Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lalolitala
    24. Srpanj 2019. 10:25

Aurora87

Jutro curke!
    Nove curke dobrodosle🤗! Ima nas izgleda danas dosta sto idemo na preglede/pretrage. Mi tek u 17,30, tko ce to docekati…danas idem i na ctg prvi put. I ja isto prije svakog pregleda dajem mokracu zbog provjere proteina, mjeri mi tlak i vaze me.
    Sve u svemu, sretno nam svima na pregledima😊.
    Jucer smo krenuli na tecaj…nije lose, ali mi malo preoptimisticno pricaju o dojenju…ne treba vam izdajalica, ne trebaju vam bocice u rezervi, ne treba vam kutija ad.mlijeka u rezervi….Ok, nisam to ni planirala kupovati osim bocice prije, ali svejedno…Sve ce kao biti super…nadam se😁. Ono sto mi se jako svidjelo je sto su rekli da, ukoliko se sa mnom nesto iskomplicira, otac ima pravo traziti da mu se beba po rođenju da odmah na prsa zbog kontakta koze na kozu na sat vremena. Tipa carski rez pa ne daju bebu odmah mami nego kasnije, e tu moze tata uskociti❤.

Zato ja nisam isla na to... izdajalica mi je bila toliko potrebna jer su mi se upalile cice u bolnici da je muz iso trcat kupit... a u rezervi sam naravno imala kutiju jer ko zna...

• lalolitala
    24. Srpanj 2019. 10:28

Na sv.fuhu su bili poprilicno strogi u vezi toga... kao izdajaj se rukama. Pa kud rukama pipnut ih ne mogu... isto tako sesirici. Ja sam odlucila da zelim s njima i to je to... dva su mi nestala u bolnici s tim da sam drugi isla trazit di je. Ne moze nestat. Nakraju je kao sestra slucajno uzela pa se najednom stvorio 

• MonaL.
    24. Srpanj 2019. 10:28

marinaaaa

ivana0907

anemone

MonaL.

Jutro cure,
    Da li se za vrijeme ogtt-a može voda konzumirati?

Meni su rekli da slobodno popijem, ali ne previše 😉

evo upravo se vratila sa ogtt… ma ja sam pila vodu nije nista strasnoo… ja izasla van na zrak..u podrumu sparina uzas… sad cekamo nalaze

Ja nakon svakog vađenja krvi otišla doma leć i gledat tv 🤭 pa se vratila nakon sat

I ja bi tako,blizu mi je 😁

• renata.koscec
    24. Srpanj 2019. 10:42

Frajla

renata.koscec

Sto sam se danas nasekirala. Svekrvin pas, inace miran i dobrocudan, iz cista mira mi napadne kcer i ugrize za nogu, sreca nije probilo kozu i sreca sam bila blizu, pa sam ga par puta klepila rukom, jos je i na mene zarezao. Doslo mi je da ga taj tren golim rukama ubijem. Bila s njom na hitnoj, sve ok, redovno je cijepljen, kao i ona ali su mi rekli neka odem na epidemiolosku za svaki slucaj, jer oni nemaju cijepiva na hitnoj.
    Bas vele na hitnoj da imaju dosta ugriza pasa, polide od vrucine ali da cim napada ukucane da to nije normalno.
    Sogorica odmah digla nos, da sta, da ga ubijemo odmah, ser, kenj, reko a da je nekog od tvoje djece ugrizao? Stavila sam pregradu da ne ide vise blizu prilazu kuci i reko dok sam ja tu, nece blizu.
    Samo se sekiram u tom Daruvaru, danas sam morala normabel popiti da se smirim. Muz mi je u Zg, radi, isto se uzrujao, kaze najbolje da dodjem po vas, ovo je vec sve ludnica.

Ajme grozno.
    Ma odite doma, prema onome sto pises nikakve koristi od tog "odmora" van zg. Samo te sekiraju bezveze.
    A ovako od sa strane bi rekla da ti sogorica radi veliku napetost i moguce da te zbog tog tlak zeza…

Idem sutra kuci. Sad smo bile u epidemioloskoj i pas mora tri puta u 10 dana radi predostroznosti na pregled. Sogorica vec sere da sta ce ga sad ona voditi, da su joj djeca cijeli dan zarobljena doma pa jos da psa vodi. Ko da ne znam kakav problem kaj predvecer uzmem auto da odem s malom u park. Reko onda ce epidemiloska prijaviti a danas sutra moze tvoju djecu izgristi. Da sam bar u nedjelju otisla. Pun mi je k... vec svega ovoga. Ocito smo tu na teret i smetnju. Rekla sam sama sebi da vise ne dolazim ovamo dok ne kupimo auto. Kao da joj ja uzimam cijeli dan auto pa ne moze nikuda. Da nisam trudna, isla bi pjesice. Ona i muz mogu djecu u kolica pa otici s njima kad god, kud god. I kao da sam joj ja kriva kaj je rodila troje djecw jedno za drugim pa sad ne moze s njima na kraj

Frajla
    24. Srpanj 2019. 10:45

lalolitala

Na sv.fuhu su bili poprilicno strogi u vezi toga… kao izdajaj se rukama. Pa kud rukama pipnut ih ne mogu… isto tako sesirici. Ja sam odlucila da zelim s njima i to je to… dva su mi nestala u bolnici s tim da sam drugi isla trazit di je. Ne moze nestat. Nakraju je kao sestra slucajno uzela pa se najednom stvorio

