Keksic sretno!!!
Katty sretan rockas🎉🎁
Marija1207 sad kad si to spomenula imam i ja par tih bradavica po vratu... nikad to nisam imala do sad... ne znam sto je to i nadam se da se nece vise siriti. Bas mi je to grozno😢
Zapravo sad kad sam se pocela pipat imam ih troduplo vise nego sam napisala 😩,sve cu podnit,al na bradavicama ih stvarno ima puno i bas mi nisu drage,sta su ti hormoni🙆🏼♀️
Al dobro cega sve ima ne smin se zalit,al svakako nisu mi drage 🤢🤣
Marija i ja sam dobila po vratu,ramenima i dekolteu i bas me nerviraju,sitne su jako i jedva cekam da ih maknem.
Zene,da vas pitam.
Ima li koja od vas problema sa pojavom sitnih bradavica ?! Dobila sam ih po vratu 2,3,prsima 2,a na jednoj i drugoj bradavici po 10 ako ne i jace 🙄
Po vratu, ispod grudi .. ali kao da te nisu bile dovoljne izbile su mi i dvije svaka na svom stopalu 😡😡😡
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Talija, cestitamo pa da se brzo oporavis I uzivas s Davidom. A njemu zelimo puno srece I zdravlje 🥰
Pa draga kod tebe su sutra 32 puna tjedna!!!
Jos jedan korak ste uspile izgurat. Koji je sad cilj, 34 tjedna?
I ovo sad je ogroman uspjeh i imamo i ode primjer naseg Luke koji je roden jos ranije i sad napreduje skroz dobro.
Drzite se koliko god jos možete 2u1 ❤️❤️
Je, danas smo na 32 tt, malo fula proracun. Hvala puno💗
Sad je otprilike target izgurat sto vise, ono idealno serklaz se skida s 36 tt pa onda kazu cekas otvaranje. Ukoliko krenu kontrakcije ili pukne vodenjak poslije 34 tt, ovdje ne daju tokolitike nego skidaju serklaz I poradjaju. Tak da mi se nadamo najboljem, a sretni smo I zahvalni sto smo dogurali dovde 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji