Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Crwena
    30. Srpanj 2020. 23:37

Napokon 2804

Crwena

Napokon 2804

Crwena

Nema me često, ali vas redovito pratim.
    Evo jedna fotka sa 30tthttps://ibb.co/2Zct0VT
    Sad mi se sve čini bliže, ali kad se sjetim da mi je termin u 10.mj onda kao ima još vremena.
    Vruće mi je toliko da osjećam da ne mogu disati preko dana, pa me malo strah kako ćemo kolovoz preživjet. U svemu tome je dobro da ne mogu jesti pa sam stala s kilažom 😁
    Eto puno vas pozdravljam i nestrpljivo čekam da krenemo čitati o dolasku naših bebica na svijet!
    I naravno, želim da Loma i Luka što prije idu kući i uživaju u maženju! ❤️

Jako lijepi pupo 🥰
    Suosjećam sa tobom, zraka mi konstanto fali, spavam kraj otvorenoga prozora sa ventilatorom da vrti jer onda kao mogu disati, a preko dana, imam osjecaj da ne diše uopce koliko mi je tesko… sto se hrane tiče, kuham navecer, za sutra dan, i onda imam problem jer ne volim baš hladno jesti, a ni podgrijano 😂 tako da uglavnom kao vrapcic papam 😂

Hvala ❤️ Ja ne kuham, imam sreće da svekrva kuha za sve. Ali meni je samo da ima lubenice i ništa drugo ne trebam po ovoj vrućini.
    Malo sam ljubomorna kako su tvoj muž i ostali tako sretni zbog bebe, moj niti dira trbuh niti ljubi, samo razmišlja kako će feštat kad se beba rodi. Poludim što je tako bezosjećajan.

3. Porod a tako odlicno izgledas? Svaka cast!
    .
    Kazem ti ovo danas je drugi put da je poljubio trbuh, morala sam se posvađat sa njim da vidim da je dobro…. nije ni moj puno bolji po tom pitanju, on je u onoj fazi da ja i dalje mogu sve kao i prije trudnoće, da kakav je to problem kad treba.dugo sjediti i slicno. I bas zbog tog sto se tako ponasa, ja se jos vise i namjerno mazim.. .a sto se ovog festanja tice, moj vec ima sve isplanirano. Prvo je rekao da ce on pocet lokat cim ode vodenjak, e onda kao ide na porod, al cim rodim, on ode, treba organizirat pijanku. E sad je na onom da se neće treznit 3 dana, i da kad prvi put dodemo sa bebom u hrv da ce napravit feštu (po onom što je pričao to ce biti 200 ljudi i sta ja znam sta) tak da ne sekiraj se, nije ni moj gospodin neki pre osjecajan, i kad napravi nešto tako osjećajno, jednostavano ne mogu povjerovati u to

Sad si me utješila ali i nasmijala 😁. Točno to, nekad me iznenadi kad primijeti da su mi natečene noge ili da mi je nešto teško, ali onda opet se ponaša drugi dan kao da je sve kao inače pa me šalje u dućan po gajbu pive za majstore. 

Napokon 2804
    30. Srpanj 2020. 23:43

Ma musko je to, oni znaju za one filmske trudnoce, a ne one stvarne,  tako da ih ponekad i kuzim, ali dq mi dođe da leti sa balkona, da se ne lažemo dode mi i to par puta dnevno... ali kak se kaze, no sa njima, ni bez njih

Napokon 2804
    31. Srpanj 2020. 00:14

https://ibb.co/SwtvRRP upravo mi izbacilo na fejsu

Mina 29
    31. Srpanj 2020. 01:44

Nema spavanja.. Ima budnih?
    Sin danas iz vrtića došao sa temperaturom.. Nema nikakvih simptoma drugih.. Javlja se svaka 4 sata i ide preko 39..jel haraju sad kakve viroze?
    Em što mi je vruće.. Čistila sam danas navečer jer preko dana nisam zraka uhvatila. Završim u ponoć i mali taman oko 1 opet zakuri.. Sad čekam da mu padne jer prije ne mogu zaspati.. Već se vidim ujutro ko zombi
    I curka je nekako pre aktivna i da hoću nebi zaspala sad.. 

31. Srpanj 2020. 06:49

Dobro jutro. 
    Opet pocela pisat sinoc i zaspala... 
    Sve koje imate preglede danas, sretno! Cure na mirovanju i u bolnici drzte se! 
    A svima nama zelim da ova vrucina sto prije popusti da mozemo disat! :) 

