Rujanka koliko si tjedana sada? I kolika ti je razlika? Moji decki su 1god i 5 mjeseci i uredno sam vaginalno rodila bez ikakvih problema.
Dobar vam dan :)
Puno pozdrava nasoj LoMa i malom laviću Luki. Bit ce sve samo sjećanje, proc ce i ovo razdoblje. Neka Luka napreduje i da cim prije idete svojoj kuci.
.
Noć mi je bila katastrofa, ko i kod vecine. Budila san se tri puta, da bi zadnji put oko 6 upalila klimu u boravku jer san se znojila u krevetu. Nakon toga odspavala do 7 ipo, spremila se i uputila na pregled.
Bogu hvala sve je uredu. Beba je teska oko 2600 g, duga oko 45 cm. Kako kaze ginek "optimalna, ni velika ni mala". Sliku nisan dobila, a muz nije moga Uc 🙄 uzela je bris za streptokok, ako se ne varam i narucila me opet za tjedan dana. Na transfuziji san pokupila nalaz, sve je uredu i nema vise potribe dolazit. E da, sestra mi je dala uputnicu za rodiliste.. Strefilo me ko sakon u glavu 🤯😂
Ginek je komentirala da svim trudnicama nariču noge, da je Prevruce i nema razloga za brigu. Isto tako, probadanja, slicna menstrualnim bolovima, sasvim su normalna. Kaze da se tilo priprema za porod. Zatvorena san, jos koji put cu se okupat, tako da je to super :)
Posteno san se raspisala.
Zelin vam svima sta podnosljiviji dan, ja se drzin klimatiziranog stana i voća na pijatu. 🙋♀️
Citan vas svaki dan cure :D
Evo napisala cijeli roman i stisnula odustani 🤯🤯
Halila i ja imam isti problem. Obično sam zimogrozna i nosim i ljeti čarapice dok sjedim jer su mi stopala vječno ledena. A sada tolika vrućina na stopalima i rukama da se ne mogu rashladiti. Nadam se da je to bezopasna tegoba 🙄
Loma ti si mama kraljica ❤ najveće puse malom Luki 😍😘
Nabava opreme za bebača - kao i većina muških nezainteresiran. Zato sam većinu naručila preko interneta. Jedino smo kolica, jaje i krevetić uživo vidjeli i kupili.
Demetria ako se ne varam ti si naručila od ergobaby swaddler za spavanje. S koje stranice? Ove hr ili izvana? Jesi uzela 1 ili 2? Na ovoj vanjskoj stranici ima ako uzmeš 2 su 40€. Meni se to sviđa za spavanje. Pokrivanje mi je nesigurno.
Evo napisala cijeli roman i stisnula odustani 🤯🤯
Halila i ja imam isti problem. Obično sam zimogrozna i nosim i ljeti čarapice dok sjedim jer su mi stopala vječno ledena. A sada tolika vrućina na stopalima i rukama da se ne mogu rashladiti. Nadam se da je to bezopasna tegoba 🙄
Loma ti si mama kraljica ❤ najveće puse malom Luki 😍😘
Nabava opreme za bebača - kao i većina muških nezainteresiran. Zato sam većinu naručila preko interneta. Jedino smo kolica, jaje i krevetić uživo vidjeli i kupili.
Demetriaako se ne varam ti si naručila od ergobaby swaddler za spavanje. S koje stranice? Ove hr ili izvana? Jesi uzela 1 ili 2? Na ovoj vanjskoj stranici ima ako uzmeš 2 su 40€. Meni se to sviđa za spavanje. Pokrivanje mi je nesigurno.
naručila sam za mene i skakavca sa https://ergobaby.hr/kategorija-proizvoda/proizvodi-za-spavanje/swaddler-vrece-za-spavanje/
Doslovno je stiglo u par dana....
Ja prijavljujem da zadnjih dana kako je vruće legnem oko 11h a probudim se pol 1-1 i budem ljuta ko pas jer mi je vruće i ne mogu zaspati... onda opet buđenje u 3-4 pa prije muževog alarma za posao oko 6-6ipol.
Evo ventilator radi već tri sata ali ne pomaže a od klime me peće nos.
Danas za ručak špagete i umak od pečenog povrća onaj gotovi....zaboravite danas kuhanje kod mene budala sam si još pozvala predvečer djevera i zaručnicu mu na splačinke, di mi je pamet bila !!!!
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sada sam 32+5, rekla mi je da nije ništa jako strašno, ali da pazim još mjesec dana zbog pluća, da se stignu razviti kako treba. Razlika između bebača će biti 12 mjeseci (ups).
Sada sam 32+5, rekla mi je da nije ništa jako strašno, ali da pazim još mjesec dana zbog pluća, da se stignu razviti kako treba. Razlika između bebača će biti 12 mjeseci (ups).
A ja mislila kako san ja uranila s drugom bebom oops 🤪 samo se cuvaj, brzo ce proc obih par tjedana i onda ste na sigurnom ☺️
A ja mislila kako san ja uranila s drugom bebom oops 🤪 samo se cuvaj, brzo ce proc obih par tjedana i onda ste na sigurnom ☺️
ma jok, brže od mene možeš jedino da odmah nakon babinja kreneš
I eto odoše i leđa opet... 🙄
A imam pojas! I nisam ga stavila! "Pa samo da operem vc." - krrrrc! 🙄👏
Koristi li neko od vas pojas? Baš onaj ortroza pojas? Kolko dugo se to smije koristiti u jednom mahu i kak da znam da nisam prejako stisnula?
Hej cure, drago mi je da ste sve dobro unatoc vrucinama... tesko je ovo podnositi ali nadam se da ce brzo proci ti toplotni udari😱
Mene takoder zanimaju iskustva s pojasom i koristi li netko one trudnicke gace koje kao stisnu trbuh?
Ajoj sanjoo 😵 nemam nikakvog iskustva ni savjeta po tom pitanju 😕
Ne sicam se ko je od cura spominjao da zeli kupit onu svjetiljku zazu sova lou pa me zanima da li ju je kupila i kakva je uzivo?
Sortiraj odgovore
Najstariji