Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ketty1309
    31. Srpanj 2020. 21:43

Marta14

Ketty1309

I meni falilo željeza pa mi je ginekolog prepisao Heferol i ne plaćam ništa. Ja nekako noć preživim i prijepodne odradimo ali popodne postaje neizdrživo.
    Svaki dan beremo od 6 ujutro al neke dane se to produži do 3 popodne a to je stvarno koma…
    Nemam apetita uopće, jedem ko ptičica i do sad sam dobila 3,5 kg. Kak vi sa jelom?

Mislim da se ne mozemo usporedivsti sa tobom, vecina nas ne radi, a pogotovo ne u polju po ovim temperaturama. Tako da ja mislim da su tvoje kile ok, ni ne mozes vise kad trosis 😊
    Stvarno svaka cast.. Do kad ces raditi? 🤗🍀
    .
    2020 divna bebica 💜

Nadam se da ću moći do kraja jer sezona završava krajem 10. mjeseca a tad mi je i termin. 🤭
    U ponedjeljak idem na OGTT nadam se da će biti sve ok i da mi neće pozliti. 

Marta14
    31. Srpanj 2020. 22:36

Ketty ti ces barem biti u formi kad budes radala 😁💪Sretno u pon, ponesi si nesto da pojedes kad sve zavrsi

Ketty1309
    31. Srpanj 2020. 22:41

Marta14

Ketty ti ces barem biti u formi kad budes radala 😁💪Sretno u pon, ponesi si nesto da pojedes kad sve zavrsi

S tim inače imam sreće jer sam svaki put bila brzo gotova. Svijim trudovima se otvarala i u dva truda rodila. Moj he problem izdržati do termina. 
    Hvala ti! Inače ni bude slabo kod vađenja krvi a sad još i to slatko 🙄

31. Srpanj 2020. 22:54

Napokon sretan put! :) zabavi se
    Ma da ga jos i cekam.. Sve sam rijesila ja, samo je dobivo naloge gdje mora po kaj ic... Al malo me rastuzi kad dode nesto, a on ko santa leda... Vidim da mu je sve to jos jako apstraktno, al opet... Nama beba mozda dode vec za 2 i pol tjedna... Kaze frendica da ce ga opalit zestoko, da nece znat di je...to i ja mislim, al valjda cemo se snac... (bio je neki clanak o pozitivnim i negativnim stranama muskarca na porodu i poslala sam mu da procita i odluci, iako sam mu vec rekla da zelim da ide samnom, i kad je procito, me pito sta ti zelis, ja reko da budes samnom, ok onda cu bit 😊) - mislim da ce mu to bit "budenje" 
    Enana da kutijica je, ali dosta tanka. Mozda na slici izgleda vece... Kako god, ja sretna, volim te sitnice :)
    Ne znam jel ovo vrijeme potice hormone, al ja sam danas cendrava... I prosla sam 100 faza xD
    Kazu da je to normalno... A ja nikad luda xD
    Mc mouse meni od klime uvijek procuri nos i pocnem kasljucat, preko dana je upaljena, a noc nekako bez nje, jer je tak postavljena da puse na krevet pa mi to bas nije fora... Tak da te kuzim skroz...
    Loma ajoj... Nadam se da ce ga uskoro prebaciti na topli krevetic da se mozete maziti!!! :) ❤️❤️❤️
    Mina sta kaze dr, je sve ok?
    Mana mare uf... Nadam se sa cemo lezat u hladovini :)
    Halila nemam problema s nogama, al drzim fige da sto prije prode :)

31. Srpanj 2020. 22:54

Sanja a najbolje propitat doktore, il otic na pregled ak te ful zabrinjava...
    A radovi... Divim ti se... Ja bi zadavila nekog trenutno da imam radove i da mi uletava... Al kuzim, pomazu ti, i nemres nis rec... Mi smo odvojeni od svih (10 min pjeske minimalno), ali kad smo kod njegovih ili kod mojih na duze, sve moze, samo trebam pol sata da popijem kavu ujutro (nisam nikad bila bezobrazna, al uvijek pitam, jel moze pricekat da dodem k sebi... Uvijek moze :) sad su se svi vec naviknuli...), znam da nije isto, al mozda da zamolis svoje da ti daju da dodes k sebi bar pol sata kad se zbudis :) 

