Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marija1207
    26. Rujan 2020. 00:07

Žene da vam javim,eo taman s wca svaki pit kad sam se obrisala roskasti crvenkasti iscjedak,to je znaci sluzni cep poceo? Nikakve bolove nista nemam

teica30
    26. Rujan 2020. 00:09

Jao preslatka sobica... Moram i ja smisliti neku naljepnicu ili nešto ... 🥰🥰🥰

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

teica30
    26. Rujan 2020. 00:14

Malo me zabrinula ova moja cura... Jako je mirna, cak i previše kako ona inače lupa... Osjetim ju lagano, samo udarac dva, ali cak nisu ni udarci ... Bas me neka panika uhvatila... Inače kad joj malo lupnem, ona odmah lupa nazad. Idem u krevet i osluskivati. 
    Jel se dogodilo kojoj curi to? Mislim znam da se umire, i da imaju manje mjesta, ali opet... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Zojo
    26. Rujan 2020. 00:24

teica moj malac je jučer i prekjučer i za vikend bio miran i više se meškoljio nego udarao, ali zato danas nadoknađuje za sve(kaže dragi da danas luduje zato što smo se napucali graha🙉). Znalo mi se dogodit da ga 2-3 dana slabije osjetim i mogu ti reći da mi nije baš bilo svejedno(puno scenarija bilo u glavi), ali valjda su i oni neke dane aktivniji, a neke malo lijeniji. Mada kod mene je nahaktivniji po noći-valjda kad se smirim onda me on podsjeti da je vrijeme za maženje...😍 Dr mi je rekla ako nabrojim 10 udaraca u sat vremena da nema razloga za uzbunu, ali svakako prati situaciju i probaj ju potaknit da se uskomeša(kod mene pali da mu dragi priča ili da pojedem "malo" nutelle. 

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

plavo_nebo
    26. Rujan 2020. 00:58

Babyboy i Loknica Cestitam 🥳🥳

Tejic
    26. Rujan 2020. 01:03

Napokon hormoni su cudo jedno. Ja sad tek vidim kolko sam bila zivcana i osnetljiva u trudnoci 😆 na neke stvari na koje sam bila luda u trudnoci sad ni ne primjetim. Al tjedan dana nakon poroda sam mislila da cu se psihicki raspasti, svaki dan je suza suzu stizala. Bila sam preplavljena nekim emocijama i cim bi pogledala muza kak drzi bebu il kak ga hrani i kak mu pjeva ja bila gotova 😆😆
    Teica bitno je da nabrojis 10 pokreta dnevno. Prati situaciju i sutra kroz dan i pojedi nest slatko 🙂 iako i bebice su sad sve vece i nema vise mjesta ta udarce nego se vise samo migolje i gurkaju 😊😊
    Ja danas izasla prvi puta, otisla sa sestrom na kavu i pozdraviti svoje cure s posla. Tak jednostavan i kratak izlazak a osjecam se ko da sam bila u provodu svog  zivota😂😂 bas mi je trebalo i dobro doslo da sam malo izasla van iz stana uhh 😀😀 uspavala sam bebaca nazad, a sad moram sebe jer zacas opet slijedi budenje🙈🙈

Tina.Antares
    26. Rujan 2020. 03:54

Loknica čestitam i držim fige da sto prije prođe tih 7 dana i da idete doma svojoj kući na maženje i paženje! 

Ja sam se probudila i ne mogu zaspati da se na trepavice postavim. Muž se sutra vraca s puta, kćer je opet noćas kod nas u krevetu jer je osjetila potres sinoć. Probava me ubija i već sam luda, ostala sam bez sirupa par dana i još sam pametno jela kokice prije dva dana. Taj dio mi nikako neće faliti u ovoj trudnoći. 

Ananas sam tamanila s kćeri do zadnjeg dana i nije nešto previše opravdao price o otvaranju iako sam imala puno manje izražene BH kontrakcije s njom nego sad. 
    Datulje osim sto ih inače volim jesti, ću početi uskoro jesti aktivnije. Samo me živcira sto su krcate šećerom tj sušene i kandirane. Kao i brusnice, koje bi trebala jesti jer čaj ne podnosim. Čaj od lista maline sam krenula, iako mi je doula rekla da sam mogla komotno već mjesec dana piti. Stiže mi magnezij, pa ću napraviti si ulje od magnezija i lokalno na listove nanositi jer ga ne volim pit da ne kamuflira kontrakcije. 

Gdje smo ono rekli da su najbolje nepromočive navlake/plahte/step deke za naše krevete? 

Vi koje imate inače problema s vlagom kako to rješavate po zimi kad je suh zrak od grijanja, a opet bude vlaga? 
    Potkrovlje smo, krovište nam neće biti sređeno ovu zimu. Selit se kako izgleda nećemo tako skoro jer vlasnica stana koji smo planirali kupit nikako da donese odluku i pristane ili makar odbije, pa da znam na čemu sam, tako da se pripremam ovdje za ostati zimu. 

• Crwena
    26. Rujan 2020. 05:16

Demetria molim te da promjeniš moju bolnicu na listi jer sam rodila na Sv. Duhu 🙂
    Cure koje su rodile čestitam, uživajte, pazite se i mazite s bebicama 
    Mi danas čekamo vizitu, ali sve u svemu smo dobro i očekujemo da danas idemo doma..baš je brzo prošlo jer smo imali prekrasan boravak na Sv. Duhu 🥰

AngelEyes
    26. Rujan 2020. 06:14

Loknica čestitam 💙
    Marija sluzni, i meni je tako samo idmah s trudovima.
    Ja se ustajem pomalo, daju protiv bolova pa nije strašno. Niko je završio na neonatologiji zbog neke infekcije, čekam vizitu za detalje. Još ima ožiljak na glavici od vakuuma pa to moraju tretirati. Morat ću početi s izdajanjem. Nisam ga još uzela u ruke, samo sam ga vidjela, kako je to teško.
    Sretno svima, nek se nastavi baby boom 😘

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Demetria
    26. Rujan 2020. 06:54

Zojo sretno ti i lijepo se provedite ❤️ vjeruj mi, kao i porod brzo dođe taj dan i brzo prođe pa ti bude žao što si se živcirala oko gluposti i nisi cijelim tijelom i duhom uživala.
    *
    Napokon draga moja neki dan sam gledala glupi film s mužem - Bill & Ted Face the Music (https://m.imdb.com/title/tt1086064/)
    I počela sam plakati. Niti je bila neka scena emotivna niti išta.
    Pucaju nas hormoni.
    Datulje onda sigurno neću jesti jer ih ne volim a ananas bi mogla kad dođem do termina.
    *
    Imam osjećaj da nikako nemam mira i stalno nešto radim, ne mogu ni pol sata u miru sjediti. 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.