Mi smo odmah rekli svima da ne zelimo nikog mjesec dana vidjeti. Moja mama je ovdje i ona ce biti sa nama, i pomoci oko bebe. Ostali svi imaju djecu 2, 3 godine i skolarce, i otvoreno sam rekla da ih ne želim vidjeti, a sad tko se ljutio, nek se ljuti...
Hej cure!
Uzela laptop, napisala puno tog i nece mi poslat..
Tina. Mene ti zna bolit i zdjelica i rodnica bas jako, muz mi je neki dan oblacio pidjamu, ja nisam mogla. Zdjelica ako dugo sjedim, a rodnica ako puno hodam 😅
.
Posjete. Meni ce moji i muzevi vjerojatno odma prvi dan doc. Jedino mi je problem sto je mali stan, savovi, wc, tusiranje, problem je kad ti je u maloj prostorijici 12 ljudi, a ti jadan. Tako da sve ovisi o mom stanju. Tako sam se dog i s muzem. Dok ne vidim kak sam, necemo znat. Ne planiramo nis unaprijed bas, ni u vezu tog, ni u vezi puno drugih stvari😊
Dinosaurus, nama je jučer bio skok - osjećala sam se kao da je posisao život iz mene 😂
Posjeti - došli su prvo moji starci pa njegovi, inzistirala sam da imaju maske. Prije poroda sam mislila da ćemo prva 2 tjedna samo biti nas troje, ali kako sam se dobro osjećala došli su nam više puta i moji i njegovi starci i braća. Sad će dva tjedna, izvan tog kruga ljudi drugi zasad nisu dobrodošli 🤭 i to znaju
Babyboy i Loknica cestitam i btz oporavak zelim🙂
Posjete za pocetak samo roditelji, a ostatak prijatelja i obitelji tek kasnije.. nema potrebe sad kad ide sezona gripe u kombinaciji s koronom... sreca na novim tehnologijama🙂📸
Kako je lijepo pocels jesen s bebicama🙏❤️Cestitam svima od srca🎉🌟i brz oporavak zelim🤗
Loknica,Ivana-du neka sto prije vase bebe budu uz vas❤️🤞
Kupus obloge su mi ful pomagale i konstantno masiranje. U pocetku je fakat tesko sam masirati i razbijati cvorice,imala sam shajnu patronaznu koja mi je ful pomogla oko mastitisa. Drz’te se mamice.
Za grcice su mi najvise pomogle Lefax kapi,narucivala sam ih u privatnoj apoteci,a od Gradskih ljekarni najbolja je ona u Masarykovoj,sjaje su magistre i pomognu oko nabave svega! Toplo preporucam svim curama koje su u Zg.
Ginekolog mi je rekao da su najnovija istrazivanja pokazala jako dobre rezultate za sazrijevanje bebine probave ako se od 32.tt pocnu piti probiotici Omni Biotic Panda. Rekao mi je da obavezno to pijem. Tako da cure koje imate jos koji tjedan do poroda mozete poceti😊
Sretno svima💪🤞🤗
Bok curke koje me se sjećaju 🥰♥️
Čitam i ne vjerujem koliko bebica, vau!!! Čestitam svimaaa, jedva čekam da budem na vasem mjestu 😍
Ja sam samo dosla javiti novosti, moja curka napreduje, ima 2500 grama, cerviks nam je 26 mm i omekšan, uloziv za vrsak prsta, ali zatvoren, kaze dr nalaz uredan!
Mene panika ulovila jer jos nisam spremila torbu, a niti oprala i opeglala sve za bebu tak da sad moram brzo!
Za dva tjedna kreću kontrole u bolnici i čekamo svoj datuđ 🥰♥️
Puse vam svima 😘😘♥️♥️Isabelagregorijan sjecam te se, kako ne😁tu smo s terminima negdje, drago mi je da si dobro, da je sve u redu, curka odlicno napreduje, bome lijepa kilazica🥰💜 i drago mi je da si se javila🤗
Sto se tice robice ja sam isto tek krenula s pranjem, i planiram sljedeci tjedan polako torbu sloziti, nikad se ne zna, pogotovo jer u zadnje vrijeme imam neke kontrakcije i lagane bolove..Imam pregled sad u utorak, isto cu onda biti ko ti sad 34+1 pa me bas zanima koja je kod nas kilazica☺️cerviks mi je na zadnjem pregledu u 30-om tjednu bio 27, pa cemo sad vidjeti kakvo je dalje stanje
Krivo mi je kaj sa svime čekam do zadnjeg.časa, al dobro, bila sam na mirovanju...a sad moram stisnut brzo sve 🙈
I ja imam uz kontrakcije sad i neke menstrualne bolove prilično jake par puta dnevno. Jel ti beba aktivna ili se smirila? Moja se nekako skroz smirila, bas mi je to onak zastrasujuće 🙈
Brzo će utorak, drzim ti figice 🤞🤞 još malo pa smo i mi na redu ♥️♥️
[/url
Ja sam mislila da neću nikoga htjet vidjet mjesec dana ali sam stalno željna posjeta. Naravno ne bilo koga nego samo prijateljice, pogotovo one koje imaju djecu, baš mi trebaju kao potpora i jedva sam ih nagovorila pomalo da dođu prije reda 😛 Naravno s maskom, dezinfekcija i nema preblizu bebe. Muž mi je otišao na brod tjedan dana nakon poroda, mama mi je tu i kuha, pere, pomaže sve.. ne znam šta bih bez nje. Šetale smo 2 puta prije ovih kiša kad je bilo baš toplo. Bebu pazim maksimalno, nema straha od približavanja i zaraze bilo čim jer ne dam da itko priđe
Sortiraj odgovore
Najstariji