Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    19. Srpanj 2019. 13:33

Što se poroda tiče, moj je bio stvarno super, čak i kad bi nekome pričala detalje nema nešto gadno (osim ako klistir opisujem ). A valjda i ja to tako pozitivni ispričam da je moj muž nekidan nekom izjavio kako je sve skupa trajalo 2 sata  Nije bilo baš tako, oko 7 navečer su počeli prvi trudovi, a u 3 u noći sam rodila 

Grizli
    19. Srpanj 2019. 13:33

Pozdrav cure, mislim da je Kengurica mi pisala da ima fetal doppler ili ako jos koja od vas ima. Meni je 13tt i pokusala sam uloviti otkucaje al samo nakratko mi registrira 134-138 broj na ekranu, nema onog zvuka kao sto ima kad sam stavila muzu na srce pa se cuju bas otkucaji. Jer to ok ili nesto krivo radim? Jel bi vec trebala uhvatiti na duze? Moj nema onaj gel bar u uputama ne pise da ga treba, a nisam ga ni dobila uz to cudo. 

Frajla
    19. Srpanj 2019. 13:40

Grizli

Pozdrav cure, mislim da je Kengurica mi pisala da ima fetal doppler ili ako jos koja od vas ima. Meni je 13tt i pokusala sam uloviti otkucaje al samo nakratko mi registrira 134-138 broj na ekranu, nema onog zvuka kao sto ima kad sam stavila muzu na srce pa se cuju bas otkucaji. Jer to ok ili nesto krivo radim? Jel bi vec trebala uhvatiti na duze? Moj nema onaj gel bar u uputama ne pise da ga treba, a nisam ga ni dobila uz to cudo.

Tebi je jos relativno rano, beba ti je nisko i pitanje hoces uvjek uspiti uhvatiti. Znam da je ova cura rekla da je njoj najbolje funkcioniralo ujutro na pun mjehur

• Noemi1
    19. Srpanj 2019. 13:41

Frajla, koliko nam treba mrezastih gaca? Koliko vir ulozaka (paketa ukupno) koliko za bolnicu koliko za doma? I koliko tih muller/chicco ulozaka? A jesam te sad izbombardirala pitanjima 😂

PatyDi
    19. Srpanj 2019. 13:45

Kengurica

DijMarnajbolje da velis bebi da se strpi malo dok se ne predomislis :)
    Salim se. Moj mali slatkis necak kaze, doktol je mamu lezao (rezao) da ja mogu izaći i onda sam ja izasao. On si brije kak se on odmah igrao i sve pa je kao hrio van i ovaj ga pustio. 😂😂😂😂 ima 2 godine.

Hahaha moji, zapravo od decka necak (12) i necakinja (8) su vec veci, ali isto briju da ce malac vec svasta moci kad izadje, tak da su mu spremili hrpu igracaka i dvd crtica 🤣

Frajla
    19. Srpanj 2019. 13:52

Noemi1

Frajla, koliko nam treba mrezastih gaca? Koliko vir ulozaka (paketa ukupno) koliko za bolnicu koliko za doma? I koliko tih muller/chicco ulozaka? A jesam te sad izbombardirala pitanjima 😂

Sve ovisi koliko ces krvariti... Ja stvarno nisam tako puno
    Imala 2 paketa gacica (mislim da su po 5 kom), prvi dan sam mijenjala svaki put kad sam isla na wc, kasnije samo ako bi procurilo negdje. I na kraju su mi ostale jos 2 ili 3 za doma. Ako ces samo Vir onda ih treba hrpa (ponesi dio, a ostalo nek ti donose), jer njih se stavlja bar po 3 kom odjednom, pa paket ode za cas (ja sam nosila 3 paketa). Ove ogromne se prvi dan stavlja po 2, kasnije je meni bilo ok po 1, to sam jos drugi dan i onda sam presla na Vir. Nisma potrosila ni pol paketa (mislim da ih 30 bude).
    Doma sam još par dana Vir stavljala i onda sam na obične prešla. e sad, ja sam mislila da ce to liti u potocima, pa sam se opremila nocnima, ali n akraju uopce nije bilo tako puno i samo su me smetali, pa sam muza poslala da mi obicne kupi

• irma123
    19. Srpanj 2019. 14:22

Frajla kakve torbe si nosila? Mislim mala kao np lr skolska il sta? Ja opce me znam u sta bi stavila stvari🤔

Frajla
    19. Srpanj 2019. 14:22

Ne oblače se gaćice odmah, prvo sam jedno sat vremena ležala tamo u boxu s malim na prsima, pa je on išo na kupanje, a ja sam morala loš neko vrijeme ležati i onda mi je došla navući gaćice i vozili su me u sobu. U nekom trenu se eto to obuće, a lakše je kad je spremno.
    Ovisi od bolnice, mene kak su skupili iz sobe onda su mi obje torbe stavili na policu ispod kreveta i tak su vozili samnom u drugu sobu, tak da je bilo svejedno jel jedna ili dvije. A negdje ti daju da veliku torbu odmah ostaviš u sobi gdje ćeš ležati, pa si onda nosiš u rađaonu ili manju torbu ili to osnovno u vrećici....
    Čokoladice vjerujem da dobro dođu onima koje su tamo dugo, i bočica vode.
    Ja savjetujem imati zalihicu i za u sobu-večera obično ide dosta rano, oko 7, nekad i ranije (da pokupe do vizite), doručak je tek oko 8 ili nekad kasnije (kad prođe vizita), ako ste bude veći dio noći umrete od gladi u međuvremenu 

Frajla
    19. Srpanj 2019. 14:24

Aurora87

Iva, ja sam danas 31+2🥰.
    A ja imam opet.pitanje koje je mozda glupo, al sta ja znam, palo mi na pamet…jel trebam te gace prije oprati?🙈 Mislim jednokratne su, ali opet😁…ne znam jel ih ok obuci a ne oprati…

Ne treba prati. Ja to dozivljavam ko zavoj . Uostalom, budes cijela obložena ulošcima

Frajla
    19. Srpanj 2019. 14:26

irma123

Frajla kakve torbe si nosila? Mislim mala kao np lr skolska il sta? Ja opce me znam u sta bi stavila stvari🤔

Manja mi je bila Fila, one što su jedno vrijeme bila na benzinskima, sigurno znaš, svi su imali 
    Veću sam ovu kupila, jer inače ne koristim torbe, a glupo mi bilo kofer vući. 
    https://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/50330507/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.