Talija čestitam 😊 predivno ime 💙
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Talija čestitam! Malenom Davidu svako dobro zelim
Ja isto ne bih davala dudu bar prvih 2-3tjedna minimalno dok ne uspostavim dojenje, a s prvim nisam uopce jer nije cendrao pa nije bilo ni potrebe ali imam u rezervi.
LUX ti si rodila prije 6 dana ako se ne varam? Ne bih davala dudu još, jer u tom periodu je važno da se povezete. Njima cice nisu samo hrana, već i povezivanje s mamom. Utjeha, ljubav, spokoj, san pa onda hrana. :) A i ti ćeš otpuštati oksitocin kao i beba, pa će brže teći oporavak.
Tina, zasto moras ponoviti ogtt? Kad si radila prvi, u kojem tt?
Prije dva tjedna sam radila(29ti tj). Povišen TSH i povišena srednja vrijednost OGTT(umjesto 10.0, moj je 10.1). S tim da sam jela gluposti i prekasno prije samog testa. Gin me stavio na dijetu, nakon tjedan dana ponovljen TSH plus ft4, a nakon 2tjedna ponovit ogtt.
Jučerašnji nalaz hormona školski savršen, vidjet ćemo ogtt idući petak.
LUX ti si rodila prije 6 dana ako se ne varam? Ne bih davala dudu još, jer u tom periodu je važno da se povezete. Njima cice nisu samo hrana, već i povezivanje s mamom. Utjeha, ljubav, spokoj, san pa onda hrana. :) A i ti ćeš otpuštati oksitocin kao i beba, pa će brže teći oporavak.
Tina, zasto moras ponoviti ogtt? Kad si radila prvi, u kojem tt?
Prije dva tjedna sam radila(29ti tj). Povišen TSH i povišena srednja vrijednost OGTT(umjesto 10.0, moj je 10.1). S tim da sam jela gluposti i prekasno prije samog testa. Gin me stavio na dijetu, nakon tjedan dana ponovljen TSH plus ft4, a nakon 2tjedna ponovit ogtt.
Jučerašnji nalaz hormona školski savršen, vidjet ćemo ogtt idući petak.
Pitam zato jer je meni zadnja vrijednost bila 8.9 a treba biti 8.5 i zbog tog su me htjeli hospitalizirati pod gestac.dijabetes. Nisam se dala, nego sam nastavila normalno jest i kontrolirati sama secer doma s aparatom. Dva sata nakon obroka mi je secer od 4.2-5.5 i smatram da pretjeruju s tim. A sve se odvija 8 tj nakon sto sam napravila ogtt i do sad nitko nike reagirao... ma uzas... mene su bas razljutili s tim secerom.
Cestitke Talija! Puno zdravlja i srece malom Davidu, a tebi brz oporavak ❤
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Drago mi je da ti je stitnjaca ok. A vjerujem da ce i ogtt biti dobar. Fakat sam pripazi par dana ptije, jer i ja sam bila opustena i jela normalno i eto... zbog 0.4 oni rade drame🙈
To znam ali mi se cini da ona jedna od onih beba kojima je sisa doslovno samo hrana, nisam jos ni jednom dobila dojam da bi se tjesila s njom ili slicno. Cim se najede pusti ju. Bas se onako dramaticno izmakne I nece ako joj "na silu" guram a sita je..
[link=https://lilypie.com][/link]
Dobrodošao Davide!
Nadam se da si dobila anesteziju dok su te rezali?
Želim ti sto brzi oporavak ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji