Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ReginaP
    23. Srpanj 2019. 18:21

ayla

ReginaP

Eto nas s pregleda iz trudničke. Došla oko 10 i čekala 3 sata, vec sam mislila da su mezaboravili. Skoro su nas ostavili u bolnici jer mi cerviks pola članka i otvorena sam za prst, ali sva sreca ctg nije zabiljezio niti jedan trud pa su me pustili kuci da mirujem i za tjedan dana idem opet na pregled i uzv. Vec sam mislila da cu imat trudove od muke kad su rekli da me zele ostavit u bolnici haha Dobila sam Utrogestan 200 mg da stavljam pred spavanje, ali mi je u ljekarni zena dala od 100 mg, jel tko od vas stavljao dvije odjednom?

Sad odmaraj, pij magnezij i meci te tabletice, jesi imala kakve naznake da se otvaras?

Pa iskreno jedino novo u zadnjih mjesec dana mi je bilo cesce bh kontrakcije i ta neka probadanja dolje kao da me netko nozem probode prema unutra od dolje. Sad vidim da je napisao cerviks prohodan za prst do ovoja i glavice ploda :D
    Zaboravih napisati za cure koje ce ici na Merkur, meni je danas bio doktor Nikola Fistonić, mlad, pristupacan, strpljiv i bas posvecen pacijentu tako da nemate brige ako vam on bude :)

23. Srpanj 2019. 18:31

DijMar

Da, to sam isto primjetila da se cesto ljuti ili kod brijanja ili ak jace skvrcim noge kod lezanja, a nekad i kad sjednem na wc 😅

Da, da ista stvar, bit ce da im nepase da, se mene pita nebi ju ja uznemiravala al stacu kada moram obaviti to sve 

23. Srpanj 2019. 18:35

ReginaP

ayla

ReginaP

Eto nas s pregleda iz trudničke. Došla oko 10 i čekala 3 sata, vec sam mislila da su mezaboravili. Skoro su nas ostavili u bolnici jer mi cerviks pola članka i otvorena sam za prst, ali sva sreca ctg nije zabiljezio niti jedan trud pa su me pustili kuci da mirujem i za tjedan dana idem opet na pregled i uzv. Vec sam mislila da cu imat trudove od muke kad su rekli da me zele ostavit u bolnici haha Dobila sam Utrogestan 200 mg da stavljam pred spavanje, ali mi je u ljekarni zena dala od 100 mg, jel tko od vas stavljao dvije odjednom?

Sad odmaraj, pij magnezij i meci te tabletice, jesi imala kakve naznake da se otvaras?

Pa iskreno jedino novo u zadnjih mjesec dana mi je bilo cesce bh kontrakcije i ta neka probadanja dolje kao da me netko nozem probode prema unutra od dolje. Sad vidim da je napisao cerviks prohodan za prst do ovoja i glavice ploda :D
    Zaboravih napisati za cure koje ce ici na Merkur, meni je danas bio doktor Nikola Fistonić, mlad, pristupacan, strpljiv i bas posvecen pacijentu tako da nemate brige ako vam on bude :)

I ja imam ta probadanja dole, nisam bila 3 tj na kontroli bas cu viditi jel se cerviks jos vise skratio, sad kako je iza mene rizicni period onda i vise sjedim i stojim al mi i to opet kratko jer me probada i odma idem lec 

Leona29
    23. Srpanj 2019. 18:40

ayla

ReginaP

ayla

ReginaP

I ja imam ta probadanja dole, nisam bila 3 tj na kontroli bas cu viditi jel se cerviks jos vise skratio, sad kako je iza mene rizicni period onda i vise sjedim i stojim al mi i to opet kratko jer me probada i odma idem lec

E tako i mene vec par dana probada... I meni sutra pregled pa cemo vidjet 😳

23. Srpanj 2019. 18:43

Ja jos malo pa mogu i roditi, pa se ne zamaram osim sta mi je to bolno i neugodno i prijemjecujem da kad mi je mjehur pun da mi se to desava 

Dior2
    23. Srpanj 2019. 19:32

Pozz curke nama je termin 15.10 neznam sta nosim ali borim se sa trudnickim flekama po licu dali se itko od Vas još sa tim bori i kako to sprijeciti da se dalje neširi? 

• lalolitala
    23. Srpanj 2019. 19:47

ayla

Ja jos malo pa mogu i roditi, pa se ne zamaram osim sta mi je to bolno i neugodno i prijemjecujem da kad mi je mjehur pun da mi se to desava

Ja sam u 36 tjednu rodila i vidi ju sad ko zmaj je.. s tim da se ona velka i rodila zacudo..

Leona29
    23. Srpanj 2019. 19:47

ayla

A ja moram izdurat makar do 36og pa onda lako... 

23. Srpanj 2019. 20:02

lalolitala

ayla

Ja sam u 36 tjednu rodila i vidi ju sad ko zmaj je.. s tim da se ona velka i rodila zacudo..

Moja je prije 3 tj imala preko 2kg a sutra cu viditi kolika je, al je bila naprednija za tj dana 

23. Srpanj 2019. 20:03

Leona29

ayla

A ja moram izdurat makar do 36og pa onda lako…

Znam tako sam i sama govorila u 29 tj samo da izduram do 36 i eto ga stigao je 😊 puno lezanja i vrijeme ce proletiti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.