Sad sam isla otvoriti da vidim.. Ti sto je ona dobila ce biti super kad krvarenje bude malo manje jer su kraci ali deblji i jakoo mekani bit ce super za kuci kad dodjem.. A za bolnicu cu ipak uzet paket tih velikiiih..
Sad sam isla otvoriti da vidim.. Ti sto je ona dobila ce biti super kad krvarenje bude malo manje jer su kraci ali deblji i jakoo mekani bit ce super za kuci kad dodjem.. A za bolnicu cu ipak uzet paket tih velikiiih..
Pa nemoras samo ih stavis vise, isto kao sto su vir ili lola
Cure, kolko ste se udebljale do sad? Ja se osjecam ko slon.. razmisljam dal bi mi bilo lakse da sam laksa…
24 tt, za sad na +3. Za dva tj imam pregled pa cemo vidjeti
Bojim se da ce to biti jako neprakticno jer su jako debeli pa tko zna kako cu ja to jadna staviti hahahah.. Ponjet cu si taj jedan paket pa cemo vidjet mozda cu ih moci iskoristiti..
Manich - Chico ulosci su veliki kao pelene😁 Zato ih je dobro imati u pocetku par dana kad se jako krvari. A kasnije vir, lola i ne znam tko jos od proizvođača ima takve slicne… Zato jer su oni najmeksi… Ovi always itd. su grozni, najlon zivi… A posto ce dole biti sve osjetljivo, rana od epiziotomije vjerojatno, ovo ce ti biti najugodnije….
Super hvala ti na objasnjenju sad sam i ja guglala da vidim zasto idu bas ti.. Sad mi je jasno hihi.. Budem ih uzela sljedeci odlazak u dm.. I one jednokratne gacice… Cula sam da si neke zene nose i ove obicne gacice samo vece i dublje pa sad neznam ni sama.. Kupit cu svakako te jednokratne..
Imas u mulleru isto te ogromne, jeftiniji su od chicco... zaboravih kako se zovu, bijeli paket s plavim slovima. Ako te zanima probam naci sliku

Bojim se da ce to biti jako neprakticno jer su jako debeli pa tko zna kako cu ja to jadna staviti hahahah.. Ponjet cu si taj jedan paket pa cemo vidjet mozda cu ih moci iskoristiti..
A i koliko sam cula da se i chicco mece po 2 na pocetku a dok nevdim neznam
Manich uslikala sam uloske i velicinu pored svoje ruke al nece mi sliku ucitat , preporuka ti je chico ili eventualno nesto sto je dugacko cak i ti ulosci za starije osobe ono sto se zna jos dodatno njima u pelenu stavljat . Jer vir ti je prekratak i procurit ces izvan njega i jako bude krut kad se natopi krvi ja sam njih imala da si potapkam dolje da se osusim nakon tusiranja jer vjeruj mi neces moc brisat se rucnikom. A vir ti je kratak i pogotovo kad lezis a kad bude sisao nekad po sat vremena procurit ce ti posvuda. A uslikala sam ti i te jednokratne gacice al ne ucitava slike to ti bude u paketu nekih 5 komada i kosta nekih 30 kuna taj jedan paket ti je dovoljan ako ces imat dobre uloske jer nece procurit na njih nista ja sam 4 potrosila u bolnici. Bolje je njih inat nego svoje gace jer su prozracne i nisu krute. Ja sam i pukla malo iznutra i imala epizotomiju pa mi je stimalo ovako kako sam tebi savjetovala naravno ti kako zelis ovo je moje.iskustvo od prije tjedan dana ☺

Vjerujem ti. Vlastiti mir je neprocjenjiv. Ja sam ti skroz tip da osim ako me zivot ne natjera ne bih ni u istoj kuci na drugom katu zivjela sa nikakvom rodbinom. Volim svoju intimu i svoj mir koji ionako danas uz telefone i sve nemas do kraja. Doci ces i do toga. Korak po korak.
U potpunosti se slazem. Ovih 10 dana sa svekrvom, sogoricom i njenom djecom sam na zivce ispalila. Radije bi masno placala podstanarstvo, nego zivjela u zajednici. Moja 4 zida, moja obitelj i mir, neprocijenjivo.
Manich - Chico ulosci su veliki kao pelene😁 Zato ih je dobro imati u pocetku par dana kad se jako krvari. A kasnije vir, lola i ne znam tko jos od proizvođača ima takve slicne… Zato jer su oni najmeksi… Ovi always itd. su grozni, najlon zivi… A posto ce dole biti sve osjetljivo, rana od epiziotomije vjerojatno, ovo ce ti biti najugodnije….
Super hvala ti na objasnjenju sad sam i ja guglala da vidim zasto idu bas ti.. Sad mi je jasno hihi.. Budem ih uzela sljedeci odlazak u dm.. I one jednokratne gacice… Cula sam da si neke zene nose i ove obicne gacice samo vece i dublje pa sad neznam ni sama.. Kupit cu svakako te jednokratne..
Imas u mulleru isto te ogromne, jeftiniji su od chicco… zaboravih kako se zovu, bijeli paket s plavim slovima. Ako te zanima probam naci sliku
Evo, cak ih povremeno daju na snizenje
https://popusti.njuskalo.hr/akcija/ulosci-pelzy-30-kom-67092

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji