I meni falilo željeza pa mi je ginekolog prepisao Heferol i ne plaćam ništa. Ja nekako noć preživim i prijepodne odradimo ali popodne postaje neizdrživo.
Svaki dan beremo od 6 ujutro al neke dane se to produži do 3 popodne a to je stvarno koma...
Nemam apetita uopće, jedem ko ptičica i do sad sam dobila 3,5 kg. Kak vi sa jelom?
Butterfly ja uzimam Kendural c ima 50 tableta u kutiji i kosta mislim 160 kn il 180 kn, ne sjecam se vise…u ljekarni na Dolcu ga se moze odmah kupit bez narudzbe, al cini mi se da su bili trazili recept…
Hvala ti puno na informaciji, reć ću joj na pregledu da mi da nešto na recept da ne bankrotiram do kraja trudnoće.
Pozdrav divnim trudnicama ❇️✳️❇️✳️sve ste mi prelijepe, a stvari za bebe preslatke 🤩 samo da se kratko javim da je sve ok, bila na pregledu jučer.
32tt beba 1760g. Izgleda da ću popustit mužu za ime Bruna jer mu se jako jako sviđa, ali sljedeće ja biram 😁
Ne znam jel mi se čini malo još 2 mjeseca do poroda ili puno 🙉 Od samog početka godine sam trudna, a čini mi se kao da sam već 2 godine 🤣
Butterfly, uzas kako sam pretjerala. Tako me trbuh bolio da mislim da mi vise nece past na pamet. Odmah sam u maminom vrtu ubrala glavu kelja sutra za rucak 😂😂🙈
Vrucine su nenormalne.. sva se znojim cijelo vrijeme.. ne znam vise kak da se hladim. Po stanu sam konstantno u gacama i grudnjaku 😆
Kakvo svjetlo cete koristit za nocna prematanja, sve ovo led mi se cini preslabo..
Baci oko na Vava lampu. Ja sam odlucila uzet jednu tu za sobu (osim ako se ne javi neko ko je uzeo sovicu onu i kaze da je odlicna 😁) i jednu za dio gdje mi je prematanje. Cini mi se skroz prakticna i svi su zadovoljni a cijena je ok. Pa baci oko 😊
I meni falilo željeza pa mi je ginekolog prepisao Heferol i ne plaćam ništa. Ja nekako noć preživim i prijepodne odradimo ali popodne postaje neizdrživo.
Hvala i tebi na info, nisam vidjela prije. Što se jela tiče, cijeli život mršavica, k'o dijete izbirljivaaaaaa, a sad me mama gleda kako i što jedem i komentira- a koliko smo suza prolili za pirun blitve ili žlicu fažola 🤣🤣🤣🤣
Moram se suzdržavati jer sam već 8 kila natukla, iako se tješim da sam zatrudnila s deficitom kila pa ajde...
Svaki dan beremo od 6 ujutro al neke dane se to produži do 3 popodne a to je stvarno koma…
Nemam apetita uopće, jedem ko ptičica i do sad sam dobila 3,5 kg. Kak vi sa jelom?
Mislim da se ne mozemo usporedivsti sa tobom, vecina nas ne radi, a pogotovo ne u polju po ovim temperaturama. Tako da ja mislim da su tvoje kile ok, ni ne mozes vise kad trosis 😊
Stvarno svaka cast.. Do kad ces raditi? 🤗🍀
.
2020 divna bebica 💜
Ninche
Najnormalnije svjetlo, isto kao s prvim. Prvo presvlacenje, onda papanje i uspavljivanje :)
Bokic!
2020. Preslatka slicica 😍
Ja jedem previseee slatkisa, sladoleda posebno, pa mi je secer super. Meni je zeljezo previsoko, 50, ali je rekao da je to okej s obzirom da pijem vitamine za trudnice.
I ja sam sladokusac, svaki dan obavezno sladoled i još nešto slatko pa je šećer super. Al takva sam oduvijek pa znam reći da treniram cijeli život za to 😁
A sogorica koja ne voli slatko, i cijelu trudnoću ugl jede voće od slatkog, ima povišeni šećer. Nema pravila, ako gušterača dobro radi, istrpit će i ovo
Sortiraj odgovore
Najstariji