Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZuMama
    13. Rujan 2020. 17:04

Keksic sretno!!!
    Katty sretan rockas🎉🎁
    Marija1207 sad kad si to spomenula imam i ja par tih bradavica po vratu... nikad to nisam imala do sad... ne znam sto je to i nadam se da se nece vise siriti. Bas mi je to grozno😢

Marta14
    13. Rujan 2020. 17:05

Marija ja sam isto dobila krcato.

Marija1207
    13. Rujan 2020. 17:11

Zapravo sad kad sam se pocela pipat imam ih troduplo vise nego sam napisala 😩,sve cu podnit,al na bradavicama ih stvarno ima puno i bas mi nisu drage,sta su ti hormoni🙆🏼‍♀️
    Al dobro cega sve ima ne smin se zalit,al svakako nisu mi drage 🤢🤣

• Lullee
    13. Rujan 2020. 17:12

Marija i ja sam dobila po vratu,ramenima i dekolteu i bas me nerviraju,sitne su jako i jedva cekam da ih maknem. 

• Lullee
    13. Rujan 2020. 17:13

I imam 39ipo godina🤷‍♀️

Marija1207
    13. Rujan 2020. 17:22

A godine,ja cu u 12.mj 24

Demetria
    13. Rujan 2020. 17:48

Marija1207

Zene,da vas pitam.
    Ima li koja od vas problema sa pojavom sitnih bradavica ?! Dobila sam ih po vratu 2,3,prsima 2,a na jednoj i drugoj bradavici po 10 ako ne i jace 🙄

Po vratu, ispod grudi .. ali kao da te nisu bile dovoljne izbile su mi i dvije svaka na svom stopalu 😡😡😡

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Mina 29
    13. Rujan 2020. 17:55

Godine.. Ja ću u 12.mj okrugli 30.🍾

Unakit
    13. Rujan 2020. 18:03

Happymom

Unakit

Talija, cestitamo pa da se brzo oporavis I uzivas s Davidom. A njemu zelimo puno srece I zdravlje 🥰

Pa draga kod tebe su sutra 32 puna tjedna!!!
    Jos jedan korak ste uspile izgurat. Koji je sad cilj, 34 tjedna?
    I ovo sad je ogroman uspjeh i imamo i ode primjer naseg Luke koji je roden jos ranije i sad napreduje skroz dobro.
    Drzite se koliko god jos možete 2u1 ❤️❤️

Je, danas smo na 32 tt, malo fula proracun. Hvala puno💗 
    Sad je otprilike target izgurat sto vise, ono idealno serklaz se skida s 36 tt pa onda kazu cekas otvaranje. Ukoliko krenu kontrakcije ili pukne vodenjak poslije 34 tt, ovdje ne daju tokolitike nego skidaju serklaz I poradjaju. Tak da mi se nadamo najboljem, a sretni smo I zahvalni sto smo dogurali dovde 🥰

Marija1207
    13. Rujan 2020. 18:43

Zatišje s bebicama,takve su očito nedilje 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.