Cure, ja curim, a ne pišam sama po sebi 😂. Ne znam jel to plodna voda ili ne, idem sad vidjet jel imaju u držurnoj ljekarni one uloške za detekciju plodne vode. I, ono što me više živcira, naotekli mi prsti na rukama 😂
Ako si sigurna da ne pišaš nema što drugo biti nego plodna voda! 😂😂 ajde bebo van! 🤗🤗
•
A što se tiče naoticanja, meni prsti na rukama već dva tjedna naotiču. A na desnoj ruci mi prolaze trnci stalno. Utrnuti mi budu prsti. A šake ne mogu ni stisnuti 🙄🙄
Keksic ma nema kaj drugo bit , sve mi sluti da cemo imati bebicu danas 😍🤪
Pričekati ću onda s listom do navečer :))
Ubaciti ću samo dio liste do keksic da vidimo hoće li još tko krenuti danas :)
*
Slonić 24.8.Curica💜 Petrova
Mabel 28.8.Curica💜
Hannica 04.9.Curica💜
_ana_ 11.9.Dečko💙
Ana1305 11.9.Curica💜VT
Mjesecina 11.9.Dečko💙Merkur
Malisa 15.9.🌞
Ivana_Du 17.9.Dečko💙DU
Ninche 18.9.Curica💜
Mona1309 18.9.Curica💜OS
Mc_mouse 19.9.Dečko💙VT
Sanja* 19.9.Dečko💙KC
Keksic 19.9.Dečko💙Petrova
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Demetria kad ces mijenjati listu samo kod mene promijenis bolnicu zaboravila sam reci da sam na Svetom Duhu..
Keksic sretno, stiže još jedna bebica 🤗🤗🤗🤗
Ajme samo 2 cure prije mene na listi (ne brojim one koje se ne javljaju nikako) 🙈🙈 meni isto zadnjih dana oticu prsti desne ruke i saku kao da ne mogu kao prije normalno stisnuti.
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Talija taj vrtlog emocija je sasvim normalan, ipak smo doslovno uzgojile život u sebi. :) Oporavak će biti onim ritmom kako si ga sama zadas, a najbolji trik ti je tvoja beba. Negdje sam nabasala da bebe imaju taj opijajuci miris svojim mamama da pomognu da nastave sa jednakom brigom brinuti za njih kad dođu na svijet. Zastani, udahni, očisti misli i napravi restart kad ti dođu teški trenutci. Izbaci iz sebe emocije, bit će lakse.
A računaj da si već velik dio odradila donijevši bebu na svijet.
Dojenje i duda slazem se s jesenica i čini mi se mcmouse duda je kontraproduktivna kod beba, posebice kod onih gdje je ustanovljen ritam sisanja. Osim sto ih zbuni, nije ni isti hvat. A trik sa prstom u usta da ulovi donji dio aureole bradavice sam i ja često koristila i spasio me puno puta.
keksic ja bi na tvom mjestu ostala doma, odradila tuširanje i pokušala osjetiti kontrakcije i potaknuti ih. Doma si u svom okruženju i puno su veće šanse da će krenuti otvaranje i trudovi, nego kad dođeš u bolnicu. Od pucanja vodenjaka je sasvim ok 24h pustiti porod svojim tokom, da tijelo prirodno pokuša donijeti bebu na svijet. Ali TI najbolje znaš i slušaj svoje tijelo. Sretno!!!
Dobro jutro!
Nije me bilo par dana, pa da pozdravim nove bebe, Lara, Mia, Davide - dobrodošli!
Mamama brz oporavak i da što prije dođete doma, tamo je sve lakše 🤗🤗
Mi smo dobro, ali je beba turbo aktivna, i često me dolje u rodnici zna boljeti kao da me netko reže nožem, moram malo smanjiti aktivnosti, što je uz dvogodišnjaka teško, ali muž pomogne ☺️
Cure, uživajte u nedjelji i neka stigne još koja beba za kraj ovog lijepog tjedna ☺️☺️
💔💔💔 3 missed ab
💙 prva mrva
💙 šašavko
💔💔 2 missed ab
💙 Hrabri Palčić
Sortiraj odgovore
Najstariji