Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Happymom
    01. Kolovoz 2020. 01:56

Cure moje drage, evo mene konacno nazad vama. Tek san sad sebi dosla od pakiranja, selidbe, prilagodbe... I to sve sama, nije bas bilo jednostavno, ali proslo je
    Prosla san sve zaostatke, ali malo cega se sican
    Zapantila san da bi maleni Luka brzo moga kući i to je najlipsa vijest koju san mogla pročitat. Mali nas borac 
    I cestitan curama koje su taman ušle u termin ili ih dili jos koji dan do njega. Tek to mi je nevjerojatno, da ce pomalo krenit price iz rađaona. I onda se sitin da nisan jos nista kupila za rodiliste hahah, pomalo

I da, sve nas muče vrućine... Ovo je jednostavno neizdrživo, umrla bi bez klime 

• celaena
    01. Kolovoz 2020. 02:02

Ninche moj je imao budjenja i mijenjanje pelene+hranjenje svaka 3h, tako da te razumijem. Jos na zalost nismo dojili pa sam morala i bocicu brzo spremati dok bi on urlao. Nama se pokazalo bolje prvo presvlacenje (gdje bi se razbudio), pa onda papanje (gdje bi se uspavao). Nije imao problema poslije papanja (kako Dinosaurus pise), inace bi bila druga prica. Iskreno se nadam da i ovaj malac bude ok po tom pitanju. Inace imam doma i razne manje nocne lampe, jer smo isprobavali koja starijem pase kad je poceo spavati sam u svojoj sobi, pa cemo isprobavati ako zatreba. :)

01. Kolovoz 2020. 04:07

Uh cure Evo i mene da se javim sa svakodnevnim mukama vrućinama i tako dalje pridružujem se 😂
    Tako mi je drago čuti za Lukicu i mamu da lijepo napreduje i da ćete uskoro biti svi zajedno . Mislim da je to ono za šta se živi .
    Probudila me grmljavina i kiša uh sva sam se prepala kako se čulo E sad se nadam da ću ponovno moći zaspati .
    Sto se tiče lampe to sam skroz smaknula s uma pa čim neko pronađe neku koja odgovara neka javi da nam skrati muke 😂
    2020 tvoju sliku sam zapamtila i bebice i trbuha prekrasne ste obje.
    Bas se veselim sto se sve polako bližimo susretu Sa svojim bebicama, kao da smo se jučer krenule okupljati na ovom forumu🥰🥰

Napokon 2804
    01. Kolovoz 2020. 04:53

2020 kakva ljepotica 🥰🥰🥰🥰🥰
    .
    Cure preletila sam na brzinu sto ste pisale, samo da javim, krenuli smo, pa kak nam bude. 😘

Ketty1309
    01. Kolovoz 2020. 06:38

Jutro, cure. Meni je noć ok, otvorim prozor irashladi se pa se može solidno odspavati.
    Što se tiče željeza, ja pijem Heferol i on inače prouzrokuje zatvor ali u kombinaciji sa magnezijem nemam problema sa stolicom uopće. 
    Zadnjih nekoliko dana ovo moje čudo je aktivno skoro cijeli dan. Baš se osjeti jako. 
    Hvala vam svima na podršci i na brizi. Ja sam inače navikla raditi jer nisam nikad imala neku pomoć sa strane pa se nogu pouzdati samo u sebe samu al u ovoj trudnoći mi stariji klinci jako pomažu i paze na mene. Čak mi je i muž zabranio prskanje pa sad on to obavlja(naravno ja pravim otopine) i ne pušta me puno na sunce već sam ja na sortiranju i pakiranju.
    Držite se sve! Sretan put onima što putuju i uživajte u miru još dok možete jer dok dođu ovi naši smotuljci bit će malo drugačije 😉

butterfly784
    01. Kolovoz 2020. 07:25

Hvala na informacijama o željezu! 
    Kad smo kod spavanja, evo druga subota za redom da se budim u 4:45 i više ne mogu zaspati. Pa je eto u 7:30 stavljen veš sušiti, ispražnjena suđerica, popijena kava, pojeden doručak, spremna kava za muža i takooooo 😊🙄
    Ako me niš ne probudi mogu k'o top spavat, ali ovako...
    Da, budući da imam problema s imenima, ne znam čija je slika s uzv-a ali je preslatka 😊😊😊😊😊
    I Napokon, sretan put i čuvajte se.

