Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    23. Srpanj 2019. 14:43

Meni pise od 7-11,5 kg. Ne znam za vas ali ja imam osjecaj da kile samo idu goru u danu, ja sam na +12 trenutno, a jos je ostalo do kraja trudnoce vremena :) za cure kojima su bebe mirnije, probajte im pustiti mozarta. Kod mene to stvarno pali i mali se odmah pokrene, sad da li mu go pase ili smeta, ko zna

• Kengurica
    23. Srpanj 2019. 14:44

Senci tamo nakon save odes na tab foruma i onda link skines kad klinknes Pseudo html pa taj link pejstas u potpis. Javi jel sve jasno

Senci_i
    23. Srpanj 2019. 15:17

Kengurica  da provjerimo 😀

• Kengurica
    23. Srpanj 2019. 15:31

👍 to je to

23. Srpanj 2019. 15:50

Kengurica

Nije isto nista kod nijedne zene, ja ti samo kazem da voce zna biti varljivo. Ovo sam opcenito napisala jer se neke zene iznenade kad cuju da vice dize secer i deblja. Evo tebi ne smeta i to je super. Vjerojatno ne unosis sveukupno puno vise kalorija nego prije trudnoce. Bitno je koliko smo inace kalorija unosili i dovoljno je jos samo 300 vise. Ne trebaju se npr ni udebljati isto zene koje su razlicite tezine. Npr one pothranjene trebaju dobiti najvise, one zene koje imaju visok BMI najmanje kg, ali na jraju krajeva, tko ce si brojati kalorije u trudnoci. Jedemo koliko nas tijelo trazi, pripazimo ako doktor kaze i to je to.
    Ima i neki zgodan kalkulator, meni kaze da mi je idealno dobiti do 11kg u cijeloj trudnoci.
    https://www.hipp.hr/index.php?id=1758

Hahahah probala ja. Meni ispada od 12,5 do 18 kg da bi trebala dobit pa hajd sa ovom prvom kilazom se nekako slazem ali ima zena koje su kao ja bucke i u trudnoci ne dobiju ili nista ili jakooo malo.. Ocito je da imam dobre zalihe i da beba koristi moje zalihe pa da zato malo dobijam.. 

23. Srpanj 2019. 16:01

Aliii na kraju mene zapravo uopce ne brinu te kile bitno mi je da bebac dobro napreduje a ja hocu li do kraja dobiti 8 kila ili 15 tako mi svejedno i onako pola toga ode kad rodimo a ono sto ostane sredit cemo.. Doduse ja nisam nikad bila mrsava i kad sam smrsavila imala sam 93 kile i ja sam sebi bila tada ko manekenka hahahhaah.. Gradjena sam tako da imam jake noge i bokove i to mi je oduvijek tako.. Uvijek sam bila teska ali nikad nisam izgledala kao da imam toliko kila.. Meni se to fino rasporedi.. I uopce me ne brine sve to.. Naravno da bi voljela skinut jedno 15 kila i ostat onda na tome ali kod mene dijete i izgladnjivanje ne dolazi u obzir jer mi se kile vrate tako brzooo da je tesko za povjerovati.. Mislim si ja da kada rodimo i pocne stres oko dojenja oko bebe oko svega toga da ce kile otic jako brzo

• Pikulica19
    23. Srpanj 2019. 16:32

Recenzija za Big baby 3u1 kolica koja nisu nit malo jeftina:
    Dali znate da njihive(Big baby) autosjedalice nebprolaze standar sigurnoati djeteta? Ja sam pogrjesila i kupila kod njih i evo vam moje iskustvo , kostrukcija mi se raspala skupa s djetetom na zebri u centru grada sva sreca ne par dobrih zena sto su stale pomogle mi na svu srecu djetetu nije nista bilo na vrijeme sam reagirala i uhvatila ga , poslije kotac mi je otpao , sama kolica su imala dosta ostrih rubova od ne kvalitetno rezanja plastike a sto se tice mjesta i prakticnosti vecina su glomazna i nista nije skupa sklopivo nego sve pojedinacno i jako zauzimaju mjesta posebice kotaci koji imaji prednost i mane jer su velike , jako jako losa kvaliteta materjala na sto sam se zalila na sta su vrlo neodgovorni bili i nepristojni trazili me da odnesem nekoj firmi na popravak kolica kaj bi cekala vjerojatno 3-4 tjedna sto bi ostala bez kolica … a kolica sam platila 5000 kn 3u1 dobro pripazite i dobro razmislite .
    Corinne Mekelenić
    Upravo sam ih izbacila s svog popisa gledanja i razmisljanja o njima 🤗

• ReginaP
    23. Srpanj 2019. 16:57

Eto nas s pregleda iz trudničke. Došla oko 10 i čekala 3 sata, vec sam mislila da su mezaboravili. Skoro su nas ostavili u bolnici jer mi cerviks pola članka i otvorena sam za prst, ali sva sreca ctg nije zabiljezio niti jedan trud pa su me pustili kuci da mirujem i za tjedan dana idem opet na pregled i uzv. Vec sam mislila da cu imat trudove od muke kad su rekli da me zele ostavit u bolnici haha Dobila sam Utrogestan 200 mg da stavljam pred spavanje, ali mi je u ljekarni zena dala od 100 mg, jel tko od vas stavljao dvije odjednom?

23. Srpanj 2019. 16:58

I tako ja odspavala skoro 3h 😂😂 sad sam sva nikakva zbog ovih vrucina 😬 da Manich cokolino deblja isto kao i voce to mi je reko doktor na predzanjem pregledu kad me je pito koliko mislim jos dobiti kg a ja njemu samo uvjereno reko 5 on bojim se ja da ces vise ma reko necu puno ja reko voca jedem kako su vrucine, e veli on e bas od voca ces se udebljati dobro reko necu voce 😂 i onda smo se svi skupa smijali, tako da ne jedem puno voca osim lubenice na nju kada nevalim ja nestajem dok ju nepojedem a ostalo voce mi se ne jede trenutno i mogu vam reci da sam na +15 i sutra ujutro cu da obavim vaganje posto idem na kontrolu da vidim kakvo stanje je na tablici 🙈 i sto najgore doktor mi na godisnjem pa ce neko drugi da ga mijenja 🙄🙄

23. Srpanj 2019. 17:01

ReginaP

Eto nas s pregleda iz trudničke. Došla oko 10 i čekala 3 sata, vec sam mislila da su mezaboravili. Skoro su nas ostavili u bolnici jer mi cerviks pola članka i otvorena sam za prst, ali sva sreca ctg nije zabiljezio niti jedan trud pa su me pustili kuci da mirujem i za tjedan dana idem opet na pregled i uzv. Vec sam mislila da cu imat trudove od muke kad su rekli da me zele ostavit u bolnici haha Dobila sam Utrogestan 200 mg da stavljam pred spavanje, ali mi je u ljekarni zena dala od 100 mg, jel tko od vas stavljao dvije odjednom?

Sad odmaraj, pij magnezij i meci te tabletice, jesi imala kakve naznake da se otvaras? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.