Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LoMa
    30. Srpanj 2020. 18:31

Ajme cure čitam vas i preslatke su mi te vaše trudničke brige 🥰
    Vidim da puno vas misli na mene i Luku i bas ste drage 😍 mi smo dobro, Luka je na 2020g i rekla je dr ako sve bude oke da bi sljedeći tjedan mogli doma 🥳 pa eto, držite 🤞 da i dalje sve bude u redu i da stvarno napokon idemo doma 😊

Napokon 2804
    30. Srpanj 2020. 18:40

LoMa

Ajme cure čitam vas i preslatke su mi te vaše trudničke brige 🥰
    Vidim da puno vas misli na mene i Luku i bas ste drage 😍 mi smo dobro, Luka je na 2020g i rekla je dr ako sve bude oke da bi sljedeći tjedan mogli doma 🥳 pa eto, držite 🤞 da i dalje sve bude u redu i da stvarno napokon idemo doma 😊

Aimeeeeee prekrasne vijestiiiiii 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 bravo Luka, bravo  mama ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    .
    Muz i ja smo se dogovorili idemo za hrvatsku, krecemo u subotu kad se ja naspavala i putovat cemo po danu. Stajat cemo puno,  kad ogladnim stat cemo negdje u neki restoran jesti, bez ikakvoga forsiranja, a ako mi bude previše, uzimamo  negdje neku sobu i ostajemo nociti.  Idemo samo kuci, nećemo na more, jer je to previše stvarno. Rekla sam da me ne zanima ni pakiranje ni nista, tako da evo ga, ja u krevetu, a on svu robu iz ormara donio pred mene i pokazuje i ja vicem da za spakirati, ne zq ostaviti 😂😂😂

Dinosaurus
    30. Srpanj 2020. 18:49

Loma drzimo figee! Super vijesti! Bravoo 🤩🤩💕
    Napokon bome ti je uporan taj tvoj muz 🤪😁 bitno da ste se dog i da ste oboje zadovoljni. 😊

Napokon 2804
    30. Srpanj 2020. 18:55

Dinosaurus

Loma drzimo figee! Super vijesti! Bravoo 🤩🤩💕
    Napokon bome ti je uporan taj tvoj muz 🤪😁 bitno da ste se dog i da ste oboje zadovoljni. 😊

Mislim da ce mi biti lakše sa bebom nego sa njim, a put, ne zna sta ga čeka, zazivat cu da ce mu prisjet putovanje 😁. A danas kad je došao sa posla odmah leti meni, reko ide me poljubit kad on kreno trbuh ljubit. Mislila sam da je skrenuo,  jer do sad je mozda jednom poljubio trbuh, pa sam se ja za svaki slucaj posvadala sa njim  čist da vidim da li je dobro 😂

AngelEyes
    30. Srpanj 2020. 18:56

Loma divne vijesti ❤️❤️❤️❤️
    Napokon sretan put! 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Vita26
    30. Srpanj 2020. 19:35

Loma nosis nam tako divne vjesti🤗🤗🥰Drzimo fige naravno i mislima na tebe❤️
    Napokon bas si super 😂😂😂❤️❤️❤️❤️Ljepo se provedite,i Bice vam zabavno svakako ..

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Marta14
    30. Srpanj 2020. 19:56

Loma Bas mi je drago💙nisam popratila, mozes li ti njega vec uzeti?
    Napokon sretan put! Vec vidim da ce past neki shopping ako muz ne bude dobar 🤪

Ja sam peglala, i naravno nisam ustala ni jednom.. Ajme kakve su mi noge sad natekle, jedva hodam, sve zateze.

Cestitam svima uspjesne preglede i ako sutra netko ima sretnoo🍀🤞
    Ja jedva cekam da vi pocnete radati🍀Ali ima da pisete iskustva i ostalo a ne da nestanete 🤪

Napokon 2804
    30. Srpanj 2020. 20:05

Marta14

Loma Basmi je drago💙nisam popratila, mozes li ti njega vec uzeti?
    .
    Ja sam peglala, i naravno nisam ustala ni jednom.. Ajme kakve su mi noge sad natekle, jedva hodam, sve zateze.
    .
    Ja jedva cekam da vi pocnete radati🍀Ali ima da pisete iskustva i ostalo a ne da nestanete 🤪

Ooooo pa to svakako, kakav god da muz bio 😂😂😂😂

Bosco
    30. Srpanj 2020. 20:32

Cestitam svima na uspješnim pregledima, bome jos malo brojimo. 😮😊
    LoMa odlicne vijesti, bas mi je drago zbog vas. 💙💙

Mi usli u trece tromjesečje. 🎊 
    Osjecam se super inace, umirem od vrucine , mislim da je u stanu 50 stupnjeva. Beba me jos zeza s pokretima, ne osjećam bas po danu, tu i tamo, , ali navecer se uvijek javi s jakim udarcima. 

Dinosaurus
    30. Srpanj 2020. 20:35

Marta14

Loma Basmi je drago💙nisam popratila, mozes li ti njega vec uzeti?
    .
    .

Odma uposli muza da ih masira! Bit ce ti lakse 😊
    Slazem se za pisanje iskustava. Nemojte nam nestat. 
    Napokon muz nema blage veze sta ga ceka. Pusti ga nek bude jos malo sritan 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.