Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    24. Srpanj 2019. 11:08

Kengurica

Renataajme, kao da ste vi krive sto ne pas ugrizao malu, kao da ste ga ti i mala to nagovorile da njoj bude tesko. Kakva zlocestoba.

Jel taj dodir tatinih prsa bebi isto nesto znaci? Jel to uopce sluzi za to da je beba u manjem stresu zbog odvajanja?

Guglaj kolokan njega bebe 😉
    Taman ti pase uz ime 🤪

• Kengurica
    24. Srpanj 2019. 11:09

Ma ta spgorica je nesto zavisna, ljubomorna na tebe. Jel to sestra od muža? Jebote ja bas pazim da ne povrijedim bratovu zenu cak i kad je nesto bezobrazna. Generalno stvarno imamo super odnos, ali smo razlicite u dosta razmisljanja i pazim da se ne osjeti ugrozeno pa pretrpim i kad mislim da je nesto glupost. Pa ona je moja obitelj.

• Kengurica
    24. Srpanj 2019. 11:11

Frajla 😂😂. Sta je najbolje nadimak sam si dala jer se forum zvao klokanica pa ja u nedostatku ideje prevrnula na srpski ;) 

Angelina
    24. Srpanj 2019. 11:15

DijMar

Curke, jel vam se bebe nabijaju vise desno ili lijevo? Ovaj moj vec par dana toliko ode desno da nekad zaboli…lijeva strana trbuha je mekana, a desna tvrda 😄

Kod mene je isto jer su joj s desne strane guza i leda i tu se jako gura, s lijeve se samo osjete lupkanja nogu i ruku.
    ...
    stigla mi je posteljina s Ethereala, prekjucer narucila. (slike mi nece ucitati ovdje vec nekoliko dana) Uglavnom, moram reci da sam bas zadovoljna, izgleda im to bas kvalitetno i svida mi se sto se sa ogradice skida navlaka. Uzela sam set od ogradice, popluna, jastuka, 2 jastucnice, navlake za poplun i plahte za 280kn.

Leona29
    24. Srpanj 2019. 12:01

Evo naaaas, samo da se nabrzaka javim, kasnije cu vas citat... 
    Sve ok, zatvorena, cerviks 38mm, curka ima 2 kile... Ne trebam strogo mirovat, al je reko da se malo umirim do 36og i onda da moze krenut 😁😁

• Kengurica
    24. Srpanj 2019. 12:03

Ma Leona kao zmaj. Uzivaj sad dalje.

24. Srpanj 2019. 12:05

Leona29

Evo naaaas, samo da se nabrzaka javim, kasnije cu vas citat…
    Sve ok, zatvorena, cerviks 38mm, curka ima 2 kile… Ne trebam strogo mirovat, al je reko da se malo umirim do 36og i onda da moze krenut 😁😁

Bravo za curku 😊

• pahuljicaa
    24. Srpanj 2019. 12:43

Sretno svima danas na pregledima, izdrzite ovu vrucinu vani 😊 
    Nama su otkazali apartman koji smo rezervirali 🤯 termin koji smo jedva pronasli. I sad banana 😕😕 

• Noemi1
    24. Srpanj 2019. 12:51

Ajme pahuljicaa pa kak je to moguce? 😠 trebas im neku zalbu napisat ako si rezervirala preko bookinga, airbnb i sl stranica. Trazit povrat novca i naknadu za otkazivanje 😑
    Cure sretno na pregledima 😊
    Netko je napisao za etheral da je kupio set posteljine, morat cu skicnut malo, dost jeftino se cini ak je sve skupa 280kn 🤔

• pahuljicaa
    24. Srpanj 2019. 13:01

Noemi - puno puta smo rezervirali preko bookinga i nikad nije bilo problema...  sada smo rezervirali apartman telefonski i mailom.. i samo su javili da nam otkazuju termin zbog toga jer se isti ap iznajmljuje na bookingu i nesto su svi pomjesali datume i sad mi izvisili... ni isprike ni nista.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.