Ma cure budite bez brige, vjerujem da ce biti sve ok na pregledima.
Ayla, ja recimo puno jace osjetim kontrakcije ako mi je mjehur pun.
I rekli su da brojim ako su do 4 u satu i ne bole kontrakcije da je to ok.
Pa ja ih bas sad i ne osjecam il ih ne zamjecujem tj il mislim da je to beba, osjecam stezanje al nista strasno
Ja pijem magnezij odkako me ono strefilo, pa ih vise nisam imala… Ma da doguram do 37og pa onda lako, samo sta mi je pored dvoje djece malo nezgrapno mirovati al mama mi dosta pomogne oko njih i uzme ih na more itd, a ja laganini sve… Evo danas sam za nista al zato sta me vrucina ubija, ne podnosim ju nikako a pogotovo sad u trudnoci… Sutra ako bude sve ok i ako sam zatvorena ici cu se bucnut malo jer ovo je prestrasno 😣
Znam, da to je malo zajebano nemozes lezati non stop moras paziti djecu, najvjerojatnije bi tako i meni bilo da imam djece.. sretno sutra 🙃
Hvala, i tebi 😉
Hvalaa 😄
Mc_zgb - mi smo tu negdje po danima trudnice.. ni mi nemamo jos nista. Ni kolica 🙈🙈 cekamo i kimbac. I nesto sitno robice. Takoder idemo drugi tjedan na more, na 2 -3 tjedna... mislim da ce i mene pocet lovit panika 🤔🤣😱😱
Mc_zgb - mi smo tu negdje po danima trudnice.. ni mi nemamo jos nista. Ni kolica 🙈🙈 cekamo i kimbac. I nesto sitno robice. Takoder idemo drugi tjedan na more, na 2 -3 tjedna… mislim da ce i mene pocet lovit panika 🤔🤣😱😱
haha drago mi je da nisam jedina, malo mi je lakše, barem se jadat možemo jedna drugoj još ova renovacija stana, to nikako ne ide uz trudnoću, jer sam već luda od svega, majstora, stana, hrpa sitnica.. aaaa ludost! Imam osjećaj da će mi nakon toga sve biti ravno
Ajde kad počneš polako s kupovinom svega, javi, čisto da znam kad je krajnje vrijeme
Sto sam se danas nasekirala. Svekrvin pas, inace miran i dobrocudan, iz cista mira mi napadne kcer i ugrize za nogu, sreca nije probilo kozu i sreca sam bila blizu, pa sam ga par puta klepila rukom, jos je i na mene zarezao. Doslo mi je da ga taj tren golim rukama ubijem. Bila s njom na hitnoj, sve ok, redovno je cijepljen, kao i ona ali su mi rekli neka odem na epidemiolosku za svaki slucaj, jer oni nemaju cijepiva na hitnoj.
Bas vele na hitnoj da imaju dosta ugriza pasa, polide od vrucine ali da cim napada ukucane da to nije normalno.
Sogorica odmah digla nos, da sta, da ga ubijemo odmah, ser, kenj, reko a da je nekog od tvoje djece ugrizao? Stavila sam pregradu da ne ide vise blizu prilazu kuci i reko dok sam ja tu, nece blizu.
Samo se sekiram u tom Daruvaru, danas sam morala normabel popiti da se smirim. Muz mi je u Zg, radi, isto se uzrujao, kaze najbolje da dodjem po vas, ovo je vec sve ludnica.
Ajme grozno.
Ma odite doma, prema onome sto pises nikakve koristi od tog "odmora" van zg. Samo te sekiraju bezveze.
A ovako od sa strane bi rekla da ti sogorica radi veliku napetost i moguce da te zbog tog tlak zeza...
Julie,Ayla imate na fb-u grupu Trudnice 2018/2019/2020, nisam aktivna jer su mi dosta neke arogantne koje su najaktivnije a i ima ih kolicinski puuuuuno pa se covjek izgubi u masi, nije kao ovdje gdje znamo koja kakve bolove ima, dijagnoze, pa skoro i muzeve 😂. Zene su tamo dosta preciznije u prepricavanju iskustava s poroda i to mi se svidja, bilo pozitivnih i negativnih situacija pa si skicnite. Bas me nekako to samo jaca, ave izadju samo jace iz toga s smotuljkom u rukama.
Skicnula sam i bema bas detaljnog dijeljenja informacija, osim ako ih se ne spopadne s 1000pitanja 😂
Renata drago mi je da ti be kcerkica dobro, ali ona ce sad imati veeeeliki strah od psa. Necak kad mi je imao 7/8 god se igrao s djecicom na ulici i pas je izasao iz svog dvorista dosao do djece i dali iznerviran bukom ili vrucinom osjetio je valjda koje se dijete najvise boji odmah je za guzu ugrizao necaka, pokusavajuci pobjeci ugrizao ga je za drugi guz. Djeca nisu niti obracala paznju na psa jer ih tamo ima mnogo i ne zadirkuju ih jer im mi svi nedamo i to su ziva bica, ali eto neszo se prelomilo. Kad pricamo to sad u kuci malo se najsmijemo i kazemo da ima slatku guzu, sto i imaju svi sportasi, ali hocu reci da on dan danas i s svojih 13god ima strah od psa pa makar se radilo i o najmanjem.
....
Julie nemoj se sikirati zbog kolica, ali probaj ih malo drndati ili kako da kazem isprobati pod opterecenjem ili daj muzu da isproba malo na grublji nacin amortizere 😂 Moj kad je skuzio na jednima amortizere bas onak izrazene rekla sam mu da nakon nas ce morat mjenjat kotace skup s amortizerima koliko je on isprobavao ih da vidi i procjeni hoce bebi biti ucinkoviti ti amortizeri 🙈😆
Ako ti ista sumnjicavo bude ili vidis odi i vrati bolje neg sutra da nest bude, sta te briga, pa kupila si ih pošteno tako se i oni trebaju odnosit prema tebi-s poštovanjem. A da se meni raspadnu u voznji, pa ja mislim da ja ne bi stala na reklamaciji i njihovoj neobzirnosti.
*gore sam mislila na ljetne da sam skicnula i da nema bas djeljenja informacija
Deja bio je sparan i tezak dan, nije to od druzenja s mamom 😉🤗 i da neizvjesnost je uzasna, ali neka meni nje samo nek udara.
Kako ti je s dijetom? Bar imas na meniu zacrtano sta ces praviti jesti a ne ko ja da razbijam glavu i onda pojedem hranu punu secera misleci kao da je lagano 🤦🏼♀️
Nemam fb pa nemogu da ih pratim, a neda mi se praviti samo radi toga 😬
Curke koje idu sutra na preglede javite se.. Ja idem tek u 14.30h i poslje pregleda u shoping malo i na kavu sa susjedom.. Javim se poslje pregleda kao inace pa cemoooo mozda konacno upisati i pored mog termina tko nam stize.. Hihi..
Sto se tice ovog micanja bebe ja sam se sad navikla na bebaca i njegovo ponasanje i javljanje.. Bitno mi je da ga osjetim barem jednom dvaput u danu i ja sam mirna ali kako se u zadnje vrijeme poceo javljati i kada hodam ili kada odem negdje puno sam mirnija jer sam ga prije osjetila samo kad bi se umirila i legla na ledja..
Sortiraj odgovore
Najstariji