Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissKris
    26. Rujan 2020. 09:27

teica30

Malo me zabrinula ova moja cura… Jako je mirna, cak i previše kako ona inače lupa… Osjetim ju lagano, samo udarac dva, ali cak nisu ni udarci … Bas me neka panika uhvatila… Inače kad joj malo lupnem, ona odmah lupa nazad. Idem u krevet i osluskivati.
    Jel se dogodilo kojoj curi to? Mislim znam da se umire, i da imaju manje mjesta, ali opet…

Meni se dogadalo, ne brini se. 😉 Moj maleni zna tako koji dan biti mirniji i to sam primjetila u dane kad sam ja neraspolozena ili tuzna ili nazivcirana. On se jadnicak skroz umiri i stisne. Ali da je grozan osjecaj, je...😔Ja sam jednom sve zivo strpala u sebe i slano i slatko i vode i setala i legla a on nista. I kad sam se opustila i prestala opterecivat izudaro me posteno. Ali apsolutno razumijem brigu...Javi.❤

• MissKris
    26. Rujan 2020. 09:38

Tina.Antares

Loknica čestitam i držim fige da sto prije prođe tih 7 dana i da idete doma svojoj kući na maženje i paženje!

Ja sam se probudila i ne mogu zaspati da se na trepavice postavim. Muž se sutra vraca s puta, kćer je opet noćas kod nas u krevetu jer je osjetila potres sinoć. Probava me ubija i već sam luda, ostala sam bez sirupa par dana i još sam pametno jela kokice prije dva dana. Taj dio mi nikako neće faliti u ovoj trudnoći.

Ananas sam tamanila s kćeri do zadnjeg dana i nije nešto previše opravdao price o otvaranju iako sam imala puno manje izražene BH kontrakcije s njom nego sad.
    Datulje osim sto ih inače volim jesti, ću početi uskoro jesti aktivnije. Samo me živcira sto su krcate šećerom tj sušene i kandirane. Kao i brusnice, koje bi trebala jesti jer čaj ne podnosim. Čaj od lista maline sam krenula, iako mi je doula rekla da sam mogla komotno već mjesec dana piti. Stiže mi magnezij, pa ću napraviti si ulje od magnezija i lokalno na listove nanositi jer ga ne volim pit da ne kamuflira kontrakcije.

Gdje smo ono rekli da su najbolje nepromočive navlake/plahte/step deke za naše krevete?

Vi koje imate inače problema s vlagom kako to rješavate po zimi kad je suh zrak od grijanja, a opet bude vlaga?
    Potkrovlje smo, krovište nam neće biti sređeno ovu zimu. Selit se kako izgleda nećemo tako skoro jer vlasnica stana koji smo planirali kupit nikako da donese odluku i pristane ili makar odbije, pa da znam na čemu sam, tako da se pripremam ovdje za ostati zimu.

Mi smo imali dosta problema s vlagom i mogu reci da nam se jedino odvlazivac pokazao kao rjesenje. Kad smo ga uzeli i poceli koristiti usisao je toliko vode iz prostora da nismo vjerovali. U pocetku je dosta radio a sad ga palimo tu i tamo po potrebi a situacija s vlagom je skroz zadovoljavajuca.😊Mi smo nas gorenje uzeli u pevecu, je bio skup ali mogu reci da je vrijedio svake kune. 😊😊

Napokon 2804
    26. Rujan 2020. 09:39

mc_mouse

Nikako da se javim.
    Dogodilo se božje čudo i poslalo nam sterilne nalaze na streptokok. Izašli smo iz bolnice jučer ❤️ Nakon početnih rana na bradavicama, sad smo prešli na šeširiće i krenulo je. Isključivo dojimo i nadam se da će tako ostati. On sisa aktivno i po pola sata, ali ja imam previše mlijeka pa se u međuvremenu moram izdojiti da popusti jer se stvaraju kvrge.
    Braco je zasada odlično reagirao, sretan poklonima koje mu je braco donijeo, ugl zasada sve ok.
    U postupku sam saniranja svojih rana, nadam se da će biti brzo gotove jer se radujem prvim šetnjama ❤️
    .
    Curke koje ste rodile, čestitam vam od srca, koje niste - puno sreće vam želim i samo pozitivno.
    Nadam se da ću vas uskoro i popratiti u tipkanju, sad mi je nemoguce 😆😘

Cuda se dogadaju, bas sam sretna zbog vas 😘😘😘

Cekam Ninche da se javi da je sve dobro... 

Sto se mene tiče, ja bih danas isla rodit, a imam osjećaj kao da je dole armirani beton. 

Napokon 2804
    26. Rujan 2020. 09:41

MissKris

teica30

Malo me zabrinula ova moja cura… Jako je mirna, cak i previše kako ona inače lupa… Osjetim ju lagano, samo udarac dva, ali cak nisu ni udarci … Bas me neka panika uhvatila… Inače kad joj malo lupnem, ona odmah lupa nazad. Idem u krevet i osluskivati.
    Jel se dogodilo kojoj curi to? Mislim znam da se umire, i da imaju manje mjesta, ali opet…

Meni se dogadalo, ne brini se. 😉 Moj maleni zna tako koji dan biti mirniji i to sam primjetila u dane kad sam ja neraspolozena ili tuzna ili nazivcirana. On se jadnicak skroz umiri i stisne. Ali da je grozan osjecaj, je…😔Ja sam jednom sve zivo strpala u sebe i slano i slatko i vode i setala i legla a on nista. I kad sam se opustila i prestala opterecivat izudaro me posteno. Ali apsolutno razumijem brigu…Javi.❤

Moj je isto miran zadnjih tjedan dana, i nema sanse da ga pomaknem, on sam mora i drugačije ne ide... Ali vjerujem da je to sve dobro, da tako mora biti

Marta14
    26. Rujan 2020. 09:53

Cestitam curama koje su rodile 🍀🍀Sretno onima koje su sljedece na listi 🤗🤗

Ima li koja mama iskustva sa pucanjem(svega) da napise koji savjet? Sad mi je najgore to odrzavati jer nemam mira od male u bolnici..ne mogu obavljat nuzdu, prat se, spricat.. Stalno je sa mnom. 
    Za 6 tjedana krecem na fizikalnu.. 🥴🥴

plavo_nebo
    26. Rujan 2020. 09:55

Patronažna kad ju se zove? Iz bolnice? Kad dođemo doma? Ima li veze sto nismo na adresi sa osobne?

Tina.Antares
    26. Rujan 2020. 10:02

MissKris

Tina.Antares

Loknica čestitam i držim fige da sto prije prođe tih 7 dana i da idete doma svojoj kući na maženje i paženje!

Ja sam se probudila i ne mogu zaspati da se na trepavice postavim. Muž se sutra vraca s puta, kćer je opet noćas kod nas u krevetu jer je osjetila potres sinoć. Probava me ubija i već sam luda, ostala sam bez sirupa par dana i još sam pametno jela kokice prije dva dana. Taj dio mi nikako neće faliti u ovoj trudnoći.

Ananas sam tamanila s kćeri do zadnjeg dana i nije nešto previše opravdao price o otvaranju iako sam imala puno manje izražene BH kontrakcije s njom nego sad.
    Datulje osim sto ih inače volim jesti, ću početi uskoro jesti aktivnije. Samo me živcira sto su krcate šećerom tj sušene i kandirane. Kao i brusnice, koje bi trebala jesti jer čaj ne podnosim. Čaj od lista maline sam krenula, iako mi je doula rekla da sam mogla komotno već mjesec dana piti. Stiže mi magnezij, pa ću napraviti si ulje od magnezija i lokalno na listove nanositi jer ga ne volim pit da ne kamuflira kontrakcije.

Gdje smo ono rekli da su najbolje nepromočive navlake/plahte/step deke za naše krevete?

