Deja bio je sparan i tezak dan, nije to od druzenja s mamom 😉🤗 i da neizvjesnost je uzasna, ali neka meni nje samo nek udara.
Kako ti je s dijetom? Bar imas na meniu zacrtano sta ces praviti jesti a ne ko ja da razbijam glavu i onda pojedem hranu punu secera misleci kao da je lagano 🤦🏼♀️

Nemam fb pa nemogu da ih pratim, a neda mi se praviti samo radi toga 😬
Curke koje idu sutra na preglede javite se.. Ja idem tek u 14.30h i poslje pregleda u shoping malo i na kavu sa susjedom.. Javim se poslje pregleda kao inace pa cemoooo mozda konacno upisati i pored mog termina tko nam stize.. Hihi..
Sto se tice ovog micanja bebe ja sam se sad navikla na bebaca i njegovo ponasanje i javljanje.. Bitno mi je da ga osjetim barem jednom dvaput u danu i ja sam mirna ali kako se u zadnje vrijeme poceo javljati i kada hodam ili kada odem negdje puno sam mirnija jer sam ga prije osjetila samo kad bi se umirila i legla na ledja..
Evo tko zeli one bezkontaktne toplomjere sad imate i 20% a i imaju i online....
https://shop-medikor.hr/

Cure, sretno koje idete na pregled! Ja idem tek 14.08. Imam ukupno samo 3 uzv, a pregledi su svaka 2 mj :/ i izmedju mjerenje tlaka i proteina u mokraci kod dr opce prakse. Bezveze, ali nema cimanja. A curka aktivna pa ne brinem.
Svaka vam cast izdrzati na toj vrucini. Kod nas je 16 stupnjeva i bas mi je fino 🤗 S drugim sam bila trudna tocno prije 2g i 'umirala' sam od vrucine. Dva put dnevno smo isli na kupanje na Dravu, a ostatak dana sam hodala zamotana s mokrom tetrom 😅
Zao mi je za curicu koju je ugrizao pas... Nadam se da nema traumu i strah. Grozno da u trudnoci moras jos i takve stresove dozivljavat....
Ja sam vec s kilama na +10, ako je kome za utjehu.. Jest teze nego da tolko ukupno dobijem, ali sve ce to otic 😀
Lijepo i cvrsto spavajte, odoh skicnut tu fb grupu :)

Nisam nit ja, imam onaj digitalni koristit cemo taj 😂
Imam i ja digitalni valja ce i bebi biti dobar taj ako ne uzet cemo drugi
Ako nije pun mjesec onda je zgaravica 🙄 vise mi je dosta glumljenje 🦉
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji