Ma cure budite bez brige, vjerujem da ce biti sve ok na pregledima.
Ayla, ja recimo puno jace osjetim kontrakcije ako mi je mjehur pun.
I rekli su da brojim ako su do 4 u satu i ne bole kontrakcije da je to ok.
Pozz curke nama je termin 15.10 neznam sta nosim ali borim se sa trudnickim flekama po licu dali se itko od Vas još sa tim bori i kako to sprijeciti da se dalje neširi?
Dobrodosla 😁 ja nemam problema s flekama al koliko sam cula da se one povlace nakon poroda i da se ne diraju, a sad mozda koja cura bolje znade
KOLOVOZ
ayla - 22.8. Djevojčica💜
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
RUJAN
Senci30 - 5.9.,djevojčica 💜
Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
Breskvica - 14.9., djevojčica💜
Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
LollyBB - 15.9 dječak💙
Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
Nopobo- 21.09. curka💜
DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
Buby5 - 30.9
LISTOPAD
Marinaaaa- 2.10.,
DaVoS - 3.10., djevojčica💜
Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
Petrica87 - 06.10, dječak💙
Natalie - 7.10. dječak💙
Laura233 - 7.10. djevojcica💜
Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
Linopp - 10.10. Djevojčica 💜
Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
Dior2 - 15.10.-
sreca - 16.10.- Curica💜
Doris3101 - 16.10. - dječak💙
Lady_Bird - 20.10. curka💜
Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
fritula - 23.10. - dječak💙
Teresita - 24.10-dječak💙
MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split
Venus - 24.10. - curica 💜
Manich - 26.10.
STUDENI
Iva2 - 01.11. - curica 💜
Luce35- 01.11 - curica 💜
Dinah - 02.11. - curica 💜
anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
lala3 - 17.11. djevojčica 💜
Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
Kengurica - 25.11. dječak 💙
Ivana0907 - 25.11.djevojčica💜
Iwancheee- 26.11. dječak💙
Katja32- 28.11
Pa ja ih bas sad i ne osjecam il ih ne zamjecujem tj il mislim da je to beba, osjecam stezanje al nista strasno
Pozz curke nama je termin 15.10 neznam sta nosim ali borim se sa trudnickim flekama po licu dali se itko od Vas još sa tim bori i kako to sprijeciti da se dalje neširi?
Dobrodosla 😁 ja nemam problema s flekama al koliko sam cula da se one povlace nakon poroda i da se ne diraju, a sad mozda koja cura bolje znade
Hvala Ayla, ili je to možda povezano sa spolom djeteta mozda se netko javi 😀
Evo i mene......putujemo nazad za ZG.......bilo je bas divno, al sam krepana da nemogu gledat.....novim curama želim dobrodošlicu, neka nas je samo 😊🤩
Svašta ste pisale al ovo me bas uznemirilo a to je Big baby i da su im kolica sranja 😱 jer mi smo kupili tamo kolica
Ayla ima samo mjesec dana do poroda, ona kreće prva ako ćemo kronoloski 🤗
Cure polako treba pakirat te torbe i prat robicu Itd 🤪🤩
Sutra ujutro me čeka vađenje krvi zbog štitnjače i idem pobrat osobnu jer je gotova. Srećom pa sam trudna i nemoral cekat te milione ljudi, a onda se zatvaram u kuću, palim klimu i ne mrdam 🤪
Znaci ja sam toliko ljutaa. Ovi iz a1 su nas bome lijepo preveslali. Cut ce me u cet. Imali smo int probno 5 dana ono internet odlican brz sve super i zenska nam se nije udostojila rec da nakon sto potrosis 100giga brzina pada na 1 do 2 mbit/s. a zivim bogu iza nogu gdje signal hvatas tak da hodas mobitelom po kuci i dvoristu trazeci jednu crticu tak da makar imam mobilnog int tu ga nemam nist jel. I sad pizdim nist ne mogu radit. Tv mi takoder nist ne hvata makar imamo antenu vani ne onu malu kucnu. Opce nz sta cu cisto sumnjam da ce mi htjet ugovor raskinit.
Pa ja ih bas sad i ne osjecam il ih ne zamjecujem tj il mislim da je to beba, osjecam stezanje al nista strasno
Ja pijem magnezij odkako me ono strefilo, pa ih vise nisam imala... Ma da doguram do 37og pa onda lako, samo sta mi je pored dvoje djece malo nezgrapno mirovati al mama mi dosta pomogne oko njih i uzme ih na more itd, a ja laganini sve... Evo danas sam za nista al zato sta me vrucina ubija, ne podnosim ju nikako a pogotovo sad u trudnoci... Sutra ako bude sve ok i ako sam zatvorena ici cu se bucnut malo jer ovo je prestrasno 😣
Ja jos malo pa mogu i roditi, pa se ne zamaram osim sta mi je to bolno i neugodno i prijemjecujem da kad mi je mjehur pun da mi se to desava
Ja sam u 36 tjednu rodila i vidi ju sad ko zmaj je.. s tim da se ona velka i rodila zacudo..
Moja je prije 3 tj imala preko 2kg a sutra cu viditi kolika je, al je bila naprednija za tj dana
Tako je i meni jucer receno. Oko 2 kg isto naprednije za tjedan dana. Olaksanje :)
Ja sam gotova. Spakirana za bolnicu sve kupljeno popeglano oprano i sad cekamo iz dana u dan :) nadam se bar jos mjesec dana al sve je spremno!
Sortiraj odgovore
Najstariji