Loma uputi nas malo :)
    Ajme predivne vijesti!!! :) neka vam sve prode sto bolje i da ste sto prije doma!!! 😍❤️
    Napokon ajme zakon, lijepo se provedite i uzivaj doma!!! :) a ovo pakiranje je fenomenalno! :) svaka cast! 
    Ahaha preventivna svada xD
    Ajme to njihovo pakiranje... Ahahaha i broji po stanu grudnjacima i sisama... Bas me nasmijavas u 6 ujutro :) 
    Mana mare ahahahaha... Ne znam za Dalmaciju, ali ja i na Kvarneru jedva disem...
    Marta jesu splasnule noge?
    Bosco cestitam na trecem tromjesecju! :) 
    Dinosaurus ja mislim da vecina njih ne zna sto ih ceka, ne znamo tocno ni mi prvorotke, a kamoli oni... Meni sve neugodno kad moj lupi glupost, tj ne znam jel mi vise neugodno ili se vise iznerviram jer nema pojma...
    Crwena predivna busa! :) sve se nadam da ce sutra pocet ta vrucina popustat pa da bar bude malo zraka po noci...
    Super za radionicu, da ima tako nesto i da napravis nes za sebe :)
    Nadam se da ce se i tvoj i moj zbrojit :) 
    Keksic lijepo! Uzivaj da si centar paznje! :) 
    Napokon i Crwena - muski 
    Iako mi nece pomoc, al me malo tijesi sta nije samo moj takav, moj ne trza na to da stize bebe... Kao sve sam nabavila i posudila i sl, i pokupimo nedavno zadnju narudbu iz Ikee, i ja sva vesela pokazujem, a on totalna flegma... Odmah me prosla volja za bilo kaj... Samo ce moj dobit pismo kad odem u bolnicu, prvo da zna kaj mora pripremit kad dodemo doma, a drugo da ga malo osvijesti (njemu pomaze ponekad da procita neke stvari)... Kolko znam festa nije toliko bitna, vec moj broji kaj sve ne mogu napravit (jer sam bila i na strogom mirovanju) i da smo u zaostatku s planiranim radovima (kod njegovih i mojih), i tak... 
    Ahahahah apropos filmskih trudnoca, moj je reko da ce gledat porod preko stakla ko operacijske sale u filmovima... 🤪
    Mina nemam pojma, ali nadam se da se smirilo i da si ulovila barem malo sna :) 

Nemrem vise spavat, dobro sam i ovo odspavala... Imam ritam, budim se u pol 2 i 15 do 6... A kad je losa noc i u 15 do 4...ne znam jel me beba trenira... Samo znam da sad koliko toliko hvatam zraka i poneki dasak vjetrica... 

Drzte se zemske 😘

klupko_srece
    31. Srpanj 2020. 06:58

Dobro jutro žene. Koja noć 🥵🥵🥵🥵🥵

Mina 29
    31. Srpanj 2020. 07:12

Banana Odspavala sam od pola 3 do pola 6.. Strgana sam.. Još k tome ove vrućine.. Ne moram niš reći. 
    Ali dobro popodne ću probati malo uloviti sna kad i klinac zaspi.
    Samo da mu brzo prođe iako mislim da ćemo kod liječnice danas jer vikend je pa ipak da ne cekam

31. Srpanj 2020. 07:36

Slatke brige sve jasno...🥵🤯 Evo sjedim na mjestu i cijedim se... 
    Mina ajde bar si nesto uspjela odspavati, probajte odmoriti danas. Vjerujem da je samo viroza, al bolje provjerit da za vikend ne moras u dezurnu ambulantu il nes...

Stigao nam paketic od HIPPa 😁
    https://ibb.co/X7ZHDRY

• Baby.nb.3
    31. Srpanj 2020. 07:48

Dobro jutro!
    Noć ok, ali klima radi danonoćno, uopće nije za živjeti bez nje!
    Mina, sad haraju viroze, ali jedino u vidu proljeva, povraćanja kod klinaca. Prati da ne krene, a česte su i jednodnevne temp kod djece od sunca, klime, propuha.. Vjerojatno nije ništa strašno. 
    Demetria, ja pijem skoro svaki dan dva magnezija, onaj Biolectra 300mg.
    Što se danas kuha? Mi ćemo tortilje ☺️
    Sretno na pregledima tko ima 😘

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

enana
    31. Srpanj 2020. 07:59

Jutro! 
    Napokon sretan put sutra!
    LoMa bas je lijepo cuti tak dobre vijesti sto nam javljas, vjerujem da nas sve odmah ohrabre i oraspoloze 🤗
    Banana super iznenadjenje, ja sam bila dobila puno manje, u koverti, a vidim ti cijelu kutiju 😍
    I kod mene slabo spavanje, uz vrucinu i stalni wc se nadje jos i komarac i eto veselja...
    Uglavnom sinoc sam nakon sto su mi hormoni proradili i isplakala se zakljucila da vise necu razmisljat o kreveticu i ostalim potrepstinama za bebu, mislim da je Vita rekla da ce to muz dok je ona ubolnici, pa cu tak i jaza sve, dat cu mu spisak pa nek kupuje sam...uzasno me zivciralo sto ne mogu nigdje puno hodat vec za svaku sitnicu moram molit muza, a on totalno nezainteresiran, kao da nam nista ne treba, ni kadica ni prematalica, nis, a kad nest nadjem on line to mu je bezveze 😤...danas vise necu o tom razmisljat, nego samo o bebicama i kako cu ih mazit i pazit 😊

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.