Jutro! Ayla ti zadnja zaspes, prva se budis. Nista od onog, naspavaj se prije poroda.
Pa bas, napisala sam sinoc vise mi dosta glumljenjan🦉 svaki dan, jos malo kad curka dode necu imat ni noci bit ce samo DAN 😶
Nikako da napisem za te mrlje. Melanin se nesto pojacava pa zato dobijemo i onu lineu negru. Uglavnom za lice visok faktor i sesir. Nema suncanja bas face bar za nas nesretnice s mrljama. Frendici mi se s lica nikad nisu u cijelosti povukle mrlje pa bolje sprijeciti nego lijeciti. Ja nazalost imam i otprije i vidim da su mi sad iako sunca vidjela nisam potamnile. Pise na webu da se te teudnicke uglavnom povlace.

Ayla ti ces barem biti spremna na DAN, a spavalicama ce biti šok i vjeverica.

Jutro ☀️ treba mi jos barem 3 sata sna 😴 ali da rjesim i tu stitnjacu i da sam mirna dok ne rodim......
Cure sretno svima na pregledima

Sretni svima na pregledima i ostalim cudesima danas.
Ja sam cak ok spavala, mali je opet bio cijelu noc u svom kreveticu 🎉🎉🎉🎉 meni naravno cudno bilo, pa sam se stalno budila 🤦🏼♀️
Netko je pitao za zeljezo, najbolje je provjeriti s dr koji vas salje, ovisi sto zeli vidjeti, mozda jel drze tablete dovoljnu koncentraciju ili kakvo je stanje kad bi se ukinule tablete... prenatale ne prestajem piti, mislim da oni nemaju tak veliku koncentraciju icega sto se gleda iz krvi

Ayla ti ces barem biti spremna na DAN, a spavalicama ce biti šok i vjeverica.
Hahaha to jedino 😂😂 al ja volim spavati, pa su mi ovo sve šokovi
Jutro curke 😆
Ima nas vec od 5h budne, pa se sve nadamo zaspat cemo opet pa ne uzimam mob 🙈
Iva meni je posteljica straga i dosta sam ju rano osjetila bez obzira sto mi prva trudnoca. Crnjaci su uvijek prisutni jer se ne mozemo nikako opustiti brige su uvijek tu i bas to nek me vise udari da mi i zeludac izbije progutat cu ga nazad 😂 i ja imam uzv u ponedjeljak i jedva cekam 🥰

Frajla samo sam na pocetku radila KKS pa ponavljam. Ne pijem nista od zeljeza zasebno, samo prenatale. Hvala

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji