Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    31. Srpanj 2020. 08:19

Jutroooo
    Napokon bas si me nasmijala za pakiranje stvari 😂😂
    LoMa divne vijesti, jedva čekam da nam se javite od doma 😍😍
    Kuham rižoto, ništa ne spavam po noći, prevruće mi je. Upalim klimu (na 26) pa mi hladno pa me strah da ću se razboliti, a čim je ugasim brzo postane nepodnošljivo. 
    Vidim i danas koma od vremena 🙈

• LoMa
    31. Srpanj 2020. 08:26

Marta ne mogu ga još dirati...😢 još uvijek je on u inkubatoru, malo im je gužva na odjelu pa mi se čini da ni nemaju dovoljno toplih krevetiće kolko bi trebali (u toplom krevetiću ga možeš dotaknuti)...
    Posto ga uče već neko vrijeme na bočicu jesti nadam se da bi sad nekad skoro ga mogla i ja ići hraniti pa ću ga napokon dirati 🥰 danas su nam već 3 tjedna 🥰

Mina 29
    31. Srpanj 2020. 08:39

Loma kad sve ovo čitam neznam jel bi plakala od sreće ili tuge..
    Iako se mali borac rodio prerano toliko dobro napreduje da nam srca mogu biti puna. 
    Ali kad čujem da ga ne možeš skoro ni vidjeti ni dotaknuti a već ste zajedno 3 tjedna boli me to.. Ja se sjećam kad sam rodila i sin je morao na foto terapiju po 6 sati u komadu.. Srce me boljelo što smo razdvojeni. Svima nose bebe a moje narucje prazno. Tako da meni je to jako jako teško ali ti si to tako dobro sve u glavi posložila hrabra si jako.. Možda nismo ni svjesne koliko smo hrabre u takvim situacijama. Uglavnom Lukica je puno napredovao i savladao najteže dane kao i ti.
    Još vas dijeli par dana da ste napokon zajedno. Jer to je potrebno i njemu a i tebi. 
    Mislim na vas i držite se.. Stvarno ste nam svima ohrabrenje u svim nedacama koje nas nekad snadu. 

Mina 29
    31. Srpanj 2020. 08:42

BabyBoy2

Dobro jutro!
    Noć ok, ali klima radi danonoćno, uopće nije za živjeti bez nje!
    Mina, sad haraju viroze, ali jedino u vidu proljeva, povraćanja kod klinaca. Prati da ne krene, a česte su i jednodnevne temp kod djece od sunca, klime, propuha.. Vjerojatno nije ništa strašno.
    Demetria, ja pijem skoro svaki dan dva magnezija, onaj Biolectra 300mg.
    Što se danas kuha? Mi ćemo tortilje ☺️
    Sretno na pregledima tko ima 😘

Nema za sad ni proljev ni ne povraća na sreću. 
    A sad bilo bi još najbolje da je jednodnevna 🤷‍♀️ vidjet ćemo.. U glavnom hvala. Lakše mi kad znam da nešto hara pa da pratim vise

Halila
    31. Srpanj 2020. 09:00

Loma još malo izdržite i bit će lakše. Super da on tako lijepo napreduje! ❤

Kod mene spavanje ok dok zaspim konačno. Imam problem s nogama, moram ih močit u hladnoj vodi prije spavanja, inače me hoće izludit. I ako ne zaspim ubrzo nakon toga, začas se opet dižem i pod hladnu vodu. Znala sam i po 3 puta kroz noć. Čitala sam o tome, valjda onaj neki sindrom nemirnih nogu. I to me već neka 4 mjeseca drži. Kažu, proći će nakon poroda. 😭 Ima koja takav problem? Stvarno ružan osjećaj. Kao neka vručina u nogama, ne mogu ih na miru držati, iščupala bi ih od muke. 😂
    Osim toga, jučer smo išli podvečer u šetnju i kad sam došla doma, krenula se tuširati i skužim da si smrdim po mlijeku. Ko ono kad sam dojila pa mi je znalo iscuriti dosta. Samo što sada nisam primjetila da bi curilo, ali miris osjetim. 
    Što se priprema tiče, kupila sam jednu podlogu za prematanje. Onu običnu, iz Pepca. To je sve. 😂 Odjeću imam od starije, planiram kipiti samo ono u čemu će ići doma iz bolnice. Po kolica ćemo krajem kolovoza, jedino za kinderbet još ne znam što ćemo. Stignem! 😁💪

