Curke, jel vam se bebe nabijaju vise desno ili lijevo? Ovaj moj vec par dana toliko ode desno da nekad zaboli...lijeva strana trbuha je mekana, a desna tvrda 😄
Dosta mi je, da si ja skodim bebi i sebi, necu. Sad sam rekla svekrvi, kaze nemoj se sekirati, ma ne mogu, suze mi samo teku u potocima i ne mogu stati. Jos sam i pod dojmom tog ugriza jucer. Meni su moja djeca najpreca i iznad svega i svih. Odvest cu danas tov blesavo psa veterinaru na prvi pregled a dalje neka ga vodi ko hoce i zna. Ako nece, epidemioloska ce ih prijaviti pa neka oni dalje rijesavaju. Dobro da joj nije kozu probio ugrizom, kaze da bi je cetri puta morali pikati, dva puta odmah i dva puta jos naknadno.
Sto sam se danas nasekirala. Svekrvin pas, inace miran i dobrocudan, iz cista mira mi napadne kcer i ugrize za nogu, sreca nije probilo kozu i sreca sam bila blizu, pa sam ga par puta klepila rukom, jos je i na mene zarezao. Doslo mi je da ga taj tren golim rukama ubijem. Bila s njom na hitnoj, sve ok, redovno je cijepljen, kao i ona ali su mi rekli neka odem na epidemiolosku za svaki slucaj, jer oni nemaju cijepiva na hitnoj.
Bas vele na hitnoj da imaju dosta ugriza pasa, polide od vrucine ali da cim napada ukucane da to nije normalno.
Sogorica odmah digla nos, da sta, da ga ubijemo odmah, ser, kenj, reko a da je nekog od tvoje djece ugrizao? Stavila sam pregradu da ne ide vise blizu prilazu kuci i reko dok sam ja tu, nece blizu.
Samo se sekiram u tom Daruvaru, danas sam morala normabel popiti da se smirim. Muz mi je u Zg, radi, isto se uzrujao, kaze najbolje da dodjem po vas, ovo je vec sve ludnica.
Ajme grozno.
Ma odite doma, prema onome sto pises nikakve koristi od tog "odmora" van zg. Samo te sekiraju bezveze.
A ovako od sa strane bi rekla da ti sogorica radi veliku napetost i moguce da te zbog tog tlak zeza…
Idem sutra kuci. Sad smo bile u epidemioloskoj i pas mora tri puta u 10 dana radi predostroznosti na pregled. Sogorica vec sere da sta ce ga sad ona voditi, da su joj djeca cijeli dan zarobljena doma pa jos da psa vodi. Ko da ne znam kakav problem kaj predvecer uzmem auto da odem s malom u park. Reko onda ce epidemiloska prijaviti a danas sutra moze tvoju djecu izgristi. Da sam bar u nedjelju otisla. Pun mi je k… vec svega ovoga. Ocito smo tu na teret i smetnju. Rekla sam sama sebi da vise ne dolazim ovamo dok ne kupimo auto. Kao da joj ja uzimam cijeli dan auto pa ne moze nikuda. Da nisam trudna, isla bi pjesice. Ona i muz mogu djecu u kolica pa otici s njima kad god, kud god. I kao da sam joj ja kriva kaj je rodila troje djecw jedno za drugim pa sad ne moze s njima na kraj
Uh, ni ne znam tu zenu, a vec mi ide na zivce. Nebi da si uzela njen auto, a ne od svekrve.
Jel maleckica morala neku pikicu ili su samo pogledali?

Curke, jel vam se bebe nabijaju vise desno ili lijevo? Ovaj moj vec par dana toliko ode desno da nekad zaboli…lijeva strana trbuha je mekana, a desna tvrda 😄
Obicno dok se namjestaju u "pravi" polozaj leda okrenu vise na jednu ili drugu stranu, nije da budu centrirani, pa vjerojatno do toga

Renataajme, kao da ste vi krive sto ne pas ugrizao malu, kao da ste ga ti i mala to nagovorile da njoj bude tesko. Kakva zlocestoba.
Jel taj dodir tatinih prsa bebi isto nesto znaci? Jel to uopce sluzi za to da je beba u manjem stresu zbog odvajanja?
Guglaj kolokan njega bebe 😉
Taman ti pase uz ime 🤪

Ma ta spgorica je nesto zavisna, ljubomorna na tebe. Jel to sestra od muža? Jebote ja bas pazim da ne povrijedim bratovu zenu cak i kad je nesto bezobrazna. Generalno stvarno imamo super odnos, ali smo razlicite u dosta razmisljanja i pazim da se ne osjeti ugrozeno pa pretrpim i kad mislim da je nesto glupost. Pa ona je moja obitelj.

Frajla 😂😂. Sta je najbolje nadimak sam si dala jer se forum zvao klokanica pa ja u nedostatku ideje prevrnula na srpski ;)

Curke, jel vam se bebe nabijaju vise desno ili lijevo? Ovaj moj vec par dana toliko ode desno da nekad zaboli…lijeva strana trbuha je mekana, a desna tvrda 😄
Kod mene je isto jer su joj s desne strane guza i leda i tu se jako gura, s lijeve se samo osjete lupkanja nogu i ruku.
...
stigla mi je posteljina s Ethereala, prekjucer narucila. (slike mi nece ucitati ovdje vec nekoliko dana) Uglavnom, moram reci da sam bas zadovoljna, izgleda im to bas kvalitetno i svida mi se sto se sa ogradice skida navlaka. Uzela sam set od ogradice, popluna, jastuka, 2 jastucnice, navlake za poplun i plahte za 280kn.

Evo naaaas, samo da se nabrzaka javim, kasnije cu vas citat...
Sve ok, zatvorena, cerviks 38mm, curka ima 2 kile... Ne trebam strogo mirovat, al je reko da se malo umirim do 36og i onda da moze krenut 😁😁
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji