Hvala vam curke moje, pretpostavljam da vam je sad već tesko nositi svoje bušike ali izdrzite jos malo vam je ostalo!!!
Moja frendica je bas u brigii, vjerojatno zato jer nije jako dugo osjetila ( tek 24-25 tt) a jako je mrsava i sad se boji jer se mala javlja samo dok legne i to samo nesto jako malo i daleko je to od onih 10 udaraca kako svugdje piše .Posteljica nije sprijeda. Već je u 32 tt .Ali ja isto mislim da je najvaznije da je na uzv sve super!
Pikulica ja sam isto u problemu nakon jela hahah ne pojedem količinski puno, jer ne stane pošto beba pritišće trbuh, ali nakon obroka neko vrijeme ne mogu niš A o kilama da ne pričam....uopće ih ne osjećam i već sam na +11, a do iduće kontrole za tj dana bome ću i do +12 doći...samo raste kilaža, a stvarno jedem normalno i jako rijetko neku glupost...e i moj se aktivirao tak sam mirnija
Pikuliceja kao da citam o sebi, prvi mirovala pa mi falillo kondicije, sad se zapusem pricajuci, ali nije to vise kondicija jer fino mogu prehodati nego su nam pluca pritisnuta. Meni se pogorsa nakon jela, onda osjecam da ce mi eksplodirati trbuh i zapuhujem se pricajuci.
Zadnja dva dana mi bebač premiran, jucer ujutro sam ionako imala pregled i sve je super, al navecer mi opet nije vrag dao mira i izvadila onaj mini doppler (babywatcher) da ga ipak čujem. Prečudno mi kako ga tako slabije osjećam. Veli mi sinoc muž, zakaj ga ides slusati, ja kazem pa da vidim jel sve ok jel kuca srce, a on kaze, aha ako ne kuca imaš mali kit za oživljavanje 😂😂😂😂😂. Uglavnom vidi da nisam baš čista u glavi.
I mrzim sparine, posluje podne me zakuca jer sam niskotlakaš.
Evo valjda si trebala se samo provozat tramvajem i bit medju ljudima da se bebica mrdne, kao ja eto i bome par pokreta me toliko usrecilo da sam i suzu pustila ♥️
Ma tebe bar smiri babywatcher, inace je ovako bas neizvjesno- uspavana ljepotica 🥰
Isto sam niskotlakas i isto ne podnosim vrucine, sparine… Ja sam jesenski tip osobe, obozavam kisu.
Ja sam mislila da nam se pluca stiskaju tamo iza 30.tog tjedna 😂 moze biti da je to to, jer ne mogu nito udahniti punim plucima kako se kaze 😆
I da nakon jela osjecam se kao da cu se raspuknut, a to su sve obrocici mali. I nemam pojma gdje sam dobila jos 2kg u zadnja 2tjedna kad sam na cokolinu i zitaricama jer nemam apetita na vrucini jesti 🤷♀️
Sta nas tek ocekuje, joj joj 😂🤗
…
Nego dali koja zna kad lezim bocno sigurno se i beba prilagodi toj pozi i kad se ustajem i nekako pregib napravim na stranu koja mi je gore bila u bocnom polozaju ima u sebi ko neku veliku cijev, bolje rec kamenu 😂, ali s obzirom da mi stalno uzv ispod pupka dole, sta bi to moglo biti?
Cokolino deblja 😂
Ayla jel deblja cokolino? Hahaajaj ja bas kupila 400 g onog novog white plus onaj sa zitaricama i jedvaaa cekam probat prasica.. Inace ne pazim sta jedem mislim da bih jedino trebala smanjit ili izbacit kruh a sve ostalo mislim da je okej.. Tu i tamo nesto slatko ali nista pretjerano ali zato voce svaki dan tamanim od breskvi do lubenice i dinje.. Imam 3 glavna obroka a sve ovo izmedju su vockice... Zasad sam na +5 kg.. Nadam se da je to okej i da me nece bas zadnji mjesec uhvatit da dobijem 10 kg naglo..
Ayla jel deblja cokolino? Hahaajaj ja bas kupila 400 g onog novog white plus onaj sa zitaricama i jedvaaa cekam probat prasica.. Inace ne pazim sta jedem mislim da bih jedino trebala smanjit ili izbacit kruh a sve ostalo mislim da je okej.. Tu i tamo nesto slatko ali nista pretjerano ali zato voce svaki dan tamanim od breskvi do lubenice i dinje.. Imam 3 glavna obroka a sve ovo izmedju su vockice… Zasad sam na +5 kg.. Nadam se da je to okej i da me nece bas zadnji mjesec uhvatit da dobijem 10 kg naglo..
Manich, zbilja si probaj naći onaj sprej s magnezijem.
Ima u Farmaciji , Be nature! Ja sam si kupila ,jedna bočica košta oko 130 kn,ali to se moze i doma napraviti pa je punooo jeftinije. Dok me boli, samo si spricam i zbilja pomogne. To mi je otkriče sad jer ja isto svako malo imam problem s vratom i glavom i pomogne mi bolje od tablete!
Ima stranica na fejsu magnesium terapija, tamo piše sve.
Pikuliceja kao da citam o sebi, prvi mirovala pa mi falillo kondicije, sad se zapusem pricajuci, ali nije to vise kondicija jer fino mogu prehodati nego su nam pluca pritisnuta. Meni se pogorsa nakon jela, onda osjecam da ce mi eksplodirati trbuh i zapuhujem se pricajuci.
Zadnja dva dana mi bebač premiran, jucer ujutro sam ionako imala pregled i sve je super, al navecer mi opet nije vrag dao mira i izvadila onaj mini doppler (babywatcher) da ga ipak čujem. Prečudno mi kako ga tako slabije osjećam. Veli mi sinoc muž, zakaj ga ides slusati, ja kazem pa da vidim jel sve ok jel kuca srce, a on kaze, aha ako ne kuca imaš mali kit za oživljavanje 😂😂😂😂😂. Uglavnom vidi da nisam baš čista u glavi.
I mrzim sparine, posluje podne me zakuca jer sam niskotlakaš.
Evo valjda si trebala se samo provozat tramvajem i bit medju ljudima da se bebica mrdne, kao ja eto i bome par pokreta me toliko usrecilo da sam i suzu pustila ♥️
Ma tebe bar smiri babywatcher, inace je ovako bas neizvjesno- uspavana ljepotica 🥰
Isto sam niskotlakas i isto ne podnosim vrucine, sparine… Ja sam jesenski tip osobe, obozavam kisu.
Ja sam mislila da nam se pluca stiskaju tamo iza 30.tog tjedna 😂 moze biti da je to to, jer ne mogu nito udahniti punim plucima kako se kaze 😆
I da nakon jela osjecam se kao da cu se raspuknut, a to su sve obrocici mali. I nemam pojma gdje sam dobila jos 2kg u zadnja 2tjedna kad sam na cokolinu i zitaricama jer nemam apetita na vrucini jesti 🤷♀️
Sta nas tek ocekuje, joj joj 😂🤗
…
Nego dali koja zna kad lezim bocno sigurno se i beba prilagodi toj pozi i kad se ustajem i nekako pregib napravim na stranu koja mi je gore bila u bocnom polozaju ima u sebi ko neku veliku cijev, bolje rec kamenu 😂, ali s obzirom da mi stalno uzv ispod pupka dole, sta bi to moglo biti?
Cokolino deblja 😂
Bit ce da je od toga 😂
Pikulicaja sam isto u problemu nakon jela hahah ne pojedem količinski puno, jer ne stane pošto beba pritišće trbuh, ali nakon obroka neko vrijeme ne mogu nišA o kilama da ne pričam….uopće ih ne osjećam i već sam na +11, a do iduće kontrole za tj dana bome ću i do +12 doći…samo raste kilaža, a stvarno jedem normalno i jako rijetko neku glupost…e i moj se aktivirao tak sam mirnija
Evo mene prešla +9kg🙈 , ali gledajuci onu tablicu sto je netko objavio iz trudnicke knjizice u zlatnoj sam sredini pa valjda to tako ide 😂
Jana a da prijateljica uzme babywatcher. Ja sam preko njuskala MAS uzela za 200kn. Inace je skup.
Sto se debljanja tice, cokolino je secer i prazne kalorije. Voce jako deblja i dize secer, njega treba jako malo na dan jestic upravo jucer slusala o tome kod doktora. Voce je fruktoza-secer.
Mislim ja nista ne pazim, sinoc sam u palacinkarnicu isla, ali cisto da znate sta je sve varljivo i od cega sve se penju kile, a mislimo da nismo puno jeli.
Evo ja upalila babywatcher da cujem tog predivnog malisana kad evo ga lupa sad.
Ayla jel deblja cokolino? Hahaajaj ja bas kupila 400 g onog novog white plus onaj sa zitaricama i jedvaaa cekam probat prasica.. Inace ne pazim sta jedem mislim da bih jedino trebala smanjit ili izbacit kruh a sve ostalo mislim da je okej.. Tu i tamo nesto slatko ali nista pretjerano ali zato voce svaki dan tamanim od breskvi do lubenice i dinje.. Imam 3 glavna obroka a sve ovo izmedju su vockice… Zasad sam na +5 kg.. Nadam se da je to okej i da me nece bas zadnji mjesec uhvatit da dobijem 10 kg naglo..
Manich, zbilja si probaj naći onaj sprej s magnezijem.
Ima u Farmaciji , Be nature! Ja sam si kupila ,jedna bočica košta oko 130 kn,ali to se moze i doma napraviti pa je punooo jeftinije. Dok me boli, samo si spricam i zbilja pomogne. To mi je otkriče sad jer ja isto svako malo imam problem s vratom i glavom i pomogne mi bolje od tablete!
Ima stranica na fejsu magnesium terapija, tamo piše sve.
Hvala ti budem sigurno nesto pokusala jer me mrzi popit tabletu kad i onako ne pomogne.. Evo jutros me boljela glava isto ali evo sada trenutno je okej...
Sortiraj odgovore
Najstariji