Slatke_brige jos maaalooo 😍😍 kad vidim tebe i Mana_mare tek onda postanem svjesna koliko je to sve tu blizu, bas sam uzbudena 😍😍🤩🤩
Mina hmm ocito da vlada neka viroza jer moj muz se od jucer pati s nekom blazom crijevnim virozom 🤔 drzim 🤞 da bude sve dobro 🤗
Dinosaurus znam kak ti je..mene po malo pere panika i nervoza jer tek 17.08. Idem na pregled kod svog gin jer se tad vraca s GO., a termin mi je 5.9. I sve me strah nekak da je to vec kasno..dal ne bi trebala vec u bolnicu tad ici na preglede..ne kuzim ja njegovu matematiku. Uopce me nije uputio sto slijedi dalje 🤔
Skakavac supeer za pregleed, bebica lijepo raaste 😍
Kakvo svjetlo cete koristit za nocna prematanja, sve ovo led mi se cini preslabo..
Ne ide se uvijek prije u bolnicu, ja u prosloj nisam isla uopce, ona mi je radila ctg i preglede do kraja. Imala sam tek na termin dogovoreno u bolnici.
Isuse koliko sam ja sad sladoleda pojela... sve mi neugodno 😕
A kao idem u pon na guk profil u bolnicu i trebala bi malo pripaziti 😣😣
Dinosaurus - meni je između prijašnja dva pregleda bilo mjesec i pol razlike što mi je bilo koma, sad će mi biti mjesec dana što mi je kao ok 😄. Znam da ako je sve ok da ne moramo žuriti s tim pregledima, ali navikla sam se na manji razmak 🤷♀️.
Mina - nadam se da se radi o kratkotrajnoj virozi i da se nećete napatiti
Rujanka - izdrži sa svekrvom i čuvaj se! Ni ja ne znam kako bi sa svojom 😂
Sanja - nemam iskustva, ali ne zvuči ugodno 😬. Si dobro?
*
Ja sam danas maksimalno usporena od ovog toplinskog vala, prvi put sam upalila klimu na moru i sad ležim u sobi s nogama na povišenom 😪. Čim malo popusti sunce, odlazim u more. Nadam se da izdržavate u ovim uvjetima!
Cure, je se ikoja od vas prijavila na tecaj za trudnice u domove zdravlja. Ima online sad u 8. mjesecu, ali nitko se niti javlja niti odgovara na mailove🙄
imaju vam ove tube po 15 kn komad... facebook stranica dječji snovi
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Cure, je se ikoja od vas prijavila na tecaj za trudnice u domove zdravlja. Ima online sad u 8. mjesecu, ali nitko se niti javlja niti odgovara na mailove🙄
Ja sam bila na tom online tečaju u 6. mjesecu za dom zadravlja centar (Zg) iako tom ne pripadamo (odgovarao nam je termin). Nisu se javljali do zadnjeg, ali tečaj je bio 👌👌👌
Isuse koliko sam ja sad sladoleda pojela… sve mi neugodno 😕
Ahahahahahha, jesi me nasmijala. Što se ogtt-a tiče ja sam došla na ideju da trudnicama umjesto onog glukoznog sirupa daju kantu sladoleda i rok od 20 minuta. Privatne slastičarne rade s provjerenim sastojcima, imaju posla, plaćaju doprinose, poreze, sve, trudnice su nasmijane i sretne, ljudi u labu su sretni jer sretne trudnice ne viču na njih i tako.... Mda...
Mog nalaz je kao ok, ali mi je gušterača ipak malo sporija pa ne smijem pretjerivati sa slatkim. Uz to fali mi željeza pa sam morala kupiti neko i platila 20 komada 182 kn!!!! Mrvu too much za moj pojam. Uzima li tko od vas nešto i koliko plaća?
Loma- bravo, bravoooooooooo, samo još da ti ga daju u naručje ❣️
Muževi i osjećaji- neki dan u nekom dućanu gdje smo tražili kolica, izgubih ja žmu-a, kad pogledam, a on stoji ispred krevetića s najblaženijim osmijehom na svijetu 😍😍😍😍😍😍 Trenutačno sam se ponovno zaljubila u njega 😊
Spavam normalno, vruće je, jučer smo se k'o dva nasukana kita bućkali u plićaku 🤣
Pozdrav svima, čuvajte sebe, bebice i muževe i hladite se na sve moguće i nemoguće, legalne i ilegalne načine 😁
Butterfly ja uzimam Kendural c ima 50 tableta u kutiji i kosta mislim 160 kn il 180 kn, ne sjecam se vise...u ljekarni na Dolcu ga se moze odmah kupit bez narudzbe, al cini mi se da su bili trazili recept...
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Sortiraj odgovore
Najstariji