Ej curke ja sam eto danas 5+5 ..danas sam bila na UZ I cuje se srceko… sta mislite jesu ovo dobri pormjeri za tu sedmicu … i jeste vi imale odnose u ovom razbolju mogu li lose uticati..?
Kako koristiš utrogestane? Piješ ih ili vaginalno,meni su rekli pošto ja stavljam vagonalno nema odnosa,pa šta nisi pitala doktora,ja jesam pa mi je rekla bolje ne.
Jutro cure,
naspavala sam se 😁.
Aurora super za hematom, nadam se da ce i moj nestati, u ponedjeljak mi je uzv. Jel te sad skroz maknulo s mirovanja ili samo lagane setnjice?
Curke ja sam vam juce vozila biciklu i osjecala se konacno kao prije opustena i smirena.. Jedino sto me navece donji dio ledja bolio i dobila sam upalu misica hahahah.. Inace sve je okej.. Osjecam se super.. Evo vec drugi dan mirna sto se tice mucnina jucer sam se posteno najela svegaaaa jer konacno nisam morala povracat. Danas opet idem malo na biciklu pa na rucak kod sestricne i gnjaviti svoju dvogodisnju necakinju tj ona mene gnjavi hahahha.. Po novom sam ju naucila da svima kaze teta pokaze na stomak i kaze beba hahahaha... Uglavnom oni imaju neko malo preuredjenje pa se idemo druziti i nesto malo raditi ja necu ja sam zadužena za pec palacinke.. Uzivajte curke danas..
Lady, ako koristis utrogestane (to mi je promaknulo), mislim isto da ne. Meni je evo hematom nestao, skidam se s Duphastona pa mi je preporuka da i dalje nemamo odnose do sljedeceg pregleda kad ce mi gledati gdje je posteljica smjestena i onda reci mozemo li ili ne mozemo.
Jutro,dali polozaj posteljice ima veze s odnosom?
Jutro cure! :)
Ayla ako je posteljica nisko mislim da su odnosi zabranjeni, nisam 100% sigurna ali cini mi se da je tako!
Jutro cure! :)
Ayla ako je posteljica nisko mislim da su odnosi zabranjeni, nisam 100% sigurna ali cini mi se da je tako!
Oke hvala,nisam znala da ima veze..
Luce, lagano sve za sada…nije mi nista konkretno rekao, ali ja nisam morala strogo mirovati…nisam trcala jer kad sam 2 put potrcala ne misleci za tramvajem preslo mi u svjezu krv iz smeđe. Ne dizem bas nista teze od 2 kg, rijetko i to jer mm odmah drami. Kucanske poslove je mm obavljao tipa usisavanje ali ostalo sam sve ja lagano. Sad radim sve ali polako. Zapravo me mm mazi pa ne moram nista teze raditi, ali se krecem normalno. Setamo vec neko vrijeme lagano po 5km.
Ayla, i meni se cini da su zabranjeni odnosi kad je posteljica nisko.
Budem bas doktora malo pitala o tome
Super da nisi morala strogo mirovati, meni bas fali i sunca i svjezeg zraka. Mastam o laganoj setnjici uz more barem pola sata, nadam se da cu uskoro moci. Muz kuha, sredjuje stan, robu, sve obveze oko djeteta su na njemu al vidim da je vec na izmaku snaga jer radi po 12 sati dnevno i dodje doma premoren.
Sto se posla tice, svi se zanosimo i mislimo kako bez nas nece moci ali moji na poslu se snalaze, zovu me kad bas ne znaju rijesiti situaciju. Ne treba nam stres i tudji problemi sto kazes
Cure kakve vitamine uzimate?
Ja imam prvi pregled tek 26.3 kad cu biti 8+3 , i odkad sam saznala da sam trudna uzimam folnu kiselinu (sa vitaminima B6, B12, C, E) sve u jednoj tableti jednom dnevno..
Ne znam jel bi smila piti uz to jos i Mg?
Moze neki savjet oko tih vitamina, koji su najbolje, koje kolicine i to?
Lady, ako koristis utrogestane (to mi je promaknulo), mislim isto da ne. Meni je evo hematom nestao, skidam se s Duphastona pa mi je preporuka da i dalje nemamo odnose do sljedeceg pregleda kad ce mi gledati gdje je posteljica smjestena i onda reci mozemo li ili ne mozemo.
Da da koristim utrogestane vaginalno..znaci odnosi nista promaknulo mi pa je nisam pitala.. a trudnoca zasad ide dobrim tokom
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji