E bome ja cu sutra na more da iskoristim jos ovo malo sta mi je ostalo jer moj ginic neda kupanje kad se udje u 36ti tjedan 😡😡
Ni moj neda 😤 a tako bi se rada bucnuti malo
Vjerujem ti… Meni more pred nosom 😣 pa reko ici cu makar sutra malo se bucnut….
Svakako iskoristi 🙂
Ocu bome jer ko zna sta ce mi u srijedu rec na pregledu 🤔
I ja idem u srijedu 😁
E bome ja cu sutra na more da iskoristim jos ovo malo sta mi je ostalo jer moj ginic neda kupanje kad se udje u 36ti tjedan 😡😡
Svakako iskoristi 🙂
I ja idem u srijedu 😁
U koliko? Ja u 10:30 😁😁
Svakako iskoristi 🙂
I ja idem u srijedu 😁
U koliko? Ja u 10:30 😁😁
Kod mene nije odredeno posto idem u bolnicu kad dodem pa cekam red 🥴
Hvala cure, ma pod rad po kuci sam mislila samo to tako, napunit ispraznit masinu sudja, nekad malo pomest uspravno s nogu i rasirit ves (dragi ga nosi itd.). Inace odmaram, lezim, jedem na kaucu itd.
Jedino eto par dana u tjednu malo prosetam po gradu i lagano. Kupiti cu magnezij.
Do sada sam bas bila jako aktivna, vjezbala bih doma 2-3 put tjedno po pola sata bar, kretala se skooro svaki dan, doma vise cistila i saginjala se, seksualno aktivna i sve...
Sto se tice bakterija, i ja sam citala da od njih moze biti, meni je bila ima mjesec il duze izolirana u urinu, streptococua agalacticae, no nakon kure klavocinom je urin bio uredan, popijem nekad jos preventivno brusnica caj od enciana. Dok je rekla da cemo svakako opet testirati urin za neko vrijeme. Al pitanje koliko dugo sam je ja vukla prije lijecenja. Znaci sad sa 26tj takav nalaz cerviksa, a sa 14tj me druga bivsa gin samo pipala iznutra i rekla da sam cvrsta ko stijena i sve super, nije spominjala ni duzinu ni nista, pa se ocito to sve naglo promijenilp u zadnja 2 mj.
E da je li stetno sjediti po sata-sat negdje na kavi/pizzi ?
Moj doktor kaze da je, ja ako moram sjediti onda se izvalim da mi nije veliki pritisak na cerviks..
Moj doktor kaze da je, ja ako moram sjediti onda se izvalim da mi nije veliki pritisak na cerviks..
Ja nemogu ni sjedit normalno jer me ona izudara, gura noge u rebra, pa me i kicma copi.. I onda se izvalim sta cu 😂😂
Jos uvijek me dolje tu i tamo probode, valjda je to normalno 🤔
Ja nemogu ni sjedit normalno jer me ona izudara, gura noge u rebra, pa me i kicma copi.. I onda se izvalim sta cu 😂😂
Jos uvijek me dolje tu i tamo probode, valjda je to normalno 🤔
Je normalno je mene vec 2 mj tako probada dole nekada imam osjecaj kao da me neko reze dole, ma ni ja jedino sto dok jedem sjednem normalno i tad ona za cudo i spava pa da makar to mogu na miru 😂😂😂
Curke pitanje za bivse pušačice(cigareta)😂 dal vam jos pada na pamet cigar?
Sortiraj odgovore
Najstariji