Ana pa ja mislim da ne trebaš žuriti. No sama ćeš skužiti, ako ti ode voda - nedo Bog da je tamnije boje, ići ćeš odmah, isto tako ako ne osjetiš pokrete bebe, ako ti ne odgovara na lupkanje i sl.
A ovo ako su ti trudovi na 10min, teško da će se u pola sata spustiti za porod. Budeš sve vidjela :)
Meni najgore žuriti pa se tamo mrcvariti. Jer kad nas polegnu nema mrdanja 😭
Čestitke svim mamama koje su rodile i dobrodošlica svim našim bebicama te sretno i bezbrižno djetinjstvo!
Sretno i svima koje su pred vratima poroda i da sve prođe što brže i bezbolnije!
Uh, krenula škola pa sam u frci s vremenom. Em što moram opet sve po kući sama jer su mi cure u školi, em što imam prašića al ok snalazim se osim što budem jako umorna i u drugom dijelu dana imam osjećaj da će mi se kosti zdjelice raskopčati od boli i pritiska. Jučer sam bila 34+3 na koliko je rođen najmlađi sin pa smo pevu stepenicu prošli. Sad idemo prema idućem tjednu kad je rođen najstariji, nadam se da ćemo i to uspjeti.
Jutros su mi u krevet došli pokloni i torta s brojem 25 (jer ja uvijek govorim da imam 25 godina i tu sam stala 🤑). Inače danas mi je 37. rođendan i krenuo je prekrasno. U takvim trenucima čovjek shvati koliko je sretan što ima nekog pored sebe a posebno sam sretna što imam svoju divnu dječicu!
Želim vam svima ugodnu nedjelju sa što manje teškoća!
Ketty pa sretan ti onda 25. rođendan 😁😂😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ketty sretan rodendan! Sve najbolje! 🎂💕🍀
Ovo za voznju pola sata, ne znam bas kak bih.. Nije sigurno ugodno vozit se dok soraju trudovi svakih par minuta.
Hvala vam svima! 💕💙 lakse je sve kad je to malo klupko srece uz mene.
Keksic, sretno! ☺️🥰🥰
Čestitam Talija... nafam se da će ti oporavak i dojenje biti bez ikakvih komplikacija a malom Davidu šaljem pozdrave!!!
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Čestitam Talija od ♥️.. uzivajte u muckanju.
Ketty sve najbolje za rodendan!! 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji