Recenzija za Big baby 3u1 kolica koja nisu nit malo jeftina:
Dali znate da njihive(Big baby) autosjedalice nebprolaze standar sigurnoati djeteta? Ja sam pogrjesila i kupila kod njih i evo vam moje iskustvo , kostrukcija mi se raspala skupa s djetetom na zebri u centru grada sva sreca ne par dobrih zena sto su stale pomogle mi na svu srecu djetetu nije nista bilo na vrijeme sam reagirala i uhvatila ga , poslije kotac mi je otpao , sama kolica su imala dosta ostrih rubova od ne kvalitetno rezanja plastike a sto se tice mjesta i prakticnosti vecina su glomazna i nista nije skupa sklopivo nego sve pojedinacno i jako zauzimaju mjesta posebice kotaci koji imaji prednost i mane jer su velike , jako jako losa kvaliteta materjala na sto sam se zalila na sta su vrlo neodgovorni bili i nepristojni trazili me da odnesem nekoj firmi na popravak kolica kaj bi cekala vjerojatno 3-4 tjedna sto bi ostala bez kolica … a kolica sam platila 5000 kn 3u1 dobro pripazite i dobro razmislite .Corinne Mekelenić
Upravo sam ih izbacila s svog popisa gledanja i razmisljanja o njima 🤗
Tako je sa svim poljskim kolicima....
A u 90% slucajeva su kod 3u1 kolica autosjedice nekvalitetne i male (djete ih brzo preraste).... nije mi jasno zasto masa zena inzistira na 3u1, valjda da sve bude u istoj boji 🤔
Pozdrav curke. 🤗
Citam vas od pocetka, ali nikako da se javim. Trudna sam 28 tj 5 d. Cekamo curku. Termin mi je 10.10. Ovo mi je drugo dijete, imamo deckica od 3 godine.
Za sada sam na +3 kg. U prvoj trudnoci sam dobila vise kg sve ukupno 10 pa mi je ovo malo malo, ali doktorica kaze da je beba super pa se ne zamaram.
Sto se tice kolica imam ih od prvog dijeteta i odlicna su mi. Peg perego (3 u 1). Dosta su teska ali kad beba malo poraste planiramo kupiti kisobran kolica, tako smo i za prvo dijete.
Trenutno smo na moru, kupamo se, plivamo i uzivamo. 😘
Linopp ti bas manekenski s kilama ;)
Zaspala i ja i sad kao da me vlak pregazio. ayla ti lezis pa nismo za usporedjivati s tobom. Kretanje ipak potrosi neke kalorije koje smo ulupali.
KOLOVOZ
ayla - 22.8. Djevojčica💜
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
RUJAN
Senci30 - 5.9.,djevojčica 💜
Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
Breskvica - 14.9., djevojčica💜
Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
LollyBB - 15.9 dječak💙
Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
Nopobo- 21.09. curka💜
DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
Buby5 - 30.9
LISTOPAD
Marinaaaa- 2.10.,
DaVoS - 3.10., djevojčica💜
Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
Petrica87 - 06.10, dječak💙
Natalie - 7.10. dječak💙
Laura233 - 7.10. djevojcica💜
Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
Linopp - 10.10. Djevojčica
Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
sreca - 16.10.- Curica💜
Doris3101 - 16.10. - dječak💙
Lady_Bird - 20.10. curka💜
Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
fritula - 23.10. - dječak💙
Teresita - 24.10-dječak💙
MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split
Venus - 24.10. - curica 💜
Manich - 26.10.
STUDENI
Iva2 - 01.11. - curica 💜
Luce35- 01.11 - curica 💜
Dinah - 02.11. - curica 💜
anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
lala3 - 17.11. djevojčica 💜
Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
Kengurica - 25.11. dječak 💙
Ivana0907 - 25.11.djevojčica💜
Iwancheee- 26.11. dječak💙
Katja32- 28.11
Linoppti bas manekenski s kilama ;)
Zaspala i ja i sad kao da me vlak pregazio. ayla ti lezis pa nismo za usporedjivati s tobom. Kretanje ipak potrosi neke kalorije koje smo ulupali.
A to da vec 2mj 🙄 a sad i da se hocu kretati nemogu 😂 bas me muz zaje veli tebi ovo i pase 🤪 a ko se smije buniti pribaci se s jednog na drugi bok 😂😂
Kako sam ja sklona debljanju, da ne pazim sto jedem, okej uz povremene gluposti, te da se ne krecem toliko, sve se bojim koliko bih nabila 😱
Nego da vas pitam, osjecate li umor u trbuhu, ne znam kak bih to opisala, nakon npr pola satnog bebinog mrdanja? Nakon takvih epizoda, bas mi bude nekako tezak...zalila sam se da je bio miran ujutro, al mislim da reagira na djecje glasove 🤔 Ovih dana nije bilo toliko djece i bio je mirniji dok je danas puna plaza i buka je i full je nemiran...a tak je bilo i prije neka 2 tj, ali nisam povezivala s djecom to...
Kako sam ja sklona debljanju, da ne pazim sto jedem, okej uz povremene gluposti, te da se ne krecem toliko, sve se bojim koliko bih nabila 😱
Nego da vas pitam, osjecate li umor u trbuhu, ne znam kak bih to opisala, nakon npr pola satnog bebinog mrdanja? Nakon takvih epizoda, bas mi bude nekako tezak…zalila sam se da je bio miran ujutro, al mislim da reagira na djecje glasove 🤔 Ovih dana nije bilo toliko djece i bio je mirniji dok je danas puna plaza i buka je i full je nemiran…a tak je bilo i prije neka 2 tj, ali nisam povezivala s djecom to…
I ja sam sklona debljanju sto kazu i voda mi se primi, al sad uopce nepazim ako mi se jede slatko ja jedem, a pojela sam cudo slatkog do sada, da sam pazila nebi vjerojatno ovoliko kg dobila, mene zna uzasno boliti ako je beba nemirna dugooo, bas sam primjetila kad obavljam brijanje nogu da joj to smeta i da je nakon toga bas nemirna
Ayla 😂
DijMar ja ne, al ja sam tek 22tt. Za 10 tjedana cu osjecati i umor u malom prstu vjerojatno. Kad se najedem mi dodje samo da odrezem trbuh koliko me krene smetati.
Da, to sam isto primjetila da se cesto ljuti ili kod brijanja ili ak jace skvrcim noge kod lezanja, a nekad i kad sjednem na wc 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji