Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • loknica_
    25. Rujan 2020. 22:22

Nekad sam znala tu komentirati, ali nikad me niste baš doživljavale, stoga sam prestala, ali sam vas i dalje pratila.
    Čestitam svim mamama na bebicama i javljam da se jutros u Splitu rodio naš Luka, 3940 g, 53 cm. 
    Namučili smo se, u rađaonu ušla oko 20h, probušili vodenjak i dali drip na kojem sam bila do 7:55h kad se rodio Luka. Noćna smjena me potrefila baš loša, želim zaboraviti sve do 7h kad je došla druga smjena koja je došla taman za tiskanje i izgon i svi su bili odlični. Luka je nažalost završio na neonatologiji jer se rodio s temperaturom, pokupio je neku infekciju tako da će ga otpustiti tek za 7 dana.

Marija1207
    25. Rujan 2020. 22:27

loknica- čestitammmm ti na sinu!! Proć će i tih 7 dana pa ćete svojoj kući.Želim da se šta prije oporavite,mazite,ljubite😘😘

NikPik
    25. Rujan 2020. 22:28

Loknica čestitam na dečkiću, nadam se da će brzo biti dobro i da ćeš se ti lako oporaviti! Sretno i želim vam da se brzo mazite i pazite.

NikPik
    25. Rujan 2020. 22:32

Demetria

teica30

sam svježe uzela u intersparu 😁… I već smo ih smazali, kupila kilu malo vise ja, malo manje muž 😆😆

Inače to je afrodizijak tako sam čula ;)
    *
    di mi pamet bila kad sam kupila ovoliko teteri
    Sat vremena peglala samo tetre…
    Sutra ću opeglati nešto i robice jer je ipak danas više bilo vjetra nego kiše.
    Kada ste počeli jesti datulje i ananas?

Što sam propustila s ananasom, zašto se jede? Zadnjih dana sam ih pojela ne znam ni sama kolko, što u kompotu a što svježe, ništa mi trenutno nije finije. Muž je već lud od čišćenja 😄

jasamja
    25. Rujan 2020. 22:49

loknica_

Nekad sam znala tu komentirati, ali nikad me niste baš doživljavale, stoga sam prestala, ali sam vas i dalje pratila.
    Čestitam svim mamama na bebicama i javljam da se jutros u Splitu rodio naš Luka, 3940 g, 53 cm.
    Namučili smo se, u rađaonu ušla oko 20h, probušili vodenjak i dali drip na kojem sam bila do 7:55h kad se rodio Luka. Noćna smjena me potrefila baš loša, želim zaboraviti sve do 7h kad je došla druga smjena koja je došla taman za tiskanje i izgon i svi su bili odlični. Luka je nažalost završio na neonatologiji jer se rodio s temperaturom, pokupio je neku infekciju tako da će ga otpustiti tek za 7 dana.

Čestitam 😊😊 brz oporavak i neka što brže prođe narednih 7 dana da se možete zajedno mazit i pazit u svoja 4 zida 😘💙

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    25. Rujan 2020. 22:52

butterfly784

Baby boom krenuo s jeseni 😊 Čestitke svim curama, bebicama zdrav, sretan i dug život, a tatama brz oporavak 😁🍾
    Naša Erin se isto odlučila ugurati u ovu jesensku ekipu - dolaskom doma 😊 Doktor rekao sutra, najkasnije prekosutra.
    Cure koje "imate još do termina", pripremite sve pa nek čeka, jer bebice vole iznenaditi a bolje da vam ne pišem u kojem smo mi kaosu 🤯
    Isabela drago mi je da se javiš jer znam da ti je bilo teško.
    Cure koje čekate, držim fige da bude brzo i što manje bolno 🤞

Jeeee baš mi je drago da napokon mala sreća dolazi doma 😊😊😊 uživajte 😘😘😘❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

teica30
    25. Rujan 2020. 22:53

Loknica Čestitam, proći ce i tih 7 dana i onda idete domeka na uživanje 🥰... Brz oporavak 😁

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Tejic
    25. Rujan 2020. 22:55

loknica_

Loknica cestitaaam, i nek vam je oboma brzi oporavak i da ste sto prije doma da se mazite i pazite 🥰🥰🥰

Shine
    25. Rujan 2020. 22:57

loknica_

Čestitam Loknicaaa, tako je i meni bilo prvi put , isto Split, isto infekcija, isto 7 dana neonatologije... i sada me toga bas strah. Na kraju ipak sve prodje, bitno da je Lukica ziv i zdrav i brzo ste svojoj kuci ❤️❤️ 

Shine
    25. Rujan 2020. 22:59

Jucer pravi babyboom, ja sam inace bas losa s imenima a pogotovo sad u trudnoci, tako da ne bih koga preskocila ili pogrijesila ime, svima od ❤️ cestitam na rodjenim bebicama, nek su zive i zdrave a vama mame sto brzi oporavak ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.