Cure moje, pošto sam većinom rađala ranije i bila otvorena nemam baš iskustva s ispadanjem sluznog čepa. Maloprije odem do wc-a i na dnevnom ulošku veća količina guste žute sluzi. Nekako mi je najlogičnije da je to počeo ispadati sluzni čep. Vaša iskustva i mišljenje?
Rodila sam nocas curicu Klaru 4220gr i 55c(procijenjena jucer ujutor na 3400gr,+/-400gr)
Bez epiduralne i indukcije, ss svojim trudovima
Ako ikad ponovim neku glupost kao da mozda necu prepoznat prave trudove nek me netko slobodno odalami toljagom po glavi. Bilo je uzasno bolno, nosim se s savovima, osoblje u bolnici je srednja zalost nisu mi dali niti jedan pisljivi brufen ali polako krecemo u fazu oporavka i zaboravljanja svega teskog i ruznog, doma nas cekaju nasi decki i baka
Malena struca je dobro, zaljubljena sam koliko je lijepa i savrsena i jedva cekam da idemo iz bolnice
Marta na kakvu fizikalnu ides?
Sanja nemoj se bedirati, pogotovo ako ne ide izdajanje. Samo ti njega stavljaj na prsa ako zelis dojiti pa ako dođe dođe. Niti ja ne mogu izdojiti vise od 10 ml, nisam nikad mogla. A imam 90 mjeseci dojilačkog staža.
Čekaj, ti si uspješno dojila ali nisi mogla izdojiti s pumpicom više od 10ml? Jesam dobro shvatila?
.
Stavljam ga na prsa i prvo je borba da uopće primi kak treba. Onda dok povuče nekoliko puta i vidi da nikaj nejde onda se počne buniti. I probam ga namjestiti opet i opet a on sve više protestira i plače i viče i više ga ne mogu tak gledati i slušati i popustim.
Tak je bilo i u rodilištu. Zapravo, odmah kak smo smješteni bili u sobu primil je cicu od prve i vukel kak treba al naravno nije još bilo mlijeka pa je uskoro odustal, nije se bunil. Poslije je bljuckal plodnu vodu dan i pol pa kao zato neće cicati, onda se meni bradavice nisu htjele ispupčiti, pa kao ja neznam namjestiti ili on se ne zna primiti i na kraju su ga sestre, dok im je dojadilo valjda njegovo vikanje što li, uzimale ga "na prematanje" i vraćale u food komi i stavljale uspravno da se podrigne 🙄 od čega? I tak svaki put ostatak vremena kak smo bili tam.
Tak da sve skupa baš sam jadna.
Ne mislim odustati još, vidjećemo... al nekaj mora jesti.
Nisam nit sigurna koju dozu adaptiranog mu moram davati po obroku, piše na kutiji 120ml za njegovu kilažu a meni se to čini previše 🙄 a možda i krivu stvar imam, ne znam... i znam da s flašicom samo radim jos veći problem 😞
Rekli su mi da mi se patronažna bude javila, a to bude najranije u ponedjeljak.
Još mi je i neki šav popustio dolje i krvari i peče.....
A moj ptič mali je tak dobar i drag... 💙
.
Ispričavam se kaj nisam pozitivna danas, molim vas ne zamjerite, morala sam se malo izjadati. Vaše priče i iskustva me ipak malo podignu i oraspolože, hvala vam 💕
Rodila sam nocas curicu Klaru 4220gr i 55c(procijenjena jucer ujutor na 3400gr,+/-400gr)
Ako ikad ponovim neku glupost kao da mozda necu prepoznat prave trudove nek me netko slobodno odalami toljagom po glavi. Bilo je uzasno bolno, nosim se s savovima, osoblje u bolnici je srednja zalost nisu mi dali niti jedan pisljivi brufen ali polako krecemo u fazu oporavka i zaboravljanja svega teskog i ruznog, doma nas cekaju nasi decki i baka
Malena struca je dobro, zaljubljena sam koliko je lijepa i savrsena i jedva cekam da idemo iz bolnice
Bravo Ninche i čestitam ti, uživaj sa svom štrucom i nek vam oporavak protekne u najboljem redu 🥰💪💕
Ninche Cestitam od srca uzivaj te vas dvje 💋❤️❤️
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Čestitam od srca ❤️
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Nincheee cestitam od 💗, nisu nego u kilo pogrijesili 😂🤦🏼♀️ Prava cura vec, nek je ziva i zdrava a ti nam se brzo oporavi 😘
Ninche čestitam!!
Ja cu onda sto se tice posjeta pokusati dogovoriti da ne dolaze bas prvi dan (jer vjerujem da cu biti sva nikakva i neraspolozena za pitanja/“savjete” i sl.-mužev dio obitelji je dosta nametljiv, sve zele znati, u sve se petljaju, u stilu onih obitelji iz turskih sapunica haha).
Neka dodu drugi dan kada se barem malčice priviknemo i kda budem vise psihicki spremna Istrpiti hrpu ljudi u kuci. Znam da mozda zvuci grozno ali najradije bih svoju mamu kraj sebe da pomogne na pocetku jer se s njom osjecam najugodnije. Ne mogu zamisliti da mi svekrva dođe i ostane par dana, mislim da bi poludila kao i Marta.
Ninche cestitam 💞💞Dobrodosla Klara!
Sanja probaj sesirice za dojenje.
Ova moja samo spava poludit cu... Znaci kakva je u trbuhu bila takva je vani.. Dojenje jedva nekako a cice pune, cicka 10 minuta mozda pa spava..
Ninche za Dammverletzungen
Sortiraj odgovore
Najstariji