A da vas pitam…ostajete li bez zraka? Meni je zadnjih dana bas tesko…jako me bole leđa pa kad nekako nađem pozu koja mi odgovara za leđa, ne mogu disati kako treba….i onda sam sva neka bljuc i iscrpljena…s tim da me nocu uz sve to jos boli i ono moje "rebro" a ta bol vise nije iskljucivo na lijevoj strani nego se pomakla malo prema sredini…ugl, nikako se naspavati ko covjek. Da, i jucer su me i bradavice pocele boluckati🙄
Da, zna se dogodit da ne mogu udahnut skroz, i mene bole ledja od izlezavanja, a kod sjedenja rebra, valjda bebac gura nogicama 😆 sto je najgore, mislim da ce nam samo jos teze bit kak se blizi termin. Al dobro, ja ovo ne racunam kao neke tegobe, vec nesto sto je normalno.
KOLOVOZ
ayla - 22.8. Djevojčica💜
Mkt39 - 27.8.
PetiteFille- 31.8.
RUJAN
Senci30 - 5.9.,djevojčica 💜
Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
Breskvica - 14.9., djevojčica💜
Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
LollyBB - 15.9 dječak💙
Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
Nopobo- 21.09. curka💜
DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
irma123 - 24.09. curica - OB Virovitica💜
felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
Buby5 - 30.9
LISTOPAD
Marinaaaa- 2.10.,
DaVoS - 3.10., djevojčica💜
Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
Petrica87 - 06.10, dječak💙
Natalie - 7.10. dječak💙
Laura233 - 7.10. djevojcica💜
Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
sreca - 16.10.- Curica💜
Doris3101 - 16.10. - dječak💙
Lady_Bird - 20.10. curka💜
Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
fritula - 23.10. - dječak💙
Teresita - 24.10-dječak💙
MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split
Venus - 24.10. - curica 💜
Manich - 26.10.
STUDENI
Iva2 - 01.11. - curica 💜
Luce35- 01.11 - curica 💜
Dinah - 02.11. - curica 💜
anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
Pikulica19 - 11.11. curica - Vinogradska💜
lala3 - 17.11. djevojčica 💜
Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
Kengurica - 25.11. dječak 💙
Ivana0907 - 25.11.djevojčica💜
Iwancheee- 26.11. dječak💙
Katja32- 28.11
Pozdrav zene, majke, kraljice!
Pratim vas vec dugo i nema smisla vise da samo promatram, a porod ce uskoro. Termin nam je 5.9.i bit ce curica (ako aylazeli nadopuniti listu) vidim da je ona nekako preuzela taj dio 😀
Trudnoca nam je dosad uredna i bez nekih tegoba pa se skromno nadam takvom i porodu. 🤞🤞
Jedino mi je stitnjaca bila u gornjoj granici pa mi je dr.dala tablete. Pijem svako jutro pa me zanima od cura koje isto piju, kad idete vaditi krv jel ju popijete i to jutro? Moram prekontrolirati prije sljedeceg pregleda pa sam malo u nedoumici..ne znam koliko bi ta 1 tableta utjecala na rezultate?!
Dobrodosla 🙃
DijMar ma nek mi i zeludac izbije kroz usta opet cu ga progutat 😂😂 samo nek se trgne... Dani su ko godine kad nesto iscekujem
Aurora upravo to, sto vise odmice vece brige i jos veci strah 😔
S obzirom da sam lezala prva 3mj bas sam bez kondicije ostala, uspusem se samo tako to je bila setnjica od pola sata svega, a sad kad puno pricam onda ostanem bez zraka 😂
A da vas pitam…ostajete li bez zraka? Meni je zadnjih dana bas tesko…jako me bole leđa pa kad nekako nađem pozu koja mi odgovara za leđa, ne mogu disati kako treba….i onda sam sva neka bljuc i iscrpljena…s tim da me nocu uz sve to jos boli i ono moje "rebro" a ta bol vise nije iskljucivo na lijevoj strani nego se pomakla malo prema sredini…ugl, nikako se naspavati ko covjek. Da, i jucer su me i bradavice pocele boluckati🙄
Nekada jednostavno nemam zraka, pogotovo ako polulezim, to je valja kao normalno kada beba raste pa pritisce pluca meni je bilo katastrofa a sad mi je i ok, al isto ima dana kad se borim za zrak
Pratim vas vec dugo i nema smisla vise da samo promatram, a porod ce uskoro. Termin nam je 5.9.i bit ce curica (ako aylazeli nadopuniti listu) vidim da je ona nekako preuzela taj dio 😀
Trudnoca nam je dosad uredna i bez nekih tegoba pa se skromno nadam takvom i porodu. 🤞🤞
Jedino mi je stitnjaca bila u gornjoj granici pa mi je dr.dala tablete. Pijem svako jutro pa me zanima od cura koje isto piju, kad idete vaditi krv jel ju popijete i to jutro? Moram prekontrolirati prije sljedeceg pregleda pa sam malo u nedoumici..ne znam koliko bi ta 1 tableta utjecala na rezultate?!
Dobrodošla
Ja tablete za štitnjaču uvijek popijem, išla vadit krv za nešto deseto ili za TSH. Moje mišljenje je da s time samo održavaš razinu, i da, ništa se ne dogodi i ako zaboraviš popit tabletu. Tako da, popij ako misliš da ti je to ok. Znam da neki ne piju, ali eto, sto ljudi, sto mišljenja.
Joj cure ne znam sta da radim. Mm vec sigurno dva tj a i vise, svaki dan al bas svaki cuje sa mamom i to mu se ona javlja za gluposti onak ispituje ga kak je vani il mu ide rec sta je jela i sl. I vec sam mu govorila nek se makne od nje da nema pet godina da se svaki dan mora sa mamicom cut on se odma uvredi al i prestane joj odgovarat, i sad ne zelim da se opet svadamo al kak da mu kazem nek se malo udalje? Meni to stvarno na zivce ide. Znaci vise je u kontaktu s njom nego samnom a to po meni nije ni normalno a ni zdravo da odrasli covjek ne moze bez svoje mamice.. a ona je navikla drzat i njega i njegovu sestru na kratkom lanci. Sve mora znat di smo, s kim, do kad, baas sve..
Ja pijem terapiju za štitnjaču i rekli su mi da se ne smije raditi prekid u terapiji tako da ja popijem i to jutro prije kontrole
Ja sam zadnjih dana pocela osjecati da me malo pritisce kod nekih polozaja jer bebaca osjecam dosta visoko...e sad nam slijedi period kad ce se poceti nabijati sve vise i pritiskati pluca 😬
Ma joj sve mi je u zadnje vrijeme 😂 i mene i dalje bole rebra i pomaže samo da legnem na ledja, ali me onda ko gusi i ne mogu doći do zraka pa ležim na par jastuka. Pa me po noci zateze stomak na boku pa ledja pa na leđima ne mogu doć do zraka, po danu me dolje zna probadati kao da me netko nozem bode, a bas pazim šta radim 😆 a bradavice su mi uuuzasno osjetljive već 2 tjedna, čak me tuširanje zna bolit
Sortiraj odgovore
Najstariji