Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Kolovoz 2020. 08:55

Dobro jutro svima 👋
    Slikice bebica sa uzv su vam baš slatke 🥰 i slikice s mora i trbuščići 🥰
    Leđa su bolje, hvala na brizi, skoro pa se mogu skroz ispraviti. Stavim pojas dok perem suđe i sl pa me sili da se pravilnije držim.
    Noć je ok prošla, uz otvoren prozor, iako nutra nikak da se razlufta ko vani. Vani fino i vjetrić i hladnije (i komarci) al s krive strane svijeta pa ne vuče svježinu unutra iako sam sve prozore otvorila. A valjda se i navikavam.
    Želim vam svima ugodan dan i ugodan vikend 🍀👙🌞🏖
    Pozdrav od nas uz malo jutarnje tjelovježbe
    https://youtu.be/RONQ58SL0Ic

Marta14
    01. Kolovoz 2020. 08:55

Ja imam ove to.to mrezaste i ok su, ove druge ne znam kakve su.. 
    A jeste se raspisale😁💪Butterfly bas si zgodna😍
    Ja sam vise onako kao Tejic haha, kad sam citala opis kao da sam ja pisala.. I imam strije na rukama.

Spavala nisam ali zbog svog ludila, budila sam se i trbuh tresla jer beba ima valjda ona 2 dana kad se manje osjeti..

Lampa, sta da kazem, meni gori svjetlo cijelu noc u hodniku.. 🙈Imam neku slabu zarulju.. Jer sin jos uvijek dode kod nas u krevet a pas spava na hodniku pa ne vidi kad je mrak di je...

Marta14
    01. Kolovoz 2020. 08:59

Ajme pa ovaj mjesec bebe stizu😅

01. Kolovoz 2020. 09:17

Marta ti imaš iste brige ko i ja s trbuščićom 🥴 
    Jedva čekam taj rujan, mislim si, valjda bude lakše dok ga budem mogla poluknuti svako malo 😉
    Još malo imamo 🍀🥰

• LUX
    01. Kolovoz 2020. 10:08

Evo mene u 36 tt. Blizo se kraj. Molim preporuku za neke fine energetske plocice, mafine i slicno. Ali mora bit fino hahaha

[link=https://lilypie.com][/link]

Marta14
    01. Kolovoz 2020. 10:10

Demetria imas na bazzar.hr popust 15% na onaj leptir jastuk.
    Sanja ma uzas, rade bi da mi rebra polomi nego ovo.. 

enterprise
    01. Kolovoz 2020. 10:55

Hvala, banana i ana1305!

evo, pokusavam nekako sve drugima prepustiti, ali to mi inače užasno teško pada, valjda cu izdrzati jos tri tjedna da skupim makar 36 tjedana :/
    Muž odlazi na službeni put u inozemstvo i bas se samo nekako osjecam :/
    Što se tiče noćne lampe, ja sam koristila običnu s radnog stola koju sam stavila kod sebe na noćni ormarić, otprilike metar od stola za presvlacenje, ali nije gorila cijelu noc, nego samo kad bih presvlacila, inace je bio skoro totalni mrak. Malac je spavao kod nas u sobi i nije ga to nista smetalo (ni paljenje ni gasenje).

Halila
    01. Kolovoz 2020. 11:03

Marta i Sanja, moja je isto mirnija beba. Evo danas se još nije javila uopće. I mene to zna izluditi. Ova prva je bila i ostala zmaj, staaaalno je lupala, vrtila se i sad stalno nekud juri. Tješim se da će ova sad bit mirnija barem. 😊 Vidjet ćemo.
    Slikice trbuha i uzv-a su krasne! Sve ste lijepe trudnice, a onda moraju i bebice bit divne. 😍
    Jučer sam imala preloš dan, plakala valjda cijelo popodne i to zbog gluposti. Navečer opet pošizila i od bijesa jednu cigaretu popušila pa sam tek onda imala groznu grižnju savjesti (prestala sam pušit kad sam zatrudnila).  Ah, hormoni i ovo ludo vrijeme, nije ni čudo da imamo svakakve ispade. 😂 
    Želim vam svima bolje raspoloženje danas i da lijepo provedete vikend!

Vita26
    01. Kolovoz 2020. 11:12

2020 divna slika 😍😍
    Ajme Ketty kak izdržiš 🙈🙈ja kukam  kak mi je vruce.noci prezivim ,do podne nekako ali popodne nikako🙈🙈🙈

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Bosco
    01. Kolovoz 2020. 11:17

Jutro cure! 🙂

Prodem pored ogledala i vidim po nogama i guzi samo celulit, po guzi vise nije normalno😒 stvarno se nadam da ce to otic. Strija imam po bedrima, ali to jos od srednje skole.

Moja bebica je isto jedna od mirnijih. Ima doba dana kad zna lupat ko luda, ali kad joj se neda, onda se uopce ne javlja, pa ja poludim. Neka nabija koliko oce, samo da ja znam da je sve okej. 

Nakon dugo vremena me uhvatio grc u nozi, mozda jer sam jucer popodne popila magnezij, inace ga pijem navecer. Pila ga popodne jer me jucer bolilo dole, di beba izlazi 🤭 kak sam ga popila, kroz pol sata proslo. 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.