Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    13. Rujan 2020. 11:27

Halila

Koja je prva iz Kc za rodit? To ja čekam da čujem iskustva. Lijena sam tražit kompletnu listu. 😊
    Ako je kojoj još krenulo ili će krenuti danas, sretno!

Na stranici 693 ti je lista....
    Ketty ti si bolja od dadilje Fran, ona je stala na 29 :) sretan rođendan ❤️

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ninche9
    13. Rujan 2020. 11:29

Halila mozda mislis na to sto probaju rukom jel se maternica vraca polako prema gore, tako su barem meni al ne pamtim ko bolno iskustvo, bili su njezni.

Mina 29
    13. Rujan 2020. 11:47

Ni kod nas nema epiduralne. 
    A ovo u viziti kod nas se ukinulo sad čini mi se.
    A kad sam sina rodila bilo je svako jutro ali ne pamtim to isto kao bolno iskustvo. Pogledali su dole sav i pipali maternicu. 

• Lullee
    13. Rujan 2020. 11:58

Cure kak stavljate stickere ispod posta? Sto moram copypaste url ili html ili nesto drugo?

13. Rujan 2020. 12:31

lullee

Cure kak stavljate stickere ispod posta? Sto moram copypaste url ili html ili nesto drugo?

Ja sam išla na 'forums' pa odabrala ono u zadnjem redu. Evo slike 

Ne znam dal drugi vide moju trakicu (ne vidim ni ja od svih), svoju vidim 

Bosco
    13. Rujan 2020. 12:45

Bok cure! Nadam se da ste sve dobro :)
    Ketty. Sretan ti 25. rodendan, sve najbolje ti zelim, da izdrzite jos 2u1 💌🎁🎀

• LoMa
    13. Rujan 2020. 12:47

Cure, tko je ono otišao u ljekarnu ne piškeći po sebi? 😂😂😂

• Lullee
    13. Rujan 2020. 12:49

Sanja*

lullee

Ja sam išla na 'forums' pa odabrala ono u zadnjem redu. Evo slike

Ne znam dal drugi vide moju trakicu (ne vidim ni ja od svih), svoju vidim

Hvala🤗❤️

Halila
    13. Rujan 2020. 12:52

Ninche9

Halila mozda mislis na to sto probaju rukom jel se maternica vraca polako prema gore, tako su barem meni al ne pamtim ko bolno iskustvo, bili su njezni.

Ajmeee... mene boljelo da sam skoro doktoricu udarila. Frendica mi isto pričala da je zvijezde vidla kad joj je stisnula trbuh. Možda ovisi o doktoru onda pa sam baš "imala sreće".

• Lullee
    13. Rujan 2020. 12:52

Evo ga😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.