Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    13. Rujan 2020. 04:43

Marija1207

Talija -Cestitammmm na bebici❤️❤️❤️❤️❤️
    Onka- sta se vise blizi termin to je ona sve vise i vise aktivna,premda je preaktivna odma bila,za prvu trudnocu osjetila sam je krajem 16 tjedna,mozes mislit sta mi je onda sada 🤪 bas neka divlja malena

Onka i Marija takva je i moja bebica ko mala hobotnica.. .ne prestaje lupati i gurati.
    Ono brojanje 8 u sar vremena mi pada u vodu jer se stalno javlja.  Možda ponekad imam mir pola sata sat ali čim malo ja obratim pozornost ili bebica skuži da ju ne doživljavam me baš izudara

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

mc_mouse
    13. Rujan 2020. 04:46

Lulle Duda se po literaturi ne preporučuje prvih 6 tjedana kako nebi došlo do konfuzije rada jezika jer je drugačiji pokret kod sisanja vs dojenja. Mome također su davali i na neonatologiji dudu tako da ne znam sto bi pametno savjetovala. 😂😂 čini mi se da ipak to ne radi toliko štete. 

mc_mouse
    13. Rujan 2020. 04:47

Kod sisanja - mislila sam na “drugačiji pokret” jezika kod dudanje dude vs sisanja 😂

Talija
    13. Rujan 2020. 04:48

Jedna je pitala za anesteziju dok su me rezali - nista. Dobila sam injekciju prije šivanja. Nemam riječi osim da smo mi žene stvarno čudo! 
    Mina29, ne znam. Mozda nekome djeluje.. meni fkt nije. Sve na živo, sve prirodno skroz. Dr. Grabušić.

mc_mouse
    13. Rujan 2020. 05:06

Talija ajme jeza me prošla 😑 ja sam pitala za anesteziju tokom rezanja. U Vt rodilištu isto nije dostupna epi, ali čini mi se da sam dobila injekciju dolje prije rezanja i držala je pola šivanja. Uh već me sve boli 🤣

Talija
    13. Rujan 2020. 05:24

Utjesi me da ce proci sve to. Spavala sam 3h samo i samo o tome razmisljam. Jedva cekam da mi ga donesu i da gledam u njega i ne razmisljam o tome svemu jer se cak bojim nekog depresivnog stanja. Jaka sam, izdrzat cu sve. Ima i puno gorih/tezih prica s poroda... al lagala bi kad bi rekla da me ne boli i da ne mislim o tome kak cu se opce oporavit..

mc_mouse
    13. Rujan 2020. 05:45

Talija bit će već dosta lakše za 15tak dana sto se tiče rane i konci će kasnije početi sami ispadati. Ma kakva depresija, bude to sve ok! Svašta mi žene izdržimo ❤️

Mina 29
    13. Rujan 2020. 05:58

Talija

Jedna je pitala za anesteziju dok su me rezali - nista. Dobila sam injekciju prije šivanja. Nemam riječi osim da smo mi žene stvarno čudo!
    Mina29, ne znam. Mozda nekome djeluje.. meni fkt nije. Sve na živo, sve prirodno skroz. Dr. Grabušić.

Jesmo čudo smo.. To si dobro rekla..
    Takav je bio moj prvi porod.. Tak da znam princip ali mislila sam da se nešto promjenilo. Sad mi je želja bar da nisam rezana. 🙏  
    Nek je sve to iza tebe.. Sad uživaj sa malim a oporavak polako..
    Pretpostavljam da dole nema pratnje ni posjeta.? . Ništa 

keksic
    13. Rujan 2020. 06:57

Cure, ja curim, a ne pišam sama po sebi 😂. Ne znam jel to plodna voda ili ne, idem sad vidjet jel imaju u držurnoj ljekarni one uloške za detekciju plodne vode. I, ono što me više živcira, naotekli mi prsti na rukama 😂

Demetria
    13. Rujan 2020. 07:05

keksic

Cure, ja curim, a ne pišam sama po sebi 😂. Ne znam jel to plodna voda ili ne, idem sad vidjet jel imaju u držurnoj ljekarni one uloške za detekciju plodne vode. I, ono što me više živcira, naotekli mi prsti na rukama 😂

Je nam to stiže još još jedna bebica? 😍😍😍

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.