Renataajme, kao da ste vi krive sto ne pas ugrizao malu, kao da ste ga ti i mala to nagovorile da njoj bude tesko. Kakva zlocestoba.
Jel taj dodir tatinih prsa bebi isto nesto znaci? Jel to uopce sluzi za to da je beba u manjem stresu zbog odvajanja?
Guglaj kolokan njega bebe 😉
Taman ti pase uz ime 🤪
Ma ta spgorica je nesto zavisna, ljubomorna na tebe. Jel to sestra od muža? Jebote ja bas pazim da ne povrijedim bratovu zenu cak i kad je nesto bezobrazna. Generalno stvarno imamo super odnos, ali smo razlicite u dosta razmisljanja i pazim da se ne osjeti ugrozeno pa pretrpim i kad mislim da je nesto glupost. Pa ona je moja obitelj.
Frajla 😂😂. Sta je najbolje nadimak sam si dala jer se forum zvao klokanica pa ja u nedostatku ideje prevrnula na srpski ;)
Curke, jel vam se bebe nabijaju vise desno ili lijevo? Ovaj moj vec par dana toliko ode desno da nekad zaboli…lijeva strana trbuha je mekana, a desna tvrda 😄
Kod mene je isto jer su joj s desne strane guza i leda i tu se jako gura, s lijeve se samo osjete lupkanja nogu i ruku.
...
stigla mi je posteljina s Ethereala, prekjucer narucila. (slike mi nece ucitati ovdje vec nekoliko dana) Uglavnom, moram reci da sam bas zadovoljna, izgleda im to bas kvalitetno i svida mi se sto se sa ogradice skida navlaka. Uzela sam set od ogradice, popluna, jastuka, 2 jastucnice, navlake za poplun i plahte za 280kn.
Evo naaaas, samo da se nabrzaka javim, kasnije cu vas citat...
Sve ok, zatvorena, cerviks 38mm, curka ima 2 kile... Ne trebam strogo mirovat, al je reko da se malo umirim do 36og i onda da moze krenut 😁😁
Evo naaaas, samo da se nabrzaka javim, kasnije cu vas citat…
Sve ok, zatvorena, cerviks 38mm, curka ima 2 kile… Ne trebam strogo mirovat, al je reko da se malo umirim do 36og i onda da moze krenut 😁😁
Bravo za curku 😊
Sretno svima danas na pregledima, izdrzite ovu vrucinu vani 😊
Nama su otkazali apartman koji smo rezervirali 🤯 termin koji smo jedva pronasli. I sad banana 😕😕
Ajme pahuljicaa pa kak je to moguce? 😠 trebas im neku zalbu napisat ako si rezervirala preko bookinga, airbnb i sl stranica. Trazit povrat novca i naknadu za otkazivanje 😑
Cure sretno na pregledima 😊
Netko je napisao za etheral da je kupio set posteljine, morat cu skicnut malo, dost jeftino se cini ak je sve skupa 280kn 🤔
Noemi - puno puta smo rezervirali preko bookinga i nikad nije bilo problema... sada smo rezervirali apartman telefonski i mailom.. i samo su javili da nam otkazuju termin zbog toga jer se isti ap iznajmljuje na bookingu i nesto su svi pomjesali datume i sad mi izvisili... ni isprike ni nista..
Sortiraj odgovore
Najstariji