01. Kolovoz 2020. 07:31

Jutro svima... Osjecam se ko da me netko mlatio... 

Dinosaurus moguce, mislim da i kod mene sve otislo na kvasinu... A jos kad se sjetim da ce i babinje bit ludo... Moram priznat da mi fali moj normalni mozak xD
    Tejic kod ljudi u normalnom stanju kazu da je pokazatelj manjka secera pojacano konzumiranje secera, umor i iscrpljenost, al sumnjam da je to pokazatelj kod trudnica... Ni ja ne bi znala da dr nije rekla ajmo napravit krvnu sliku, jer se ok osjecam :)
    A kaj se izgleda tice - razumijem te, jer znam stat pred ogledalo ujutro nakon tusiranja i tulit. Nekako se nadam da je stvarno istina ono sto kazu, da dojenje iscrpi i da puno ode s njim + setnje s bebom. A za strije, mazanje, kremice i one ce prije ili kasnije izblijediti (moje od rasta su ful neprimjetne, posebno kad pocrnim i stesam noge - skoro da se ne vide - tu su one, ali nisu saka u oko). Nisam jos dobila strije, al ruke su mi se jako prosirile i cice su mi od prvog dana trudnoce jako teske, pa su se vec objesile. .. Sve me strah di ce doc nakon dojenja :/ ili kak bi ti moja frendica rekla, sve je to podsjetnik na malu srecu koju si donijela na svijet (mozda me i to pocne tijesit kad rodim, sad jos ne...)
    Happymom ajme svaka cast na selidbi... Nadam se da si najveci dio zavrsila prije ove vrucine :) sad uzivaj i odmaraj :)
    Napokon pomalo i sigurno! :) saljem svu pozitivu da sto lakse podneses put :)
    Ana u Ri samo lagani povjetarac sada, al bojim se da ce past kroz par sati kad upece sunce, a od kise ni k... Dobro bi dosla jedna neverica... Drz se i slikaj kutak kad zavrsis :)
    Ketty lijepo da te paze i pomazu ti! :) ak je sve ok i dobro se osjecas, radi kako ti pase :)

Zelim svima sto laksi dan. 
    Cure na mirovanju/u bolnici drzte se :)

Demetria
    01. Kolovoz 2020. 07:55

hahahah dobra ideja sa sladoledom i ogtt-om
    slike s uzv-a su preslatke jedva čekam naš idući pregled 
    ja imam problem s bubamaraom i njihovim popustima, tj jesu li ovi chicco oni što svi preporučuju za iza poroda? https://ibb.co/PjTTTKq
    kao i mrežaste gačice? 
    https://ibb.co/Bwtt8MW
    https://ibb.co/BgFqgkQ

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

butterfly784
    01. Kolovoz 2020. 07:59

Da vidimo jesam li svladala uploadanje fotki 🤣
    Evo moje tibine: 
    https://ibb.co/cgPRjWx

• celaena
    01. Kolovoz 2020. 08:17

Demetria

hahahah dobra ideja sa sladoledom i ogtt-om
    slike s uzv-a su preslatke jedva čekam naš idući pregled
    ja imam problem s bubamaraom i njihovim popustima, tj jesu li ovi chicco oni što svi preporučuju za iza poroda?https://ibb.co/PjTTTKq
    kao i mrežaste gačice?
    https://ibb.co/Bwtt8MW
    https://ibb.co/BgFqgkQ

Jesu, to su te Chicco.
    I ove to.to mrezaste (zadnji link). Ne znam kakve su ove druge. 
    Bubamara cesto ima popuste, ali se obracunaju tek kad se logiras, pa probaj prvo login, onda klikat :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.