Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    31. Srpanj 2020. 10:12

Mina, s obzirom kako si rekla ide vikend, otiđite preventivno doktoru, neka naprave krvnu sliku da nije nekakva upalica i slično, jer moguce je ako je malo propuha uhvatio da je otišlo mu na uho ili na sinuse... meni je redovito po ljeti bar jednom mjesečno upala sinusa garantirana radi klime, i naravno antibiotici i temperatura,  tako da sad doslovno preživljavam... necu se zezati, dosta mi je sto spavam sa otvorenim prozirom, i zbog njega balavim... držim fige da je ipak ono jednodnevna  viroza i da ce sve biti ok, i da ces ti odmoriti,  obavezno se javi! ❤
    .
    Sanja... ma da mi je ne znam ni ja tko, ja sam to odmah rijesila, imas mi bar 5 min prije javiti da dolaziš jer inače ne otvaram vrata jer sam u gacama i vrlo često bez majice... želim da sto prije završite sa radovima i da napokon odmaras😘
    .
    Banana, ena... iskreno da sam čekala na muza da se krenu nabavljate stvari,  ne bih uopce bila spremna, sve ovo veliko sam preko interneta narucila, doslo kuci, cak su mi dostavljaci unjeli u stan, a muza sam docekala sa sarafcigerom pred vratima i doslovno bude ili ces ga uzet i krenuti sastavljat ili cu ti ga zabiti negdje. I uopce me ne zanima sto si radio i slicno. A ako igram na finocu, mogu se samo slikati,  ovako grubo, bahato i mora, i neću ga pustit da miru dok to ne napravi. Robicu je kao svu pogledao, mozes mislit, kaze vidio sam, ovo, ono, dok ga nisam jednom natjerala da ide složiti sto sam taj dan kupila, znam da cu slagat ja za njim opet, ali neka,  onda je vjesao ves kad sam ga oprala, pa se sokirao carapicama i tako. I uglavnom se ponasam kako i on nema zezancije.
    .
    Loma, bas to, placem od srece jer ste dobro, jer Luka napreduje, sto nam svaki puta sve bolje i bolje vijesti kazes, i onda procitam to da ga ne mozes ni dotaknuti i srce mi pukne na milijun komadica... ti si za mene heroj! 😭😭😭😭😭😭😭❤❤❤❤❤❤❤

Vita26
    31. Srpanj 2020. 10:13

Napokon sretan put 💋

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Marta14
    31. Srpanj 2020. 10:37

Sanja Meni je bas jucer doktorica rekla da nije bitna jacina udarca/pokreta, nego da se samo osjeti bar malo.. da je normalno da spavaju 1:30 u komadu al da bi onda trebali se probuditi.
    Banana splasnula sam 😁zasad.. Ceka me jos par masina...
    Danas mi je stiglo nesto od tete uz usa, napokon da i ja nesto dobijem 🙈

Dinosaurus
    31. Srpanj 2020. 11:47

Upravo sam zvala gin za dog novi termin pregleda (prvi ctg i bris) i dobila sam prvi slobodan na datum 25.8. 😵😵😵 Dakle govorimo o privatnom ginekologu. Zadnji put sam bila 13.7. Svasta... Bas mi je sad to daleko 😕

Tejic
    31. Srpanj 2020. 12:12

Jutroo cure! Vidim nisam jedina koja je imala tesku noc. Znaci NAJGORA noc od pocetka trudnoce, svakih sat vremena se budila i vrtila od muke i vrucine. 🥵🥵🥵Nemamo klimu, a nakon svih radova koje smo prosli neda nam se jos imati posla i s majstorima oko poatavljanja klime. 
    Jel bebama jako smeta vrucina? Mi smo na prvom katu zgrade i nemamo puno sunca, tek od 15h do 19h i oko 27° nam je u stanu 😕 a svi nam govore da si moramo staviti klimu da bude i beba nervozna ak joj je vruce..
    Halila mene znaju muciti "nemirne" noge navecer al uz magnezij i normabel se smiri. 
    Sanja ne brini znaju bebice imati i svoje mirnije dane, bar su mi tak rekli 🙂 okrene se ledima prema tvom trbuhu pa lupka negdi straga al ak ti bude nest cudno odi radije provjeri da budes sigurna da je sve oke. I kuzim te s radovima  imali smo ih od Uskrsa do sredine 6.mj sve se razvuklo jer majstori nisu imali termine ranije, a sad ganjamo nekog za postavu komarnika.
    Napokon bas sam se nasmijala jucer tvojim komentarima i pakiranju, tak trebaa 😆😆 i sretan put zelim 🙃
     LoMa jako je lijepo citati kad nam se javis, mali Luka je pravi borac i  tebi svaka cast na svemu! Zena nije ni sama svjesna sto sve moze podnijeti dok se ne susrete s konkretnom situacijom ❤❤

Ne znam dal sam kome kaj zaboravila komentirati...sretno svima na pregledima i cestitam na uspjesnima ❤❤
    Jedna cura je stavila preekrasnu slikicu s uzv-a gdje se beba cak malo nasmijala, stvarno predivno!! 😍😍

Mina 29
    31. Srpanj 2020. 12:12

Hvala cure.. 
    Ma dobro bude.. Proći će nadam se brzo..
    Sad sam i nekako više osjetljiva pa me  boli kad je tak jadan i bolestan.. A i meni je teže sad to podnasat...
    Javit ću svakako.. Zovem dr u vrijeme konzultacija pa budem čula kaj kaže. 

klupko_srece
    31. Srpanj 2020. 12:22

Sutra zadnja kupnja i čekanje 💙 spremna sam💙 još maloooooo.. Tjedan 37.💙💙💙💙👣

Napokon 2804
    31. Srpanj 2020. 13:13

Marta robica je 😍😍😍😍
    Alaaa, a kod mene u stanu je 33 i kad uspijemo klimom spustiti na 27 bude milina... gledajte na to da ce nam bebe biti sljedece ljeto skoro godinu dana i moci cemo ih kupati u bazeno u svasta nesto da ih se rashladi, uostalom bit ce u kratkom i doslovno ce se valjati po podu,  tako da nema sekiracije...
    .
    Upravo gledam u knjizicu i izgleda da ce i moj mali bit glavonja. Glavica mu je 3 tjedna po mengi veca, i 4 tjedna po doktoricinom terminu. Iako mi to sve njeno nema smisla. Sve mjere odgovaraju zadnjoj mengi, jedino glavica veca, i ona meni termin pomakne na 5.10 

enterprise
    31. Srpanj 2020. 13:47

Pozdrav! Ja cu samo kratko jer sam jos u brizi. Jucer obavila pregled, otvorena sam 1 cm i cerviks mi se skratio. Sad ne smijem dizati sina niti ista teze od jusne zlice i moram mirovati. Osudena sam na zivot sa svekrvom iducih mjesec dana jer muz radi. Saljite pomoc, ne znam kako cu to izdrzati 🙄

enterprise
    31. Srpanj 2020. 13:49

E da, skoro sam zaboravila. Imam jako malu razliku između ova dva bebaca i rekla mi je ginekologica da bi to moglo znaciti da cu morati na carski. Jel netko ima takvo iskustvo, a da je rodio vaginalno? Prvo sam uredno rodila vaginalno, cak bez dripa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.