Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pikulica19
    23. Srpanj 2019. 23:54

Evo tko zeli one bezkontaktne toplomjere sad imate i 20% a i imaju i online....
    https://shop-medikor.hr/

24. Srpanj 2019. 00:05

Ja jos nisam uzela toplomjer neznam kakvi bi uopce i uzela

• Pikulica19
    24. Srpanj 2019. 00:50

Nisam nit ja, imam onaj digitalni koristit cemo taj 😂

Dinah
    24. Srpanj 2019. 01:08

Cure, sretno koje idete na pregled! Ja idem tek 14.08. Imam ukupno samo 3 uzv, a pregledi su svaka 2 mj :/ i izmedju mjerenje tlaka i proteina u mokraci kod dr opce prakse. Bezveze, ali nema cimanja. A curka aktivna pa ne brinem.
    Svaka vam cast izdrzati na toj vrucini. Kod nas je 16 stupnjeva i bas mi je fino 🤗 S drugim sam bila trudna tocno prije 2g i 'umirala' sam od vrucine. Dva put dnevno smo isli na kupanje na Dravu, a ostatak dana sam hodala zamotana s mokrom tetrom 😅
    Zao mi je za curicu koju je ugrizao pas... Nadam se da nema traumu i strah. Grozno da u trudnoci moras jos i takve stresove dozivljavat....
    Ja sam vec s kilama na +10, ako je kome za utjehu.. Jest teze nego da tolko ukupno dobijem, ali sve ce to otic 😀

Lijepo i cvrsto spavajte, odoh skicnut tu fb grupu :) 

24. Srpanj 2019. 01:31

Pikulica19

Nisam nit ja, imam onaj digitalni koristit cemo taj 😂

Imam i ja digitalni valja ce i bebi biti dobar taj ako ne uzet cemo drugi

24. Srpanj 2019. 01:34

Ako nije pun mjesec onda je zgaravica 🙄 vise mi je dosta glumljenje 🦉 

mc_zgb
    24. Srpanj 2019. 02:02

ayla

Eto i mene, sovice. Isto me muči želudac. Nešto sam nasekirana i ne mogu zaspati. I plus, sutra, tj danas je ultrazvuk, pa je to još dodatno uzbuđenje. Pa ti onda spavaj 

24. Srpanj 2019. 02:18

mc_zgb

ayla

Eto i mene, sovice. Isto me muči želudac. Nešto sam nasekirana i ne mogu zaspati. I plus, sutra, tj danas je ultrazvuk, pa je to još dodatno uzbuđenje. Pa ti onda spavaj

Tako i meni uzv i pregled, sto mi najgore nezz ko minja dr

• sreca
    24. Srpanj 2019. 05:22

Jutro cure,
    Da vam se i ja malo javim,pratim vas svaki dan ali ne pišem.. kod mene je sve u redu,osim što i dalje pijem tablete za stitnjacu.
    Netko je pisao da ima flekice po licu, ja sam isto dobila kao sitne pjegice po nosu, nisu toliko upadljive ali tu su. Isto ne bi bilo loše kad bi ih s nečim ublažila ili izjednačila taj ten.
    Što se tiče pakovanja sve sam nekako čekala, bilo mi je rano,pa smo išli na put,bla bla.. sad me lagano hvata panika jer od 30 tj do 32 idemo na more i tek poslije bi trebali uzet stvari za sobu. Sve što sam sad gledala prethodnih dana ništa nam neće stići do polaska. Do mora ću si kupiti sve za torbu i Još odjecice za bebu,jer imam samo nekoliko komada. Nadam se do 34 tj da će sve biti gotovo i da će trudnoca teci uredno pa to onda i neće biti toliki problem. 

• Kengurica
    24. Srpanj 2019. 06:59

Joj ja napokon zaspem ranije (u 1:00) i evo vec budna. Nadam se da cu jos malo uspjeti odspavati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.