Enana - hvala na info, idem škicnuti!
*
Skakavac - zavidim svima koji imaju energije / odvaže se na odnose kad krenu takvi simptomi u 3. tromjesečju 😂 i ja sam trenutno kit, ni ne znam kak bi izveli nešto
Ninche hvala 😊
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
keksic 😂
.
E da, prije nekog vrimena pisala san kako su mi tisne one mrezaste gacice u L veličini. Na netu san nasla da baby centar ima Jane perive mrezaste gacice, pa ako nekom triba da znate. Ja cu ih potrazit sad nekad slijedeci tjedan. https://ibb.co/2jwPbDS
Ja sam se pogubila u onome sto treba i sto imam.
Pitam muza gdje ce beba lezati dok smo u dnevnom da je ne nosim stalno u kimbu ili imam na rukama, kaze ne znam vidjet cemo, ja bi uzela neku ljulju ili lezalicu sa ne nosimo kolica u stan al muski ko muski uvijek za sve imaju vremena 🤷♀️
Marta ziher ce ti radit ctg tvoja doktorica ne sekiraj se
Nesto ces sigurno koristit za ostavit bebu dok ste u dnevnom. Sad vidi sta ti je draze. Mi npr za sina na pocetku nismo imali ljulju ni ista pa smo ga ostavljali u kosaru za kolica koju smo drzali npr na stoliću u dnevnom (nasa je kosara odobrena i za nocno spavanje pa me nije bilo bas strah). Iza toga smo kupili babybjorn ljulju koja je bila apsolutni spas! Sklopiva je pa smo ju nosili svugdi sa sobom. ☺️
Mimi odlicno uzivaj! 😁😍
Mana mare tak je i frendica pricala, kak ce znat... I samo joj ujutro puko vodenjak, nije ju vise bilo briga ni sta ce ni kako ce, otusirala se dosla u bolnicu i rodila kroz par sati... Kaze kad krene ne stignes razmisljat jer te uzbudenje pere... A sad kak ce bit nama, nemam pojma...
I ja sam tak za izlazak spremila, al sve mi se cini da kak je jako vruce nece beba pol toga obuc i trebat xD
Ps danas sam procitala da kad je jako vruce ne inzistiraju na dugim rukavima i carapama pri izlasku... (ne znam imam sve spremno pa sta bude, al samo dijelim saznanja xD)
Ctg fakat ne znam. Znam da kod moje ginekologice bez obzira na stanje trudnice svaka nakon 30 ili 32tt ima ctg prije pregleda... To ocito ovisi o svakom doktoru posebno...
Marta lijepo 😍😍😍
Joj ni ja nemrem disat, posebno kad beba koristi rebra i osit ko trampolin...
Skakavac cestitam i tebi na tjednima. I nadam se da ce i tebi beba doci kad obje/oboje budete spremne/i :)
Napokon to je to, najboljii je rucak koji se sam skuha xD
Enana super za pregled :) vjerujem da je nes da bi ti reko, al ako ce te smirit odi da ti kazu jel nes za brinut se ili ne (ne znam kako gledaju cervix i kad se brinu kod blizanacke trudnoce...)
Hvala na info za dekice :)
Ivana cestitam i tebi na tjednima :)
Ove blazinice upijaju mlijeko kad curi a ne bi trebalo (ko ulosci za cice), a mam komprese (mogu i iz frida) hlade i njeguju i smiruju iziritirane cice (bar sam ja to tak shvatila)...
Skakavac, keksic ja samo cekam pregled da vidim jel se posteljica napokon skroz digla, da mogu dohvatit dragog bar jednom jos prije poroda i da se mogu bucnut xD... Ovo su jako duga 3 i pol mjeseca (nis me ne brine, zelja je uf...)... Al kuzim i vas ak ti mozak previse radi i nike vise ugodno... Onda bolje odmorit...
Banana bude li vruce onda ko i sada, dosta ce mi bit mrezaste gacice a njoj pelena za izlazak🙈🙈🙈🙈😂😂😂😂
Točno tako
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Bananaupidami hvala ti. Obzirom koliki san paničar, prezadovoljna sam sama sa sobon 😅 ne paničarin, samo mi probava proradi kad se zamislin da sve skupa kreće 🙆♀️ bit ce to sve dobro, sve su prosle pa cemo i mi :D nebi mi lose silo da idemo po redu, pa da me Mana_Mare moze informirat iz prve ruke 😅😅
Pozdrav žene 😊 mi danas bili na pregledu, ušli u 35.tjedan 😱 bebac ima 2,5kg i položajem je spreman za izlazak 😁 iskreno, ja isto jedva čekam rodit, prevelika sam si i samo se okrećem na kauču ko morž..klimu palim ne zato jer mi je vruće, nego jedino tako mogu disat 😞
Torba za rodilište spremna, sad samo čekam gospodina da odluči upoznati svijet
Mana Mare ahahahha i ja sam o tome razmisljala... Mislim da cemo i beba i ja u minimalno slojeva... Sumnjam da ce bebi bit hladno na +35 xD
Skakavac dobro je da probava radi! :) ko zna kak cemo se poslozit... Ne znam tocne termine, ali ako me rezu, ja postajem mama za 18 dana... Aaaaa... Sad ja ne smijem panicarit i moram cekat pregled slj. Tjedan da vidimo di smo...
Tashee super za pregled... 😍😍
.
Moja se beba danas igra cirkusa u trbuhu (ne znam kak bi to objasnila drugacije) ko akrobati u cirkusu... Od jutra udarci, istezanje, grbice... Imam osjecaj da ce samo izletit van... Sretna sam sa se javlja i sve to, al moram priznat da sad vise bas nije ugodno... 😫😛🤯🥵😵🤪🥳🤡👽🙊
Sortiraj odgovore
Najstariji