Vi koje imate inače problema s vlagom kako to rješavate po zimi kad je suh zrak od grijanja, a opet bude vlaga?
    Potkrovlje smo, krovište nam neće biti sređeno ovu zimu. Selit se kako izgleda nećemo tako skoro jer vlasnica stana koji smo planirali kupit nikako da donese odluku i pristane ili makar odbije, pa da znam na čemu sam, tako da se pripremam ovdje za ostati zimu.

Mi smo imali dosta problema s vlagom i mogu reci da nam se jedino odvlazivac pokazao kao rjesenje. Kad smo ga uzeli i poceli koristiti usisao je toliko vode iz prostora da nismo vjerovali. U pocetku je dosta radio a sad ga palimo tu i tamo po potrebi a situacija s vlagom je skroz zadovoljavajuca.😊Mi smo nas gorenje uzeli u pevecu, je bio skup ali mogu reci da je vrijedio svake kune. 😊😊

Budem pogledala na stranici peveca, znaš možda koji je model? Čisto da ne lutam, jer mi treba neko trajnije tjesenje od onih ceresit i takvih slično kutija. 

Ima koja bolove probadajuce iz dna zdjelice s desne strane kad previše hodate? Već pitala, al je očito se izgubili u prepiskama. 

Tina.Antares
    26. Rujan 2020. 10:09

Napokon sretno danas i da si sto prije sa svojom bebom! 

plavonebo sve ovisi od doma zdravlja gdje spadaš, kod nas je recimo zoveš prije termina da si upiše, kad dođeš doma iz rodilišta zoveš opet i onda dolazi, a kvart do patronažna dolazi i prije i poslije. 

Halila
    26. Rujan 2020. 10:10

Loknica čestitam od srca! Želim ti brz oporavak, da se brzo mazite doma, a maleni nek je živ i zdrav! ❤
    Marta imala sam ja rupturu, sve živo mi je puklo dolje, nisam ništa posebno radila, samo sam redovito špricala s octeniseptom i kladila bih se da je ubrzao zarastanje. Ok je to sve prošlo na kraju, iako je stvarno bilo ko iz horora 😆 preporucujem ne gledati ogledalom, mene je šokiralo. 🙈
    Datulje i List maline sam u prvoj trudnoći od 36. tjedna tamanila ko luda pa ništa. Kud sam prenijela tjedan dana, još kad je porod napokon krenuo, nisam se uopće otvarala, a trudovi bili na pola minute cijelu noć. Ovoga puta ne vjerujem ničemu, kako bude, bude. Počelo mi se događati da se po noći probudim za wc i onda dobrih sat vremena ne mogu zaspati jer si u glavi vrtim scene s prvog poroda pa si mislim šta me sad čeka i kak ću to bez muža i kak će kćer doma bez mene (jako je vezana za mene iako ju ja stalno pripremam na to da me neće bit par dana i kuži ona, ali ne mogu si pomoći) pa se sva izbediram... grozno!

26. Rujan 2020. 10:14

Čestitam svim curama koje su rodile, nek vam bebe lijepo rastu i napreduju i uživajte u majčinstvu 🥰💝
    Brzo se naša lista povećava, sretno svima koje ste sljedeće na redu 😊
    Drago mi je da ste sve dobro, ranije i kasnije jesenske bebe i mame, lijepo mi vas je čitati. Samo se baš ne stignem javljati.
    .
    Mi smo jučer došli doma. Svi su nas s veseljem dočekali a i ja sam jedva dočekala. Matija je fino papao, ispraznio obje cice i prespavao nekoliko sati. Odonda ja više ni kapi mlijeka nemam 😔 on jadan vuče i sav je crven, znojan, plače, vrišti... na kraju smo kupili nadohranu i evo sad je zadovoljna i mirna beba za poželjeti.
    Baš sam jadna zbog tog mlijeka. Pokušavam i na pumpicu i nejde nikaj. Ne znam kaj se desilo. 😔
    .
    Ugodan vam vikend drage moje. Ako kojoj krene porod nek prođe što lakše. Sve se poslije "zaboravi" ali meni su ti sati trajali ko vječnost. Samo hrabro 💪💕🤞🍀🤰🤱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.