Meni su rekli da trebam sesirice i svi doktori koji su bili u viziti su znali da dojim na sesirice, ispitvali kako ide i tak. Ova cura pored je treba sesiric za jednu dojku samo. I to nam je sestra dosla reci koje da kupimo....
    A izdajalicu sam isto trazila jer nije islo rukama, sestra kaze moze ona to meni donjeti, ali nije dobro za bradavicu blabla. Ja kazem ok, donesite. I nije donjela 😏
    Tak da sad sigurno nosim svoju.
    Dudice strogo ne daju, pa to ne treba ni nositi

• Kengurica
    24. Srpanj 2019. 10:56

Renata ajme, kao da ste vi krive sto ne pas ugrizao malu, kao da ste ga ti i mala to nagovorile da njoj bude tesko. Kakva zlocestoba. 

Jel taj dodir tatinih prsa bebi isto nesto znaci? Jel to uopce sluzi za to da je beba u manjem stresu zbog odvajanja?

PatyDi
    24. Srpanj 2019. 10:58

Curke, jel vam se bebe nabijaju vise desno ili lijevo? Ovaj moj vec par dana toliko ode desno da nekad zaboli...lijeva strana trbuha je mekana, a desna tvrda 😄 

• renata.koscec
    24. Srpanj 2019. 11:01

Dosta mi je, da si ja skodim bebi i sebi, necu. Sad sam rekla svekrvi, kaze nemoj se sekirati, ma ne mogu, suze mi samo teku u potocima i ne mogu stati. Jos sam i pod dojmom tog ugriza jucer. Meni su moja djeca najpreca i iznad svega i svih. Odvest cu danas tov blesavo psa veterinaru na prvi pregled a dalje neka ga vodi ko hoce i zna. Ako nece, epidemioloska ce ih prijaviti pa neka oni dalje rijesavaju. Dobro da joj nije kozu probio ugrizom, kaze da bi je cetri puta morali pikati, dva puta odmah i dva puta jos naknadno.

Frajla
    24. Srpanj 2019. 11:04

renata.koscec

Frajla

renata.koscec

Sto sam se danas nasekirala. Svekrvin pas, inace miran i dobrocudan, iz cista mira mi napadne kcer i ugrize za nogu, sreca nije probilo kozu i sreca sam bila blizu, pa sam ga par puta klepila rukom, jos je i na mene zarezao. Doslo mi je da ga taj tren golim rukama ubijem. Bila s njom na hitnoj, sve ok, redovno je cijepljen, kao i ona ali su mi rekli neka odem na epidemiolosku za svaki slucaj, jer oni nemaju cijepiva na hitnoj.
    Bas vele na hitnoj da imaju dosta ugriza pasa, polide od vrucine ali da cim napada ukucane da to nije normalno.
    Sogorica odmah digla nos, da sta, da ga ubijemo odmah, ser, kenj, reko a da je nekog od tvoje djece ugrizao? Stavila sam pregradu da ne ide vise blizu prilazu kuci i reko dok sam ja tu, nece blizu.
    Samo se sekiram u tom Daruvaru, danas sam morala normabel popiti da se smirim. Muz mi je u Zg, radi, isto se uzrujao, kaze najbolje da dodjem po vas, ovo je vec sve ludnica.

Ajme grozno.
    Ma odite doma, prema onome sto pises nikakve koristi od tog "odmora" van zg. Samo te sekiraju bezveze.
    A ovako od sa strane bi rekla da ti sogorica radi veliku napetost i moguce da te zbog tog tlak zeza…

Idem sutra kuci. Sad smo bile u epidemioloskoj i pas mora tri puta u 10 dana radi predostroznosti na pregled. Sogorica vec sere da sta ce ga sad ona voditi, da su joj djeca cijeli dan zarobljena doma pa jos da psa vodi. Ko da ne znam kakav problem kaj predvecer uzmem auto da odem s malom u park. Reko onda ce epidemiloska prijaviti a danas sutra moze tvoju djecu izgristi. Da sam bar u nedjelju otisla. Pun mi je k… vec svega ovoga. Ocito smo tu na teret i smetnju. Rekla sam sama sebi da vise ne dolazim ovamo dok ne kupimo auto. Kao da joj ja uzimam cijeli dan auto pa ne moze nikuda. Da nisam trudna, isla bi pjesice. Ona i muz mogu djecu u kolica pa otici s njima kad god, kud god. I kao da sam joj ja kriva kaj je rodila troje djecw jedno za drugim pa sad ne moze s njima na kraj

Uh, ni ne znam tu zenu, a vec mi ide na zivce. Nebi da si uzela njen auto, a ne od svekrve.
    Jel maleckica morala neku pikicu ili su samo pogledali?

Frajla
    24. Srpanj 2019. 11:07

DijMar

Curke, jel vam se bebe nabijaju vise desno ili lijevo? Ovaj moj vec par dana toliko ode desno da nekad zaboli…lijeva strana trbuha je mekana, a desna tvrda 😄

Obicno dok se namjestaju u "pravi" polozaj leda okrenu vise na jednu ili drugu stranu, nije da budu centrirani, pa vjerojatno do toga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.