31. Srpanj 2020. 09:12

Dobro jutro svima 👋
    Preživjeli smo još jednu vruću noć, kako-tako. 
    Jučer me moj mali isprepadao ko nikad do sad. Opet se sakrio nekud ne znam kud i nikak da ga osjetim. Nekaj maaaalo malo, ko lijena zmija, nije ni reagiral na ništ na kaj inače reagira. Onda se ipak počeo micati, lagano, jedva osjetno i kasnije navečer se micao al negdi bliže leđima... koma. Ne znam, čudno mi je sve to. Ima sad već sigurno dvije kile, i bez obzira na to kaj je posteljica naprijed i na moj špekec, da JOŠ UVIJEK ima taj neki položaj gdi ga ne osjetim... ne znam. U ponedjeljak i utorak je skoro cijeli dan bio aktivan a sad da tak spava da ga ne mogu probuditi?? 😞
    U ponedjeljak imam pregled u bolnici pa budem im rekla za to. 
    A do onda imam RADOVE 🙄
    Ako ne prošvikam prije. Nisam se još ni obukla, u gaćama sam i majci za tjelesni staroj razvučenoj u kojoj spavam, bez grudnjaka naravno.. i samo mi banu... moji odozdola. Kao odvojeni smo, ne... odvojeno kućanstvo i ulaz i sve. 🙄 takav je bio dogovor al sad čim ja ustanem odmah me neko nekaj treba, traži. A ne usudim se nikaj reći jer mi tata sve radove radi, i zna mu bit i teško i znam da mu se više ni neda, ne želim ispasti nezahvalna još pogotovo zato jer samo sjedim i nemogu nikaj ni pomoći. Samo želim da to što prije završi i da imam bar malo mira prije neg dođe mali (a s njim i njegov tata i svakodnevni "gosti")
    Sad sam se opet malo uzrujala pa se i mali malo pokrenuo, ajd bar to 🙂
    Loma, drago mi je da Luka tako dobro napreduje, držim fige da se što prije pomazite 🥰🍀
    Cure u visokim tjednima, baš me zanima kak i kad bude počelo 😁🥰
    Budite mi dobro i zdravo 🍀
    Idemo delat 🙄

31. Srpanj 2020. 09:23

Akcija Bubamara ima akciju za Svjetski dan dojenja 15% popusta ovaj vikend :) pa kome kaj treba da znate :) 

Dinosaurus
    31. Srpanj 2020. 10:01

Jutro cure!
    Kod nas noc ok. Klima radi 24h,bez toga bi krepali od vrucine. Imala jedno dizanje za pit sodu jer me zgaravica probudila, mislila sam da ce mi vatra iz grla izac, prestrasno nesto 😵
    Mina moj je malac prosli vikend plus par dana ovog tjedna imao temperaturu. Bila je koji dan i do 39. Tek nakon dan dva se pojavila vodenastija stolica i to je bilo to od simptoma. Jeo je normalno, pio, bio dobre volje. Ali kod nas i kutnjaci trenutno idu pa se bit ce sve spojilo. Mislim da je neka virozica u djiru svakako.
    Halila i ja nekad imam te nemirne noge. Ali meni nisu vruce nego imam osjecaj da se ne mogu namistit. Pa se imam potrebu istezat i razgibavat zglobove i sl. Uzasno iritantno. Bas neki neobjasnjivi nemir 😩
    Moj muz je uvik bio dosta obziran. Voli pricat sa pupom i mazit i osjetit pokrete i sve. Puno mi pomaze i po kuci i oko maloga. Ali mi smo uvik bili tako nekako "solo team" on i ja. Nikad nismo trazili ni racunali na pomoc pa smo nekako oslonjeni maksimalno jedno na drugo. Da se razumimo, nije uzbuden oko robice ni krevetica i sl stvari, to mu je sve svejedno ali ovako oko dolaska bebe i konkretnih stvari tu je sritan. Festu nije radio ni za prvog niti ce sad. Nije takav tip osobe. Popit ce mozda zestoko s mojima ako budu tu ili sa ovim frendom i to je to ☺️
    Da u bubamari popust 15% za dojenje i stize opet mega subota u svijet beba pa iskoristite.

jasamja
    31. Srpanj 2020. 10:10

Napokon sretan put sutra! Bome si nas nasmijala sa pakiranjem 😂 
    Loma predivne vijesti 💙 držimo 🤞 da vas drugi tjedan napokon puste doma i da možete uživat kako spada 😊
    Spavanje ja sam ovu noć spavala super,moguće zbog toga što sam jučer prije spavanja išla pod tuš. 
    Magnezij ja popijem jedan od 400 prije spavanja zbog grčeva u nogama koji mi se javljaju u snu. Nekad pomogne nekad ne 🤷

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Vita26
    31. Srpanj 2020. 10:12

Dobro jutro cure spavala sam super samo jedno budjenje i to glad me probudio🙈🙈🙈
    Jer po danu od vrućina ne mogu da jedem.
    Bananaupidjami i ja dam od Hipa dobila isti takav u kutici 🤗🤗 meni zanima caj za dojilje,sto svakako cu koristiti kad se beba rodi i sok od hippa😘
    Hvala na informacije za bubamara ❤️
    Koje imaju prevlede,sretno 💋
    Ostale Drzi te se Lada i puno tekucine..
    Klima netko spominjao klimu i kod mene radi jer ne mogu da disem

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.