Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    30. Srpanj 2020. 20:57

Dinosaurus

Marta14

Loma Basmi je drago💙nisam popratila, mozes li ti njega vec uzeti?
    Napokon sretan put! Vec vidim da ce past neki shopping ako muz ne bude dobar 🤪
    .
    Ja sam peglala, i naravno nisam ustala ni jednom.. Ajme kakve su mi noge sad natekle, jedva hodam, sve zateze.
    .
    Cestitam svima uspjesne preglede i ako sutra netko ima sretnoo🍀🤞
    Ja jedva cekam da vi pocnete radati🍀Ali ima da pisete iskustva i ostalo a ne da nestanete 🤪

Odma uposli muza da ih masira! Bit ce ti lakse 😊
    Slazem se za pisanje iskustava. Nemojte nam nestat.
    Napokon muz nema blage veze sta ga ceka. Pusti ga nek bude jos malo sritan 🤣

E dobro si rekla. Nemojte nam nakon poroda nestati! 🙃
    .
    Nije ni svjestan, evo ga sad je spakirao robu,  uglavnom na tjedan dana smo uvijek isli sa jednim velikim koferom kad ja pakiram, a sad po njegovom pakiranju, upravo zatvara treći i viče tu su nam gaće i čarape,  reko a jesi grudnjake spremio, eno ga broji po kuci i grudnjacima i sisama 😂😂😂😂 reko, a sta kad se beba rodi, koliko ćemo onda kofera nosit. Reko je onda ne idem nigdje il kupujem kombi 😂
    Uglavnom spakirali smo, sutra odmaram cijeli dan i psihički se pripremam i u subotu kad se probudim (ja naravno, on spava u boravku sutra na večer da me ne bi uznemiravao) 

• Crwena
    30. Srpanj 2020. 21:55

Nema me često, ali vas redovito pratim.
    Evo jedna fotka sa 30tt https://ibb.co/2Zct0VT
    Sad mi se sve čini bliže, ali kad se sjetim da mi je termin u 10.mj onda kao ima još vremena. 
    Vruće mi je toliko da osjećam da ne mogu disati preko dana, pa me malo strah kako ćemo kolovoz preživjet. U svemu tome je dobro da ne mogu jesti pa sam stala s kilažom 😁
    Eto puno vas pozdravljam i nestrpljivo čekam da krenemo čitati o dolasku naših bebica na svijet! 
    I naravno, želim da Loma i Luka što prije idu kući i uživaju u maženju! ❤️

Demetria
    30. Srpanj 2020. 21:57

Mana_Mare

Demetria i Bananaja eto mislim da je i to pelene i gacica previse hahaha pakleno je vruce! Stojim na mistu i topim se. Nije lako zivit u dalmaciji po ovo vrucine 😌
    Skakavac,razumin te skroz sto se probave tice, kod mene ista stvar.
    A sto se tice poroda ja se nebi bunila da bude i koji dan prije termina, pa da sam amo rec na termin vec doma. Al opet kad gospodica odlucit izac bit ce kad bude.
    Bas cemo vidit ocemo po redu radat ili se ce lista pomisat 😂😂😂
    Loma super vijesti, drzim fige da sve ide po planu i da idete uskoro zajedno svojoj kuci🤞💙
    Napokon tako ti i meni moj zadnje vrime krene prema meni pa ljubi trbuh, rekla sam mu da sam totalno zapostavljena, da jedva cekam rodit pa kad krene ona plakat nek isto tako trci prema njoj
    a ja cu mrtva hladna stat na mistu hahahahhahaha

Vjerujem ti, ja sam se jedva uspjela nagovoriti otići na more.doslovno se smočila i na ploči ležali u hladu satima do mraka.... Da mi se preseliti u neki šator pored mora
    *
    Loma drago mi je zbog vas, maleni borac, baš odlično napreduje
    *
    Koliko dnevno magnezija popijete? 

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    30. Srpanj 2020. 21:59

Crwena

Evo jedna fotka sa 30tthttps://ibb.co/2Zct0VT
    Sad mi se sve čini bliže, ali kad se sjetim da mi je termin u 10.mj onda kao ima još vremena.
    Vruće mi je toliko da osjećam da ne mogu disati preko dana, pa me malo strah kako ćemo kolovoz preživjet. U svemu tome je dobro da ne mogu jesti pa sam stala s kilažom 😁
    Eto puno vas pozdravljam i nestrpljivo čekam da krenemo čitati o dolasku naših bebica na svijet!

