Sretni svima na pregledima i ostalim cudesima danas.
Ja sam cak ok spavala, mali je opet bio cijelu noc u svom kreveticu 🎉🎉🎉🎉 meni naravno cudno bilo, pa sam se stalno budila 🤦🏼♀️
Netko je pitao za zeljezo, najbolje je provjeriti s dr koji vas salje, ovisi sto zeli vidjeti, mozda jel drze tablete dovoljnu koncentraciju ili kakvo je stanje kad bi se ukinule tablete... prenatale ne prestajem piti, mislim da oni nemaju tak veliku koncentraciju icega sto se gleda iz krvi
Ayla ti ces barem biti spremna na DAN, a spavalicama ce biti šok i vjeverica.
Hahaha to jedino 😂😂 al ja volim spavati, pa su mi ovo sve šokovi
Jutro curke 😆
Ima nas vec od 5h budne, pa se sve nadamo zaspat cemo opet pa ne uzimam mob 🙈
Iva meni je posteljica straga i dosta sam ju rano osjetila bez obzira sto mi prva trudnoca. Crnjaci su uvijek prisutni jer se ne mozemo nikako opustiti brige su uvijek tu i bas to nek me vise udari da mi i zeludac izbije progutat cu ga nazad 😂 i ja imam uzv u ponedjeljak i jedva cekam 🥰
Frajla samo sam na pocetku radila KKS pa ponavljam. Ne pijem nista od zeljeza zasebno, samo prenatale. Hvala
Cure, sretno koje idete na pregled! Ja idem tek 14.08. Imam ukupno samo 3 uzv, a pregledi su svaka 2 mj :/ i izmedju mjerenje tlaka i proteina u mokraci kod dr opce prakse. Bezveze, ali nema cimanja. A curka aktivna pa ne brinem.
Svaka vam cast izdrzati na toj vrucini. Kod nas je 16 stupnjeva i bas mi je fino 🤗 S drugim sam bila trudna tocno prije 2g i 'umirala' sam od vrucine. Dva put dnevno smo isli na kupanje na Dravu, a ostatak dana sam hodala zamotana s mokrom tetrom 😅
Zao mi je za curicu koju je ugrizao pas… Nadam se da nema traumu i strah. Grozno da u trudnoci moras jos i takve stresove dozivljavat….
Ja sam vec s kilama na +10, ako je kome za utjehu.. Jest teze nego da tolko ukupno dobijem, ali sve ce to otic 😀
Lijepo i cvrsto spavajte, odoh skicnut tu fb grupu :)
Kod kojeg si gin?
Jutro!
Kod mene nista posebno novo.. bas mi je tesko ovih dana zbog vrucine. Obavljam kupovinu ujutro oko 8h svaki dan, ali meni je vec tad katastrofa. Jucer smo isli dragom kupiti neku obleku za posao, jedva sam se popela u stan na kraju koliko su me noge bolile. Prodavacice iz svake trgovine u koju smo usli su me ispitivale kako izdrzim po ovim vrucinama 😂 Sad kad se sjetim, prije mjesec dana nije bilo ni upola ovako. Stvarno ce taj zadnji mjesec biti drz ne daj 😁
Sretno svima na pregledima!
Jutro!
Mi danas bili budni od 4, 30 do 5 jer je on tako odlucio, ali smo zaspali natrag 😅
Sretno na pregledima i vadjenjima i ostalim sl stvarima 😉
I mi idemo opet danas za Pulu da vidim nalaze profila i bas me kopka jer mi nisu stigli na egradjani 🤔
Jutrooooo curke.. Eto mene budne.. Zasad bez glabobolje jeiiii mjerila tlak 118/77 to je valjda okej tlak.. Budem jos poslje rucka mjerila i onda kod doktorice pa cemo vidjeti sta ce nam ona reci.. Ljubim vas sve i sretno na pregledima.. Uh dok ne zaboravim procitala sam neka od vas je napisala da na svakom pregledu piskite na neki stapic da vam gleda doktor nesto u mokraci? Hocetw mi reci sta to? Jer meni moja ne gleda nista!
Sortiraj odgovore
Najstariji