Vita probat cu caj, al kaze frendica da je jako sladak (inace ne secerim ni caj ni kavu) pa sam uzela onaj za dojenje od DMa koji nije zasladen... Ak kazem probat cu pa sta mi pase to cu pit...
    Marta slatko 😍😍😍 ok, super da si bolje, ostale masine peglaj uz malo ustajanja i tako to,i uz pauze 😁
    Tejic sumnjam da je klima presudna... Masa nas je odrasla i prezivjela bez klime :) mozes uvijek napravit onu foru da rano razluftas pa zamracis cijeli stan... Bude ugodnije...
    Slatke brige aaa cestitam! :) pomalo i nek ti sve prode kako si zelis :) i da oboje budets ok ❤️

Dinosaurus
    31. Srpanj 2020. 23:30

Celaena a sta je sa nocnim eksplozijama? 😁 Moj je nocu nakon skoro svakog podoja ima iskrcaj tako da ja i sad racunam na presvlacenja u sitne sate 🤪
    Ketty svaka ti cast! 🤘🏻 Vjerojatno imas vec iskustva sa svim tim skupa ali isto se cuvaj vrucine i slusaj svoje tijelo ako ti kaze da je nekad dosta i odmori. Nemoj se bas "busat u prsa" rekli bi mi u dalmaciji tj. preforsirat jer se uvjeris da mozes. Cuvaj nam se i bebicu naravno 😊
    2020 koja slatka bebica! 😍😍 Moja se vise ne da slikat. Zabila se doli negdi u "no signal zone" 😁
    Marta kod tebe uvik neka slatka robica. Neka je napokon jednom nisi sama platila 🤪
    Napokon sretan put sutra! 
    Banana iman osjecaj da ovo neko ludo raspolozenje vise nece bit samo na jedan dan. Kod mene je totalni cirkus u glavi. Od ljute tuge do trabunjanja pi*darija, od zivciranja do teske flegme pa me opere neki ponos i srica pa panika i tako u krug. 😵 Bar nije dosadno 😎

31. Srpanj 2020. 23:38

Rujanka nemam pojma ovo za carski... To mi je prvi glas.
    Ali za cervix i otvorenost ti mogu reci da pokusas odmarat maksimalno i maksimalno se opustit (to ti govorim ja koja sam zbog koma nalaza u 24tt zagrebla u depresiju... Znaju cure)... Nije lako naviknut se, posebno ako se dobro osjecas i koma je kad ovisis o nekome, ali nekako vjerujem da ce ti svekrva pokusat maksimalno olaksat (iako je tesko sa svekrvama, ja bi voljela da je moja u tom periodu htjela bar skuhat il nes, al nije, sve je spalo na dragog) . Nemam malo djete doma, pa ne znam za taj dio, al vjerujem da vam jutarnja i vecernja mazenja nitko ne moze oduzeti, a i blizu si, tako da pokusaj se maksimalno opustiti da dodes do 36tt. Drzi se 😘
    Skakavac super za pregled! Uzivaj i kupaj se i za nas koje nemremo :)
    Demetria nadam se da te palacinke nisu previse izmorile i da si se zabavila :) 
    Sanja nemam pojma za ortoze, ali zelim ti brz oporavak :)
    Ninche imam iz Dekatlona samostojecu ledicu i normalnu lampu na nocnom ormaru, ak ce mi kaj falit cu kupit...
    Talija tamanim ga svaki dan... I bas mi je dobro, kombiniram slatkac i voce i secer je pristojan i postojan :) 
    Butterfly odlicna ideja za ogtt :)
    Za zeljezo ti je vjerojatno preporucen Sideral forte ko i meni. Postoji neki na h koji mozes dobit na recept, al mi je dr za njega rekla da uzrokuje zatvor (a ja se nesmijem naprezat zbog posteljice), pa sam uzela taj Sideral, pijem ga svaki drugi dan (trudim se unosit hranom sto vise zeljeza u meduvremenu)... A nakon poroda cu vidjet di smo i vjerojatno uzet taj na h na recept (kad malo dodem k sebi...)

31. Srpanj 2020. 23:38

Ketty svaka cast da uspjevas biti toliko aktivna :) sretno na ogttu i uzmi si nes za pojest odmah :) 
    2020 super za pregled :) i predivna slika :)
    Bosco pijem i ja vitamine, pa mi je nisko prvi put u zivotu... Al ok i to ce proc :) 

Tashee i ja sladokusac... I jos uz to volim pec kolace :) 
    Al da ako je sve ok, tijelo moze podnijet, a kod nekoga bez imalo bijelog secera dode do problema... Do tijela je, a ne do kolicine (osim kod kila, ali o tome cu mislit kad rodim xD)
    .
    Opet sam se raspisala.. Odspavala popodne... I dalje sam koma, mutno mi je u glavi od vrucine i klime... Idem sad pokusat zaspat i nadam se sa cu izdrzat bar do 6...
    .
    E jel ima neka od vas kojoj je dosadno... Naci ja ludim, nis mi se ne cita vise, ni ne gleda, ni ne radi... Samo bi isla nekam (ne znam di)... Ugl. Nikad mi u zivotu nije bilo dosadno... Ne znam sta bi sa sobom... Cekam taj pregled i to je to... 🤔😔😵 Mozda me ovo vrijeme zeza (cendrava sam skroz)... 

Zelim vam ugodnu i laku noc :) 

Ninche9
    01. Kolovoz 2020. 00:15

Celaena moj sin se budio po 4 puta nocu za cicu i uvijek bi se pokakao, znaci 3-4puta na noc sam mijenjala pelenu prvih mjesec i pol. 
    Probala sam i prvo promijenit pelenu pa ga podojit i stavit u krevetic ali to nije islo.. On bi urlao dok ne dobije papati tako da kod nas nije bilo niti minimalne sanse da nocu palim normalno svjetlo, pa premotam i podojim.. Za to vrijeme bi dozivio 3 zivcana sloma a bome i ja  s njim
    Tako da sam ga ja uvijek prvo podojila, premotala i onako uspavanog samo vratila u kindic. 
    Imala sam one 2 male reer led lampice, to mi je bilo preslabo
    Dinosaurus hvala na preporuci vava lampa mi se sviđa, mozda samo d aje jos malo jaca, steta da ne mogu nigdje vidjet uzivo

Tejic
    01. Kolovoz 2020. 01:10

Butterfly hahahah dobraaa ideja sa sladoledom i ogtt-om 😆😆
    Ketty svakaaa cast na aktivnosti, ja se od polovice trudnoce osjecam ko kit a sad kak se blizi kraj nisam u stanju sama stan pocistit nego mi sestra dode i pomogne (koja btw zivi u nasem rodnom kraju 100km dalje od mene)
    2020 bitno da bebica lijepo napreduje i prekrasna slikica 😍
    Nocna lampa - hm ja sam mislila da je ova nocna lampica koju i mi koristimo dovoljna. 🤔🤔 ak treba bacit cu se u brzu potragu za posebnom lampicom 🙂

Zeljezo mi dr nije provjeravao pa ni neznam kak stojim s time, al da nest nije u redu valjda bi nekak skuzili 🤔
    Slatko tamanim ko luda i sve je oke sa secerom, a za sladoled bi ubila 😆😆
    Raspolozenje - nist me ne pitajte 😂muz je vec lud samnom, svaki dan nadem nest novo kaj mi ne pase... a mislim da je to kombinacija hormona i nervoze od vrucine, uzaas bas tesko podnosim ovu vrucinu iako vidim da nisam jedina 😕 jucer me opralo lose raspolozenje radi mog izgleda...osjecam.se totalno nemocno i jadno ponekad. Sva sam se prosirila, strije dobila s unutarnje strane bedra, unutarnje strane koljena cak, guzu sam si pogledala u ogledalo i ostala u soku, sva puna "crvenih crtica" , celulit ... znaci uzaaas 😑😒  ahh nakon poroda se moram brzo vratit na staro jer je bio plan da nakon prvog bebaca idemo na drugo za recimo godinu dana😆

Nama doslo lagano osvjezenje, presretna sam 😃 stajala na prozoru i gurala ruke van na kisu🤣🤣
     Idem sad spavati uz nadu da ce ova noc biti laksa od prethodne, puse svima i laku noc vam zelim 😘❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.