Kako lijepi pupica a moj nije takav, mali je kako to 🙈

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Napokon 2804
    30. Srpanj 2020. 21:59

Crwena

Jako lijepi pupo 🥰
    Suosjećam sa tobom, zraka mi konstanto fali, spavam kraj otvorenoga prozora sa ventilatorom da vrti jer onda kao mogu disati, a preko dana, imam osjecaj da ne diše uopce koliko mi je tesko... sto se hrane tiče, kuham navecer, za sutra dan, i onda imam problem jer ne volim baš hladno jesti, a ni podgrijano 😂 tako da uglavnom kao vrapcic papam 😂

• Crwena
    30. Srpanj 2020. 22:03

E da, još sam vas htjela obavijestiti da sam uplatila radionicu u Mamasoon na Kajzerici, dana 25.8. bit će radionica Tehnike disanja, opuštanja i tiskanja na porodu. Iako mi je ovo treća trudnoća, mislim da mi je nužno jer sam u svoja dva poroda svaki puta vikala od bolova (mislim da je kriv drip 😁) i počela paničariti. Ovog puta želim bebu roditi bez vikanja. 😎 

• Crwena
    30. Srpanj 2020. 22:07

Demetria

Crwena

Kako lijepi pupica a moj nije takav, mali je kako to 🙈

Ma moje bebe inače su velike, a i ja sam velika 😁 Ja bi željela da sam manja jer s ovakvim pupom neke idu rodit, a ja još imam dva i pol mjeseca rasta 🙈

• Crwena
    30. Srpanj 2020. 22:13

Napokon 2804

Crwena

Jako lijepi pupo 🥰
    Suosjećam sa tobom, zraka mi konstanto fali, spavam kraj otvorenoga prozora sa ventilatorom da vrti jer onda kao mogu disati, a preko dana, imam osjecaj da ne diše uopce koliko mi je tesko… sto se hrane tiče, kuham navecer, za sutra dan, i onda imam problem jer ne volim baš hladno jesti, a ni podgrijano 😂 tako da uglavnom kao vrapcic papam 😂

Hvala ❤️ Ja ne kuham, imam sreće da svekrva kuha za sve. Ali meni je samo da ima lubenice i ništa drugo ne trebam po ovoj vrućini.
    Malo sam ljubomorna kako su tvoj muž i ostali tako sretni zbog bebe, moj niti dira trbuh niti ljubi, samo razmišlja kako će feštat kad se beba rodi. Poludim što je tako bezosjećajan. 

keksic
    30. Srpanj 2020. 22:49

Napokon - umrla sam na ovaj opis spremanja za put 🤣. Sretno na putu i u šopingu 😉
    *

Crwena - nisam još čula za to, baš ću sad malo proučiti 🙂
    *

LoMa - super vijesti!
    *
    Moj dragi ljubi trbuh, pogotovo sad kad ga ne vidi po tjedan, dva, ali moram ga pohvalit - ja sam  mu centar pažnje 😜

Napokon 2804
    30. Srpanj 2020. 23:06

Crwena

Napokon 2804

Crwena

Jako lijepi pupo 🥰
    Suosjećam sa tobom, zraka mi konstanto fali, spavam kraj otvorenoga prozora sa ventilatorom da vrti jer onda kao mogu disati, a preko dana, imam osjecaj da ne diše uopce koliko mi je tesko… sto se hrane tiče, kuham navecer, za sutra dan, i onda imam problem jer ne volim baš hladno jesti, a ni podgrijano 😂 tako da uglavnom kao vrapcic papam 😂

Hvala ❤️ Ja ne kuham, imam sreće da svekrva kuha za sve. Ali meni je samo da ima lubenice i ništa drugo ne trebam po ovoj vrućini.
    Malo sam ljubomorna kako su tvoj muž i ostali tako sretni zbog bebe, moj niti dira trbuh niti ljubi, samo razmišlja kako će feštat kad se beba rodi. Poludim što je tako bezosjećajan.

3. Porod a tako odlicno izgledas? Svaka cast!
    .
    Kazem ti ovo danas je drugi put da je poljubio trbuh, morala sam se posvađat  sa njim da vidim da je dobro.... nije ni moj puno bolji po tom pitanju, on je u onoj fazi da ja i dalje mogu sve kao i prije trudnoće,  da kakav je to problem kad treba.dugo sjediti i slicno. I bas zbog tog sto se tako ponasa, ja se jos vise i namjerno mazim.. .a sto se ovog festanja tice, moj vec ima sve isplanirano. Prvo je rekao da ce on pocet lokat cim ode vodenjak, e onda kao ide na porod, al cim rodim, on ode, treba organizirat pijanku. E sad je na onom da se neće treznit 3 dana, i da kad prvi put dodemo sa bebom u hrv da ce napravit feštu (po onom što je pričao to ce biti 200 ljudi i sta ja znam sta)  tak da ne sekiraj se, nije ni moj gospodin neki pre osjecajan, i kad napravi nešto tako osjećajno, jednostavano ne mogu povjerovati u to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.