Ja sam gotova. Spakirana za bolnicu sve kupljeno popeglano oprano i sad cekamo iz dana u dan :) nadam se bar jos mjesec dana al sve je spremno!
Takodjer 😊😊
Ja sam gotova. Spakirana za bolnicu sve kupljeno popeglano oprano i sad cekamo iz dana u dan :) nadam se bar jos mjesec dana al sve je spremno!
Tako i kod mene, samo sta ja u torbu uvijek nesta dodajem jos mi ostalo papuce metnuti i to je to punjac ako stignem muz lako donese
Evo i mene……putujemo nazad za ZG…….bilo je bas divno, al sam krepana da nemogu gledat…..novim curama želim dobrodošlicu, neka nas je samo 😊🤩
Svašta ste pisale al ovo me bas uznemirilo a to je Big baby i da su im kolica sranja 😱 jer mi smo kupili tamo kolica
Ayla ima samo mjesec dana do poroda, ona kreće prva ako ćemo kronoloski 🤗
Cure polako treba pakirat te torbe i prat robicu Itd 🤪🤩
Sutra ujutro me čeka vađenje krvi zbog štitnjače i idem pobrat osobnu jer je gotova. Srećom pa sam trudna i nemoral cekat te milione ljudi, a onda se zatvaram u kuću, palim klimu i ne mrdam 🤪
Ja bas pratim ljetne i popis im se smanjio zato ga i azuriram non stop, i vidim da je jos par cura ostalo ja sam u soku jer to znaci da nakon njih ja sam na redu 🙈🙈
Ma cure budite bez brige, vjerujem da ce biti sve ok na pregledima.
Ayla, ja recimo puno jace osjetim kontrakcije ako mi je mjehur pun.
I rekli su da brojim ako su do 4 u satu i ne bole kontrakcije da je to ok.
Pa ja ih bas sad i ne osjecam il ih ne zamjecujem tj il mislim da je to beba, osjecam stezanje al nista strasno
Ja pijem magnezij odkako me ono strefilo, pa ih vise nisam imala… Ma da doguram do 37og pa onda lako, samo sta mi je pored dvoje djece malo nezgrapno mirovati al mama mi dosta pomogne oko njih i uzme ih na more itd, a ja laganini sve… Evo danas sam za nista al zato sta me vrucina ubija, ne podnosim ju nikako a pogotovo sad u trudnoci… Sutra ako bude sve ok i ako sam zatvorena ici cu se bucnut malo jer ovo je prestrasno 😣
Znam, da to je malo zajebano nemozes lezati non stop moras paziti djecu, najvjerojatnije bi tako i meni bilo da imam djece.. sretno sutra 🙃
Evo i mene……putujemo nazad za ZG…….bilo je bas divno, al sam krepana da nemogu gledat…..novim curama želim dobrodošlicu, neka nas je samo 😊🤩
Svašta ste pisale al ovo me bas uznemirilo a to je Big baby i da su im kolica sranja 😱 jer mi smo kupili tamo kolica
Sutra ujutro me čeka vađenje krvi zbog štitnjače i idem pobrat osobnu jer je gotova. Srećom pa sam trudna i nemoral cekat te milione ljudi, a onda se zatvaram u kuću, palim klimu i ne mrdam 🤪
Ja bas pratim ljetne i popis im se smanjio zato ga i azuriram non stop, i vidim da je jos par cura ostalo ja sam u soku jer to znaci da nakon njih ja sam na redu 🙈🙈
Bome sam i ja to danas vidjela, šteta sto ne pišu iskustva s poroda jer to sam cekala 🤪
Ma cure budite bez brige, vjerujem da ce biti sve ok na pregledima.
Ayla, ja recimo puno jace osjetim kontrakcije ako mi je mjehur pun.
I rekli su da brojim ako su do 4 u satu i ne bole kontrakcije da je to ok.
Pa ja ih bas sad i ne osjecam il ih ne zamjecujem tj il mislim da je to beba, osjecam stezanje al nista strasno
Ja pijem magnezij odkako me ono strefilo, pa ih vise nisam imala… Ma da doguram do 37og pa onda lako, samo sta mi je pored dvoje djece malo nezgrapno mirovati al mama mi dosta pomogne oko njih i uzme ih na more itd, a ja laganini sve… Evo danas sam za nista al zato sta me vrucina ubija, ne podnosim ju nikako a pogotovo sad u trudnoci… Sutra ako bude sve ok i ako sam zatvorena ici cu se bucnut malo jer ovo je prestrasno 😣
Znam, da to je malo zajebano nemozes lezati non stop moras paziti djecu, najvjerojatnije bi tako i meni bilo da imam djece.. sretno sutra 🙃
Hvala, i tebi 😉
Ajme kad vidim vas, vi ste već spremne, sve oprano, opeglano, kupljeno. Ja nemam još ništa osim kolica kupljenog i nešto sitno robice što mi je proslijeđeno i što sam sama kupila. Lagano me hvata panika, stan mi još uvijek nije gotov i još na more idem. Sad sam sva u panici da ništa nećemo stići, da se neću stići uopće pripremiti. Aaahhh
Sto sam se danas nasekirala. Svekrvin pas, inace miran i dobrocudan, iz cista mira mi napadne kcer i ugrize za nogu, sreca nije probilo kozu i sreca sam bila blizu, pa sam ga par puta klepila rukom, jos je i na mene zarezao. Doslo mi je da ga taj tren golim rukama ubijem. Bila s njom na hitnoj, sve ok, redovno je cijepljen, kao i ona ali su mi rekli neka odem na epidemiolosku za svaki slucaj, jer oni nemaju cijepiva na hitnoj.
Bas vele na hitnoj da imaju dosta ugriza pasa, polide od vrucine ali da cim napada ukucane da to nije normalno.
Sogorica odmah digla nos, da sta, da ga ubijemo odmah, ser, kenj, reko a da je nekog od tvoje djece ugrizao? Stavila sam pregradu da ne ide vise blizu prilazu kuci i reko dok sam ja tu, nece blizu.
Samo se sekiram u tom Daruvaru, danas sam morala normabel popiti da se smirim. Muz mi je u Zg, radi, isto se uzrujao, kaze najbolje da dodjem po vas, ovo je vec sve ludnica.
Bome sam i ja to danas vidjela, šteta sto ne pišu iskustva s poroda jer to sam cekala 🤪
Da i meni je zao zbog toga al jbg
Renata zašto bolnica? Znaš sto..... ja imam dva psa i zaista se mora puno paziti kad su u pitanju psi i djeca jer djeca često nemaju osjećaja pa životinja vrati ugrizom, ne pričam o tvojem slučaju već generalno. ....mi imamo dva psa i zaista nikad nije bilo problema, prijateljeva djeca odrastaju uz naše pse jer na nekim roštiljima Itd mi dođemo s njima najčešće pa se djeca igraju s njima. Puno je truda uloženo u njihov odgoj tako da tu ne radim kompromis, naravno ne dovodim nikome u kuću ali ako su to druženja na otvorenome apsolutno.
Očito vam je gore očajno i samo vi spakirajte stvari i vratite se doma da imate mir i da se ne živciras.
Sortiraj odgovore
Najstariji