Joj cure ne znam sta da radim. Mm vec sigurno dva tj a i vise, svaki dan al bas svaki cuje sa mamom i to mu se ona javlja za gluposti onak ispituje ga kak je vani il mu ide rec sta je jela i sl. I vec sam mu govorila nek se makne od nje da nema pet godina da se svaki dan mora sa mamicom cut on se odma uvredi al i prestane joj odgovarat, i sad ne zelim da se opet svadamo al kak da mu kazem nek se malo udalje? Meni to stvarno na zivce ide. Znaci vise je u kontaktu s njom nego samnom a to po meni nije ni normalno a ni zdravo da odrasli covjek ne moze bez svoje mamice.. a ona je navikla drzat i njega i njegovu sestru na kratkom lanci. Sve mora znat di smo, s kim, do kad, baas sve..
Kako ja ne volim detaljna zabadala, ja jedino svog muza pitam gdje sta kako i zasto tako i on mene, a ove druge ko sisa . Uglavnom, ja bi bila sretna da moja svekrva svog sina nazove bar jednom i pita kako je jel mu tesko ali to je jednostavno takav odnos-hladan, a kad je s svojim tatom nekad se cuo i rekao planove i tak nesto za buducnost ovaj mu zabio noz u ledja i sve iskoristio protiv njega odmah prvom prilikom. Vise ga puta punica nazove da razmijene sta ce kuhat jedno a sta drugo za rucak 😂 to ih veseli i imaju normalniji razgovor...
Jutro curke 😘😘
Neko kaze da mu je sve.. Bogami i meni je 😂😂 sve mi tesko, nemam zraka, nmg zaspat jer se nmg namjestit a kad konacno zaspem ili mi utrnu noge ili me pocnu bolit... Danas mi pritisak dole, isla sam di grada nesto obavit em vruce em meni pritisak, jedva sam hodala 😣😣 uglavnom uzas, i jos ove vrucineeee 😣😣
Pikulice ja kao da citam o sebi, prvi mirovala pa mi falillo kondicije, sad se zapusem pricajuci, ali nije to vise kondicija jer fino mogu prehodati nego su nam pluca pritisnuta. Meni se pogorsa nakon jela, onda osjecam da ce mi eksplodirati trbuh i zapuhujem se pricajuci.
Zadnja dva dana mi bebač premiran, jucer ujutro sam ionako imala pregled i sve je super, al navecer mi opet nije vrag dao mira i izvadila onaj mini doppler (babywatcher) da ga ipak čujem. Prečudno mi kako ga tako slabije osjećam. Veli mi sinoc muž, zakaj ga ides slusati, ja kazem pa da vidim jel sve ok jel kuca srce, a on kaze, aha ako ne kuca imaš mali kit za oživljavanje 😂😂😂😂😂. Uglavnom vidi da nisam baš čista u glavi.
I mrzim sparine, posluje podne me zakuca jer sam niskotlakaš.
Manich,jesi li i prije trudnoće imala takve glavobolje? Da nisu migrene?
Patila sam prije od migrena ali sam onda isla na akupunkturu 10 dana terapija i jako mi je pomoglo i mogu rec da vec 2 godine nisam imala migrenu kao migrenu od koje sam prije zavrsavala na hitnoj.. Desavale su se manje glavobolje u te 2 godine ali to su bile obicne glavobolje koje prodju same ili sa lupocetom... Kad sam ostala trudna u prva 3 mj me mozda dvaput zabolila glava ali nista strasno.. Sad je to pocelo evo cijeli prosli tj svaki dan otkad se ustanem pa do navece boli i primjetila sam da se vise znojim... E sada jel to mozda od vrucine ili je povezano neznam.. Sutra idem na pregled pa cu vidjeti sve.. Mjere mi tlak svaki pregled i vecinom je 130/60 kad sam bila prehladjena bio je 110/60 a na proslom pregledu 140/60 i to je rekla da je malo visoko ali je taj dan nilo vruce jako i dugo sam cekala u cekaonici pa je pripisala to vrucini..
