Jutro, cure! Došla sam na more pa je jučer palo prvo kupanje. Zanimljiv feeling. :) Mislila sam da će biti nezgodnije s ovim trbuhom, ali nisam se potopila. Danas je neko trulo vrijeme. Nema veze. Samo pogled na more je opuštajuće.
Ja u 2 zaspala i vec budna. Jucer sam dosta dugo peglala i stajala i nocas ms bas ubija trtica ili taj neki donji dio ledja. Inace imam povremeno bolove u krizima kad nisam trudna, ali potpuno drugacije od ovih i na drugim mjestima.
Dobro jutro. Zaspala u 1 vec u 6 budna. Kad budemo moci spavati nece nam beba dati i tako u krug
Jutro, cure! Došla sam na more pa je jučer palo prvo kupanje. Zanimljiv feeling. :) Mislila sam da će biti nezgodnije s ovim trbuhom, ali nisam se potopila.Danas je neko trulo vrijeme. Nema veze. Samo pogled na more je opuštajuće.
Samo uzivaj…. I meni je bilo cudno😁 Da li je i dole kisa i nevrijeme? Ma samo da udahnes malo njihovog zraka i slusas sum mora, sasvim dovoljno za oporavak☺️
Noćas je padala, a jutros dosta puše. Mislim da neće dugo potrajati, bar se nadam. :) Ako ništa, dišem zrak čišći od zagrebačkog trenutno.
Jutro ☀️
Nocas je tako lijevalo, a mi zaspali pred tv-om i ostavili otvorene prozore. Srecom Se dragi probudio i onda smo cistili i susili podove fenom jer je naravno upalo i u stan
Jutro ☀️
Nocas je tako lijevalo, a mi zaspali pred tv-om i ostavili otvorene prozore. Srecom Se dragi probudio i onda smo cistili i susili podove fenom jer je naravno upalo i u stan
A joj, grozno…. 😒
Srecom da se nismo probudili u 5..... Podiglo bi nam podove pod prozorima 🙈😂
A mijenjali ih proslo ljeto u citavom stanu 🙈🙈🙈
Kaj cete raditi danas?
Jutro! I kod napokon osvjezilo po noci ☺ A sad lagano grmi u daljini i vjerojatno ce bit ostatak dana oblacno...
Radit cu isto sto i svaki dan, nista 🤣 Jedino sto cu to nista i popodne radit doma umjesto na plazi 🤣
Jucer sam si lagano pocela pakirat stvari pa cu mozda i danas malo...
Netko je pitao za vjezbe za trticu, hm, ne znam bas za to, ali prevrti po netu ima brdo prenatalnih vjezbi 😊
Jutro, ja sam nesta poslje 4zaspala i sad se probudim vidim kisa pada u kucu i brze spustanje roleta i kupljenje vode 🙄🙄 a jos sam se bila probudila i vidla da kisa pada po mrezi za komarce al mi se nije dalo dizati 😡
Dobro jutro. Zaspala u 1 vec u 6 budna. Kad budemo moci spavati nece nam beba dati i tako u krug
Ma ovo nas bebe vec treniraju bar moja od početka 😄
Ja također danas necu nista kao ni ovim danom, mozda jedino kose operem jer mi se jucer nije dalo, a fino sam ih mogla na suncu osusiti 🙄🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji