Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    24. Srpanj 2019. 14:57

Angelina

Noemi1

Netko je napisao za etheral da je kupio set posteljine, morat cu skicnut malo, dost jeftino se cini ak je sve skupa 280kn 🤔

Imaju popust tako da pozuri jer ne znam do kad 🙂

Hocu, hvala na info 😊😊

Leona29
    24. Srpanj 2019. 15:18

ayla

Ja bila nis nisam napravla samo zatvorla bo i otvorla porodiljni, bila na ctg trudova nema, u petak uzv i za tj dana kontrola

E da i meni je danas zatvorio bo i otvorio porodiljni... A jesi imala vaginalni pregled? 

Senci_i
    24. Srpanj 2019. 15:22

Moja curka je ceprkala po desnom 'cosku' jedno vrijeme i sad se vec nekoliko dana preselila na lijevi, a guzi se na desnoj strani. I pocela je sad udarati pod ljevom stranom rebara 😑😑 
    Gledam vec par dana da vam je svima beba oko 32 tt cca 2 kg. Tako je i nama bilo pa je doktorica komentirala da bi mogla biti veca beba.. bas me ti njihovi komentari nekad zivciraju, a pogotove procjene tezine

Frajla
    24. Srpanj 2019. 15:30

Ne zabrinjavam se velicinom.... evo aplikacija mi kaze da djete u ovom tjednu ima oko 500 g, a moje dijete prije 20 dana procjenjeno na 440. Isto je receno da je malo veci.
    A znam da sigurno nije ranija ovulacija/oplodnja 🙈
    Mali je imo 3,5 kg (tocno procjenjen), pa racunam da ni ovo valjda nece puno preko 4 kg ici.
    I jos je imo manju glavicu, tj "normalno" je 32-38, a on je imo 33 sto je veliko olaksanje za istiskati 🎉

• renata.koscec
    24. Srpanj 2019. 15:30

Julie

Renata jedno ne kuzim. Velis pas ugrizao iz cista mira, ali nije ni poderalo kozu. Cijepljen i on i mala i ti svejedno forsiras bolnice i neke mjere predostrožnosti tipa zatvaranje da pas ne moze prici pa da odlazi na neke procjene itd. Ti si ga jos i istukla……bez uvrede, ali pas kad ugriza, ugriza, ovo ocito nije bio ugriz jer bi bolnica sama reagirala. Ljuti se ti sad ako hoces ali da meni udaris psa bez povoda ne bi ni meni bila dobrodosla. Ako ona ima troje djece u kucanstvu sa psom, a pas nije uredu ne mislis li da bi vec ugrizao neko od to troje djece.

Isli smo prvo na pedijatriju u Daruvar ali su taman zatvarali i rekli su nam da idemo na hitnu u sklopu doma zdravlja. Nismo isli u bolnicu. Hitna nas je poslala na epidemiolosku koji automatski salje psa na procjenu veterinaru. Naisla sam taman kad je navalio na nju, moglo je biti i gore, automatski sam ga udarila da ga maknem od nje. Da nisam naisla mogao ju je i jace. Da je probilo kozu morala bi se ici cijepiti protiv tetanusa i bjesnoce. 
    Danas je bio na prvoj procjeni i ok je. Mora ga se pratiti 10 dana. Pregradu smo stavili radi predstroznosti da se ne bi ponovilo.

Senci_i
    24. Srpanj 2019. 15:35

Curke znam da ste neke pisale ranije da ste narucivale tetrice od Ethereala. Gledam pelene od bambusa, koliko su one punije/deblje od obicne tetre? I svidja mi se njihova pamucna dekica pa ako je koja kupila da napise kakvi su dojmovi uzivo? 

• irma123
    24. Srpanj 2019. 15:38

renata.koscec

Julie

Renata jedno ne kuzim. Velis pas ugrizao iz cista mira, ali nije ni poderalo kozu. Cijepljen i on i mala i ti svejedno forsiras bolnice i neke mjere predostrožnosti tipa zatvaranje da pas ne moze prici pa da odlazi na neke procjene itd. Ti si ga jos i istukla……bez uvrede, ali pas kad ugriza, ugriza, ovo ocito nije bio ugriz jer bi bolnica sama reagirala. Ljuti se ti sad ako hoces ali da meni udaris psa bez povoda ne bi ni meni bila dobrodosla. Ako ona ima troje djece u kucanstvu sa psom, a pas nije uredu ne mislis li da bi vec ugrizao neko od to troje djece.

Isli smo prvo na pedijatriju u Daruvar ali su taman zatvarali i rekli su nam da idemo na hitnu u sklopu doma zdravlja. Nismo isli u bolnicu. Hitna nas je poslala na epidemiolosku koji automatski salje psa na procjenu veterinaru. Naisla sam taman kad je navalio na nju, moglo je biti i gore, automatski sam ga udarila da ga maknem od nje. Da nisam naisla mogao ju je i jace. Da je probilo kozu morala bi se ici cijepiti protiv tetanusa i bjesnoce.
    Danas je bio na prvoj procjeni i ok je. Mora ga se pratiti 10 dana. Pregradu smo stavili radi predstroznosti da se ne bi ponovilo.

Slazem se sa juliom.. kak vi znate da je onda iz cista mira ak ni niste bili tam neg ste dosli u trenu dok ju je ugrzio? Imam pse i ne moze im se vjerovat koliko god da su dobri jer ih eto nest moze upalit u glavu isto ko i covjeka il bilo koju drugu  zivotinju al ja imam osjecaj da je vasa kcer mozd isprovocirala psa. Uostalom da je pas htio njoj naudit on bi to ucinio nebi vi njega sam tak mogli maknit i smirit to je sekunda doslovno on je nju sam upozorio jer je vjerovatno radila nest sto njemu ne pase. Djeca nisu savrsena pogotovo mala i ne znaju sa zivotinjama zat ja svojoj necu dat ni blizu do ko zna koje godine pogotovo ne ak ce sama bit. Al mislim da ste stvarno pretjerali.. da je pas htjeo nju ugrist on bi nju ugrizo do kosti, al ocito nije

Dior2
    24. Srpanj 2019. 15:41

Leona29

ayla

Ja bila nis nisam napravla samo zatvorla bo i otvorla porodiljni, bila na ctg trudova nema, u petak uzv i za tj dana kontrola

E da i meni je danas zatvorio bo i otvorio porodiljni… A jesi imala vaginalni pregled?

Curke koje ste vec prosle koja je daljna procedura kod otvaranja porodiljnog? Kad ginekolog zatvori komplikacije a otvori porodiljni koji su još papiri koji si moraju predati na hzzo

LollyBB
    24. Srpanj 2019. 15:48

Dior2

Leona29

ayla

E da i meni je danas zatvorio bo i otvorio porodiljni… A jesi imala vaginalni pregled?

Curke koje ste vec prosle koja je daljna procedura kod otvaranja porodiljnog? Kad ginekolog zatvori komplikacije a otvori porodiljni koji su još papiri koji si moraju predati na hzzo

Morala sam samo predati papire od ginekologa i dva primjerka istog obrasca koji su mi tamo dali. Ispunjavaju se opći podaci, otkad se otvara rodiljni, broj računa itd. Ništa posebno.

Frajla
    24. Srpanj 2019. 15:51

Evo ja mogu reci da mi djete ugrize pas da bi sigurno bio uspavan. Pa mislite vi sta hocete i zastupajte prava 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.