Cure dobila sam gratis lumpi pelene i ne znam koju velicinu da uzmem, sta predlazete?
Irma, meni su predlozili 1 paket pelena velicine 1 i 2 paketa pelena velicine 2 (to bi trebala bit dovoljna kolicina za mj dana), pa se planiram toga pridrzavat.
Curke kako vi podnosite ove vrucine? Ja nikako, jos sam i niskotlakas... Koma 😣
Boze toliko ste pisale vise neznam ni sta sam procitala... Probat cu se sjetit.. 😏😒
Jana najdraza nasa curka zelim vam punoooo srece u svemu divni ste oboje i mislim da zasluzujete sve ljepo sto vam se moze desiti i sigurna sam da ce posvojenje proci brzo i da cete usvojiti jedno malo cudo i isto tako sam sigurna da cete ubrzo tom cudu reci da ce dobiti bracu ili seku..
DijMar imala sam prije problema kao sto sam vec napisala u prethodnom postu i ne ne mislim da je na psihickoj bazi jer nemogu reci da se sekiram previse ovih dana zapravo sam puno opustenija nego prije i kako sam primjetila da imam bas skoro sve za bebu stres me zaobilazi jer nema panike oko nicega.
Julie sretan puuut uzivajte..
Manich ja sam migrenas i u drugom tromjesecju sam imala epizodu od skoromjesec dana glavobolje. Mislim u prvom mjesecu drugog tromjesecja. Bila sam kod neurologa i napravio mi obradu, kaze hormoni.
Svejedno napomenu doktorici sutra. Ja imam nizak tlak pa kod mene nema veze s tim.
Pikuliceja kao da citam o sebi, prvi mirovala pa mi falillo kondicije, sad se zapusem pricajuci, ali nije to vise kondicija jer fino mogu prehodati nego su nam pluca pritisnuta. Meni se pogorsa nakon jela, onda osjecam da ce mi eksplodirati trbuh i zapuhujem se pricajuci.
Zadnja dva dana mi bebač premiran, jucer ujutro sam ionako imala pregled i sve je super, al navecer mi opet nije vrag dao mira i izvadila onaj mini doppler (babywatcher) da ga ipak čujem. Prečudno mi kako ga tako slabije osjećam. Veli mi sinoc muž, zakaj ga ides slusati, ja kazem pa da vidim jel sve ok jel kuca srce, a on kaze, aha ako ne kuca imaš mali kit za oživljavanje 😂😂😂😂😂. Uglavnom vidi da nisam baš čista u glavi.
I mrzim sparine, posluje podne me zakuca jer sam niskotlakaš.
Evo valjda si trebala se samo provozat tramvajem i bit medju ljudima da se bebica mrdne, kao ja eto i bome par pokreta me toliko usrecilo da sam i suzu pustila ♥️
Ma tebe bar smiri babywatcher, inace je ovako bas neizvjesno- uspavana ljepotica 🥰
Isto sam niskotlakas i isto ne podnosim vrucine, sparine... Ja sam jesenski tip osobe, obozavam kisu.
Ja sam mislila da nam se pluca stiskaju tamo iza 30.tog tjedna 😂 moze biti da je to to, jer ne mogu nito udahniti punim plucima kako se kaze 😆
I da nakon jela osjecam se kao da cu se raspuknut, a to su sve obrocici mali. I nemam pojma gdje sam dobila jos 2kg u zadnja 2tjedna kad sam na cokolinu i zitaricama jer nemam apetita na vrucini jesti 🤷♀️
Sta nas tek ocekuje, joj joj 😂🤗
...
Nego dali koja zna kad lezim bocno sigurno se i beba prilagodi toj pozi i kad se ustajem i nekako pregib napravim na stranu koja mi je gore bila u bocnom polozaju ima u sebi ko neku veliku cijev, bolje rec kamenu 😂, ali s obzirom da mi stalno uzv ispod pupka dole, sta bi to moglo biti?
Sortiraj odgovore
Najstariji