Evo naaaas, samo da se nabrzaka javim, kasnije cu vas citat…
Sve ok, zatvorena, cerviks 38mm, curka ima 2 kile… Ne trebam strogo mirovat, al je reko da se malo umirim do 36og i onda da moze krenut 😁😁
Bravo za curku 😊
Sretno svima danas na pregledima, izdrzite ovu vrucinu vani 😊
Nama su otkazali apartman koji smo rezervirali 🤯 termin koji smo jedva pronasli. I sad banana 😕😕

Ajme pahuljicaa pa kak je to moguce? 😠 trebas im neku zalbu napisat ako si rezervirala preko bookinga, airbnb i sl stranica. Trazit povrat novca i naknadu za otkazivanje 😑
Cure sretno na pregledima 😊
Netko je napisao za etheral da je kupio set posteljine, morat cu skicnut malo, dost jeftino se cini ak je sve skupa 280kn 🤔

Noemi - puno puta smo rezervirali preko bookinga i nikad nije bilo problema... sada smo rezervirali apartman telefonski i mailom.. i samo su javili da nam otkazuju termin zbog toga jer se isti ap iznajmljuje na bookingu i nesto su svi pomjesali datume i sad mi izvisili... ni isprike ni nista..

Noemi - puno puta smo rezervirali preko bookinga i nikad nije bilo problema… sada smo rezervirali apartman telefonski i mailom.. i samo su javili da nam otkazuju termin zbog toga jer se isti ap iznajmljuje na bookingu i nesto su svi pomjesali datume i sad mi izvisili… ni isprike ni nista..
Eh jbg, da ste preko bookinga i da vam tako otkazu onda vam booking pronalazi alternativni smjestaj pa nekad bolji i skuplji i razliku tog iznosa placa onaj iznajmljivac koji vam je otkazao smjestaj. A ovako je bas banana, ocito nije stavljena blokada na booking za te dane kad su vama iznajmili a s bookingom nema zajeb.....

Daj mi recite, dali se mogu na Maxi Cosi kolica uz one silne adaptere staviti neka druga auto sjedalica a da nije njihova?

Evo naaaas, samo da se nabrzaka javim, kasnije cu vas citat…
Sve ok, zatvorena, cerviks 38mm, curka ima 2 kile… Ne trebam strogo mirovat, al je reko da se malo umirim do 36og i onda da moze krenut 😁😁
Super za bebicu :) bitno da je sve ok :) umiri se i cekaj sada ❤❤
Ja sam kupila iz Ethereala tetra pelene i posteljinu 6 dijelova, neku bijelu na medeka..bila je 450 kn ali je full kvalitetna i dobra i jos sam na poklon dobila neki ukrasni jastucic i jos tetra peleni

Daj mi recite, dali se mogu na Maxi Cosi kolica uz one silne adaptere staviti neka druga auto sjedalica a da nije njihova?
Cybex i kiddy sigurno ide na maxi cosi adaptere, ne trebaju ti dodatni.
A s novim (njihovim) kolicima uglavnom dobijes adaptere

I mi gotovi. Profili su okej, ali i dalje je p.vode malo vise tak da ce me cesce pratiti 😏 I danas trbuscic odgovara tocno tjednima, a prosli tj je bio za 2 tj veci 🤔
Ni ispriku za otkazivanje? Ajme koji uzas 😣
Ma bezveze kad se oglasavaju na 100 mjesta, a ne stave te blokade da se ne moze 2 puta rezervirati.
DijMar a tezina bebe jel odgovara? Ma ti uzv su dosta neprecizni, mogu fulat do 500 grama 😕

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji