Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leona29
    24. Srpanj 2019. 15:51

Senci30

Moja curka je ceprkala po desnom 'cosku' jedno vrijeme i sad se vec nekoliko dana preselila na lijevi, a guzi se na desnoj strani. I pocela je sad udarati pod ljevom stranom rebara 😑😑
    Gledam vec par dana da vam je svima beba oko 32 tt cca 2 kg. Tako je i nama bilo pa je doktorica komentirala da bi mogla biti veca beba.. bas me ti njihovi komentari nekad zivciraju, a pogotove procjene tezine

Senci30

Moja curka je ceprkala po desnom 'cosku' jedno vrijeme i sad se vec nekoliko dana preselila na lijevi, a guzi se na desnoj strani. I pocela je sad udarati pod ljevom stranom rebara 😑😑
    Gledam vec par dana da vam je svima beba oko 32 tt cca 2 kg. Tako je i nama bilo pa je doktorica komentirala da bi mogla biti veca beba.. bas me ti njihovi komentari nekad zivciraju, a pogotove procjene tezine

A vidis meni je reko da je malo manja al se uopce ne opterecujem jer sam i ja sitnije gradje a prve dvije su mi imale tocno 3 kile kad su se rodile.. 

• ReginaP
    24. Srpanj 2019. 15:51

Dior2

Leona29

ayla

Ja bila nis nisam napravla samo zatvorla bo i otvorla porodiljni, bila na ctg trudova nema, u petak uzv i za tj dana kontrola

E da i meni je danas zatvorio bo i otvorio porodiljni… A jesi imala vaginalni pregled?

Curke koje ste vec prosle koja je daljna procedura kod otvaranja porodiljnog? Kad ginekolog zatvori komplikacije a otvori porodiljni koji su još papiri koji si moraju predati na hzzo

Odneses doznake za bolovanje i za porodiljni u hzzo, ne mora se cekati 25. u mjesecu za to, ja sam cak par dana prije donijela jer mi je gin isla na go i tamo ti teta da papir koji trebas popuniti i to je to.

Leona29
    24. Srpanj 2019. 15:53

Dior2

Leona29

ayla

Ja bila nis nisam napravla samo zatvorla bo i otvorla porodiljni, bila na ctg trudova nema, u petak uzv i za tj dana kontrola

E da i meni je danas zatvorio bo i otvorio porodiljni… A jesi imala vaginalni pregled?

Curke koje ste vec prosle koja je daljna procedura kod otvaranja porodiljnog? Kad ginekolog zatvori komplikacije a otvori porodiljni koji su još papiri koji si moraju predati na hzzo

Meni je dao doznake da mi zatvara bo i doznake da mi otvara porodiljni... Nosila sam samo to na hzzo i moram i u firmu i to je to

Dior2
    24. Srpanj 2019. 15:58

ReginaP

Dior2

Leona29

ayla

Odneses doznake za bolovanje i za porodiljni u hzzo, ne mora se cekati 25. u mjesecu za to, ja sam cak par dana prije donijela jer mi je gin isla na go i tamo ti teta da papir koji trebas popuniti i to je to.

Znaci nema procedure od papirologije kao kod otvaranja bolovanja(komplikacija) obrazac iz firme, osobna, tekuci racun, doznake.  Po tim predanim se papirima  samo nastavlja sa bolovanja na porodiljni koliko sam skuzila. Oprosti ako te zamaram ali da znam još malo me ceka to. 

• ReginaP
    24. Srpanj 2019. 15:58

Leona29

Dior2

Leona29

ayla

Meni je dao doznake da mi zatvara bo i doznake da mi otvara porodiljni… Nosila sam samo to na hzzo i moram i u firmu i to je to

E bravo, jedan primjerak svake doznake se nosi u firmu.. Ja kak sam privatnik onda skroz zaboravim na taj dio :D

Leona29
    24. Srpanj 2019. 16:02

Dior2

ReginaP

Dior2

Leona29

ayla

Znaci nema procedure od papirologije kao kod otvaranja bolovanja(komplikacija) obrazac iz firme, osobna, tekuci racun, doznake. Po tim predanim se papirima samo nastavlja sa bolovanja na porodiljni koliko sam skuzila. Oprosti ako te zamaram ali da znam još malo me ceka to.

Nista od te papirologije vise ne treba

Dior2
    24. Srpanj 2019. 16:02

Hvala curke lakse mi je vas pitati nego da moram zvati u hzzo

• Kengurica
    24. Srpanj 2019. 16:34

Ja se oko psa slazem s Aurorom. Brat mi kma dva, svekiji su imali psa i stvarno ih obozavam. Djeca ih nazalost maltretiraju i to je činjenica i oni se često boje djece, ali da vidim da se sprema napast bilo cije dijete bih odreagirala. Najbolje da ces ga pustiti da ugrize dijete ner je eto izazvalo. I naravno da je stavila ogradicu jer kriv/nekriv moze opet napasti, nece zena riskirati. Nazalost nebitno je jel ga mala isprovocirala kad je ona maleno dijete i mora ju se zastiti. To ne znaci da ce se psa sad maltretirati ubuduce.
    A jebiga od ove procjene mu nece biti nista. 

• renata.koscec
    24. Srpanj 2019. 17:17

Aurora87

Renata, ta tvoja sogorica je prava rospija…ne daj da te takva osoba povrijedi i izbaci iz takta…tko ju j…, vidis da je sebicna, bezobrazna i ocito iskompleksirana. Ako ti je sveki razumna i njen auto uzimas, zaboli te za ovu gusku. Zao mi je sto je malecku ugrizao pas…mene je jedan pekinezer ugrizao za nogu kad sam bila7-8 god i sad stvarno ne volim pekinezere ni vidjeti, previse su mi zivcani. Ali nije da mi je ostala trauma da ih se bojim nego me nerviraju…volim ove velike pasmine, sto veci pas, djeluje mi stalozeniji i samopouzdaniji.

Ma, razmazena je i naucena da bude sve po njenom. Necw me vidjeti vise dok je tu. Jos je lagala mom muzu danas da sam vilala na svekrvu kad je pas ugrizao malu. Prvo, uopce nije bila tu tada, drugo, nisam vikala na sveki nego na psa, sve po spisku sam mu skidala i da se mice da ga ne vidim.

• renata.koscec
    24. Srpanj 2019. 17:20

Frajla

Evo ja mogu reci da mi djete ugrize pas da bi sigurno bio uspavan. Pa mislite vi sta hocete i zastupajte prava

Apsolutno te podrzavam. Kad je dijete u pitanju nema kompromisa niti psecih prava. Nece biti uspavan ali ce se pratiti ponasanje. I kad se i ako odlucim sljedeci pita doci u daruvar, biti ce odvojen pregradom pa ako me hoce vidjeti, kao i svoju unuku, bit ce tako, ako ne, nema nas.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.