Ananas se jede kao i datulje da bi potakle kontrakcije, ja ne volim ni jedno ni drugo 🤣
.
Znaci legla u krevet, muz na veliko spava, a meni suza suzu stize, samo od sebe me uhvatio plač i nikako se smiriti… Sva sam neka nikakva
Joj razumijem te skroz… Tako je meni prije koji dan došlo, suza suzu stizala… A uopće nisam imala razloga, iz cista mira. Sutradan sve normalno kao da nista nije bilo…
Valjda nam treba takav neki reset, previše svega nam se događa… A prije dva dana sam počela plakati jer eto nemam torbu za kolica i nijedna mi se ne sviđa i kako cu ja bez toga … Eto sta ti je ženski mozak 🤯🤪…
Ja sam naručila ovu, nije skupa, došla je za 2, 3 dana i čini mi se odlična. I taman je, nije mala ni prevelika ko ruksaci.
https://ibb.co/TYDPvY6
Jutro curke..
Ja sam onak loše volje.. Po svađala se sa mužem sinoć i to gadno sjelo mi je naravno teže nego bi inače. Rasplačem se sad za bilo šta da a kako nebi za svađu.
No proći će i to😪
Nego.. Ja sam jučer bila na ctg-u bez pregleda i uzv je jer je moj gin na b.o. Ctg je uredan pregled je idući tjedan.. Sestra koja je inače primalja po struci kaže mi da nezna kad trebam roditi rekla bi za koji dan da mi je trbuh jako nisko a i da joj se čini velika beba. Reko super.. Trbuh mi je jako nisko ali bio je tak i sa prvim pa sam skoro do termina izgurala..
Nego ko je sad na redu.. Napokon, Demetria, Bosko? Nekog sam sigurno zab. A onda smo tu blizu i jesamja, Teica i ja🙉
Žene da vam javim,eo taman s wca svaki pit kad sam se obrisala roskasti crvenkasti iscjedak,to je znaci sluzni cep poceo? Nikakve bolove nista nemam
Isto mi je bilo sa sluznim, kad sam došla na pregled ispalo je da je to bio znak da sam se počela otvarati. Ujutro kod svog ginekologa bila zatvorena, popodne nakon te sukrvice sa sluzi 2 cm otvorena.
Nemam pojma,ja sam vec mj dana 1 prst otvorena i tako stoji,sinoc ta sukrvica na 3 papira kad sam se obrisala i to je to🤣🤣🤣 vise je nema,a o trudovima da ne pricam njih ni na vidiku
Moguce da mi je i od pregleda,jucer sam bas na pregledu bila i prvi put da mi je bilo nelagodno njeno ceprkanje prstima dole
Bas sam se ponadala,al cini se nista od toga 🤣🤣
Evo još jednom liste reda radi ali bitnja je ona rođenih štruca
*
Ljetne i jesenske bebe II dio
Slonić 24.8.Curica💜 Petrova
Mabel 28.8.Curica💜
Hannica 04.9. Curica💜
_ana_ 11.9. Dečko💙
Malisa 15.9. 🌞
Ivana_Du 17.9. Dečko💙DU
Ninche 18.9. Curica💜
Mona1309 18.9. Curica💜OS
Marta 20.9. Curica💜
Rujanka 20.9. Dečko💙Merkur
Mini_mouse 22.09. 🌞 OS
Judita 24.9. Curica💜ZD
Lepepa 28.9. Curica💜Sv.Duh
Loknica 28.9. Dečko💙ST
Napokon 30.9. Dečko💙
Ivy88 01.10.Dečko💙Zabok
Happymom 01.10.Dečko💙ST
Marija1207 01.10.Curica💜ST
Samanta_98 03.10.Dečko💙PU
Bebacica 04.10.Curica💜Zabok
Demetria 06.10.🌞ST
Nada23 07.10.Dečko💙DU
Happy_m 08.10.Curica💜
Crwena 08.10.Dečko💙Petrova
Makarska 10.10.Dečko💙ŠI
DoraGucci 10.10.Curica💜ST
Ledolina 10.10.Dečko💙OS
Leia91 11.10.Dečko💙Petrova
BabyBoy2 14.10.Dečko💙
Sretnapetra 15.10.🌞
Martina1988 20.10.Curica💜PU
Orangina 21.10.🌞
Plavo_nebo 21.10.Curica💜Vinogradska
Ketty 22.10.Curica💜KC
Bosco 21.10.Dečko💙Vinogradska
NikPik 25.10.Dečko💙Sv.Duh
Vitae 26.10.Dečko💙
Jasamja 26.10.🌞RI
Gonal 26.10.Curica💜GS
Kikic 27.10.Dečko💙ST
ZuMama 28.10.Dečko💙Vinogradska
Teica 30.10.Curica💜OS
Mina 31.10.Curica💜Zabok
Zojo 02.11.Dečko💙PU
Matea2111 02.11 Curica💜NG
Justagirl 03.11.Dečko💙
MissKris 03.11.Dečko💙OS
Isabelagregorijan 05.11.Curica💜Zabok
SmileA 09. 11.Dečko💙Vinogradska
Malamala 06.11.Curica💜KC
Jesenica 06.11.Dečko💙
Vita 07.11.Dečko💙OS
Halila 07.11.Curica💜KC
Silvich 07.11.🌞
Tina.Antares 08.11.Dečko💙Vinogradska
Unakit 07.11.Curica💜
Minie 09. 11.Curica💜
Hip_hopsica 13.11.Dečko💙Petrova
Larisa 18.11.Curica💜
Shine 19. 11.Curica💜ST
Mihach 19. 11.Dečko💙VŽ
Tajchika 26.11.Dečko💙Curica💜ČK
Lullee 02.12🌞
Mina29 ima par cura između mene i napokon :)
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Napokon 30.9. Dečko💙
Ivy88 01.10.Dečko💙Zabok
Happymom 01.10.Dečko💙ST
Marija1207 01.10.Curica💜ST
Samanta_98 03.10.Dečko💙PU
Bebacica 04.10.Curica💜Zabok
Demetria 06.10.🌞ST
Nada23 07.10.Dečko💙DU
*
Iz kreveta šaljem pa ako je koja rodila to mi je na kompu.
Između napokon i mene ima dosta mojih iz Splita pa mi javite kakvo je stanje, loknica je isto u st rodila...
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Loknica, čestitam!
Ivana, ne mogu ni zamislit kako ti je, ali još malo pa ste zajedno! 😊
Ana1305 - patronažna mi je pri prvom posjetu razlomila kvežice i pokazala dragom kak da to radi (pritisak od vrha grudi do bradavice). Rekla mi je da ću teško sama sve razlomiti. Za topli oblog prije dojenja je rekla da napunimo staklenu bočicu vrućom vodim i rolamo je po sisi - to mi odlično paše i jako opusti tu napetost. Nadam se da će ti upala uskoro proći, mene je naša patronažna baš spasila, a vjerujem joj jer baš polaže za savjetnicu za dojenje
Nikako da se javim.
Dogodilo se božje čudo i poslalo nam sterilne nalaze na streptokok. Izašli smo iz bolnice jučer ❤️ Nakon početnih rana na bradavicama, sad smo prešli na šeširiće i krenulo je. Isključivo dojimo i nadam se da će tako ostati. On sisa aktivno i po pola sata, ali ja imam previše mlijeka pa se u međuvremenu moram izdojiti da popusti jer se stvaraju kvrge.
Braco je zasada odlično reagirao, sretan poklonima koje mu je braco donijeo, ugl zasada sve ok.
U postupku sam saniranja svojih rana, nadam se da će biti brzo gotove jer se radujem prvim šetnjama ❤️
.
Curke koje ste rodile, čestitam vam od srca, koje niste - puno sreće vam želim i samo pozitivno.
Nadam se da ću vas uskoro i popratiti u tipkanju, sad mi je nemoguce 😆😘
Kao prvo, cestitam curama koje su rodile i jedva cekam da nam se i ostale pridruže ❤️👏🏼
Nagib, mi imamo CoZee i moze se jedna strana spustiti ili dignuti pa smo ostavili da je uvijek nagib jer nam Leo cesto bljucka, pogotovo ako ne podrigne kako treba pa je nemiran i ne pase mu lezati na ravnom.
Toplomjer uzeli smo Braunov usni, digitalni...tocnije dobili smo ga na poklon, nadam se da nam dugo nece ni trebati 😅
U ponedjeljak idemo na sistematski onaj prvi tako da se bas veselim i imam sto pitanja za postaviti.
Neki dan mi se pojavio mliječni blister na desnoj dojci pa sam se malo zabrinula ali brzo je skoro pa skroz nestao posto stalno dojim i izdajam 😅
Kapi koristimo Biogaiu jer je imao kolike, svaki dan od cca 5 sati popodne. Cini mi se da su pomogle 🙏🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji