveš opet i onda dolazi, a kvart do patronažna dolazi i prije i poslije.

O moja tina, nista nije ni pocelo, ja se samo nadam 😂
    Sto se bolova tice, mene ti je negdje prije bolilo sa desne strane kao da sam trcala a nisam disala pravilno, ona odvratna probadajuca bol i nakon tog jaka menstrualna bol, i bila na hitnoj i ama bas nista nije se desilo, ni ctg nije ocitao nista osim klasicnog kojeg trudica….

I ja se onda nadam s tobom da krene i da prođe sto lakše i brze. Znam koliko te muci ovaj zadnji period. 🙈🙈

26. Rujan 2020. 11:26

Marta14

Halila a kako si nakon velike nuzde, samo wc papirom ili? To mi je uzas.. A necu gledat sigurno dolje 😅

Ja sam isto šivana i mogu ti reći, prva dva dana mi je još bilo ok sal sad se sve steže i još gore boli i peče. Nemoj samo povlačiti papir, kakav god da imaš, suhi ili mokri. 
    Ako imaš bide to ti je super stvar za pomoć

Halila
    26. Rujan 2020. 11:36

Marta14

Halila a kako si nakon velike nuzde, samo wc papirom ili? To mi je uzas.. A necu gledat sigurno dolje 😅

Da, samo lakše nego inače 😂 i tuširanje nekoliko puta dnevno, a nakon svakog tuširanja, octenisept bi našpricala na uložak i to je to. Octenisept mi je spas za sve 😁👍

Mina 29
    26. Rujan 2020. 11:57

teica30

Jutro cure… Gospođica se odlučila aktivirati kroz noc, i ne prestaje… Neka nje, i njenog lupanja, onda sam ja mirnija 😁.
    Pola sam zaboravila sto sam pročitala…
    Sanja probaj se doma opustiti, možda je i zo zakočilo prouzcodnju mjesta, pravo čudo je taj bas mozak … Cak sam negdje pročitala da jr super prekriti izdajalicu da uopće ne vidiš Jel sta ide mlijeka, jer navodno to stvara dodatni pritisak.
    Noćas sam sanjala malu moju curku i sad već jedva čekam porod i da dođemo kuci …
    Jučer me i muž pita Jel ne može ona nekkao brze van, već mi je dosadilo čekati 😆😅.
    Mina još malo pa ćemo i mi … A dobro, do idućeg tjedna ćeš još izdržati, iako mogu misliti kako ti je bilo kaf nista od pregleda. Jesi počela u bolnicu ići?

Nisam još neznam ni jel budem zbog korone jer moj gin ima ctg.. Neznam kak bude to sad išlo.. Idem idući tjedan pa ću čuti kako dalje.. 
    Jos malo.. Ali nek još bude u busici najbolje za nju. 

Vita26
    26. Rujan 2020. 12:34

Loknice Cestitam ❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    26. Rujan 2020. 12:43

Babyboy Cestitam,💋💋🥰

Ajme nestignem vas vise pohvatati,nema me samo pol dana 🙈🙈🙈🙈
    Stigla jesen ,stize i bebice.
    Ja sam sve spakovala,sve sam pripremila,am kontrolu iduci tjedan i onda cemo vjerovati znati kad idemo na carski 🙏🙏jedva cekam da se porodim ,ne znog toga sto mi je tesko,nego da ga upoznam napokon 🌞🌞🌞

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Dinosaurus
    26. Rujan 2020. 12:48

Princess mimi ko da sam ja tvoj post pisala. Kod nas isto bljucanje ali najvise zato sta se prejede. Moram ju drzat uspravno min 10ak min nakon svakog hranjenja. Uz to na jednoj cici imam prevelik otpust mlijeka pa se jadna muci 🙄
    Rezanje/pucanje imala u prvoj trudnoci bas gadno. Ispiranje nakon svake nuzde, ne direktno rodnicu mlazom nego vise onako u ruku pa oplahnut 😁 i nakon toga octenisept i pricekat da se osusi.. Jastuk sa rupom iz ljekarne koristila za sidit, spasio me.
     Posjete - mi smo onako hard core tu.. Evo sutra je misec dana otkad sam rodila znaci 3 tjedna smo doma. Bila nam je samo svekrva i muzeva sestra na kratko, i to su se same pozvale i nismo mogli izbjec nikako. Inace smo svima rekli da minimum misec dana ne dolaze, pri tom mislim na nase roditelje. Ovima drugima nismo nista ni govorili jer znaju da cemo ih zvat kad budemo spremni 😁 mi smo sve sami, ka i prvi put i tako nam najvise odgovara.
    Mislim da smo mi trenutno u skoku.
    Dakle sinoc kaos. Plakanje, oce cicu staaalno, ja pristekam a ono mliko ideee li ga idee a ona jadna place sta ide pa se makne ali bi i dalje cicala ali u prazno pa opet place i tako satima... Veselim se za vcrs 😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.