Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    24. Srpanj 2019. 13:08

pahuljicaa

Noemi - puno puta smo rezervirali preko bookinga i nikad nije bilo problema… sada smo rezervirali apartman telefonski i mailom.. i samo su javili da nam otkazuju termin zbog toga jer se isti ap iznajmljuje na bookingu i nesto su svi pomjesali datume i sad mi izvisili… ni isprike ni nista..

Eh jbg, da ste preko bookinga i da vam tako otkazu onda vam booking pronalazi alternativni smjestaj pa nekad bolji i skuplji i razliku tog iznosa placa onaj iznajmljivac koji vam je otkazao smjestaj. A ovako je bas banana, ocito nije stavljena blokada na booking za te dane kad su vama iznajmili a s bookingom nema zajeb..... 

• Pikulica19
    24. Srpanj 2019. 13:10

Daj mi recite, dali se mogu na Maxi Cosi kolica uz one silne adaptere staviti neka druga auto sjedalica a da nije njihova?

felicita28
    24. Srpanj 2019. 13:22

Leona29

Evo naaaas, samo da se nabrzaka javim, kasnije cu vas citat…
    Sve ok, zatvorena, cerviks 38mm, curka ima 2 kile… Ne trebam strogo mirovat, al je reko da se malo umirim do 36og i onda da moze krenut 😁😁

Super za bebicu :) bitno da je sve ok :) umiri se i cekaj sada ❤❤
    Ja sam kupila iz Ethereala tetra pelene i posteljinu 6 dijelova, neku bijelu na medeka..bila je 450 kn ali je full kvalitetna i dobra i jos sam na poklon dobila neki ukrasni jastucic i jos tetra peleni

Frajla
    24. Srpanj 2019. 13:30

Pikulica19

Daj mi recite, dali se mogu na Maxi Cosi kolica uz one silne adaptere staviti neka druga auto sjedalica a da nije njihova?

Cybex i kiddy sigurno ide na maxi cosi adaptere, ne trebaju ti dodatni.
    A s novim (njihovim) kolicima uglavnom dobijes adaptere

PatyDi
    24. Srpanj 2019. 14:13

I mi gotovi. Profili su okej, ali i dalje je p.vode malo vise tak da ce me cesce pratiti 😏 I danas trbuscic odgovara tocno tjednima, a prosli tj je bio za 2 tj veci 🤔 

• Noemi1
    24. Srpanj 2019. 14:27

Ni ispriku za otkazivanje? Ajme koji uzas 😣
    Ma bezveze kad se oglasavaju na 100 mjesta, a ne stave te blokade da se ne moze 2 puta rezervirati. 
    DijMar a tezina bebe jel odgovara? Ma ti uzv su dosta neprecizni, mogu fulat do 500 grama 😕

24. Srpanj 2019. 14:34

Ja bila nis nisam napravla samo zatvorla bo i otvorla porodiljni, bila na ctg trudova nema, u petak uzv i za tj dana kontrola

Julie
    24. Srpanj 2019. 14:38

Renata jedno ne kuzim. Velis pas ugrizao iz cista mira, ali nije ni poderalo kozu. Cijepljen i on i mala i ti svejedno forsiras bolnice i neke mjere predostrožnosti tipa zatvaranje da pas ne moze prici pa da odlazi na neke procjene itd. Ti si ga jos i istukla......bez uvrede, ali pas kad ugriza, ugriza, ovo ocito nije bio ugriz jer bi bolnica sama reagirala.  Ljuti se ti sad ako hoces ali da meni udaris psa bez povoda ne bi ni meni bila dobrodosla. Ako ona ima troje djece u kucanstvu sa psom, a pas nije uredu ne mislis li da bi vec ugrizao neko od to troje djece. 

Angelina
    24. Srpanj 2019. 14:53

Noemi1

Netko je napisao za etheral da je kupio set posteljine, morat cu skicnut malo, dost jeftino se cini ak je sve skupa 280kn 🤔

Imaju popust tako da pozuri jer ne znam do kad 🙂

felicita28
    24. Srpanj 2019. 14:53

DijMar

I mi gotovi. Profili su okej, ali i dalje je p.vode malo vise tak da ce me cesce pratiti 😏 I danas trbuscic odgovara tocno tjednima, a prosli tj je bio za 2 tj veci 🤔

Super, nema razloga za brigu samo te vise prate, tako i mene zbog plodne vode. Bitno da ste ti i bebica dobro ❤❤❤ Ja imam pocetkom 8. Pregled i bas ms zanima sto ce rec radi te plodne vode bas, ali vec idem u trudnicku ambulantu. Ima li koja da je tako rano isla u TA? 
    Dijmar, koliko plodne vode imas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.