Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marinaaaa
    18. Srpanj 2019. 16:06

mc_zgb

Evo i mene napokon nakon cijelodnevnog obilaska gradaKupila sam u lidlu bodiće, veličine 62 i 74, manjih nije bilo, kupila sam i jednu posteljinu, one jedne manje tetrice što budu po 3 komada i sebi jednu majicu. Tajice uopće nisam ni vidjela, bilo je još par pari hlačica, majica je dosta bilo još i tih bodića je dosta bilo (bila sam na Donjim Sveticama u dućanu). Mene užasno živcira što sve uvijek bude raskopano, ja to ne razumijem, kak možeš tak doć, pootvarat pola tih kutija ostavit tako, maltene bacit, pa meni je to sramotno, eto, ne znam, možda sam samo ja takva, ali ko da smo životinje se ponašamo.

Vidjela sam da vas dosta ide oko 30. tjedna, to me tješi, jer i ja ću tako ići i onda se vraćam kad ću biti 32. Valjda će sve biti ok.Ja ipak idem na otok, ali dobro, Zadar mi je na sat vremena, zlu ne trebalo.

Ja živim na Braču i jedva čekam da me trudovi uhvate doma, ajme meni 😲 a pretpostavljam da će tako i biti. I onda za Split u rodilište 🙄 

mc_zgb
    18. Srpanj 2019. 16:11

marinaaaa

mc_zgb

Evo i mene napokon nakon cijelodnevnog obilaska gradaKupila sam u lidlu bodiće, veličine 62 i 74, manjih nije bilo, kupila sam i jednu posteljinu, one jedne manje tetrice što budu po 3 komada i sebi jednu majicu. Tajice uopće nisam ni vidjela, bilo je još par pari hlačica, majica je dosta bilo još i tih bodića je dosta bilo (bila sam na Donjim Sveticama u dućanu). Mene užasno živcira što sve uvijek bude raskopano, ja to ne razumijem, kak možeš tak doć, pootvarat pola tih kutija ostavit tako, maltene bacit, pa meni je to sramotno, eto, ne znam, možda sam samo ja takva, ali ko da smo životinje se ponašamo.

Vidjela sam da vas dosta ide oko 30. tjedna, to me tješi, jer i ja ću tako ići i onda se vraćam kad ću biti 32. Valjda će sve biti ok.Ja ipak idem na otok, ali dobro, Zadar mi je na sat vremena, zlu ne trebalo.

Ja živim na Braču i jedva čekam da me trudovi uhvate doma, ajme meni 😲 a pretpostavljam da će tako i biti. I onda za Split u rodilište 🙄

Divim se vama koji živite na otoku i treba vam do bolnice, ja bi poludila vjerojatno. Svaka vam čast  Meni je bolnica na 5 minuta pješice, autom minutu i pol, pa sam mirnija ipak. 

marinaaaa
    18. Srpanj 2019. 16:15

mc_zgb

marinaaaa

mc_zgb

Divim se vama koji živite na otoku i treba vam do bolnice, ja bi poludila vjerojatno. Svaka vam čast Meni je bolnica na 5 minuta pješice, autom minutu i pol, pa sam mirnija ipak.

A mislim si ni prva ni zadnja, pa mi je lakše KAO, a nije. ahaha 🤭

luce35
    18. Srpanj 2019. 16:18

mc_zgb

Kengurica

Mc_Zg jel ti stigao ogtt nalaz?

Evo taman provjerila, došlo je. Prva dva su dobra, zadnji mi je višlji. Nadam se da me neće dalje slat na neke obrade. Kaj vi kažete?

Mislim da neces nazalost  izbjeci obradu, treci je povisen, plus je veci od onog nakon sat vremena. Dijeta 1800 kcal i bit ce to super 😀.

luce35
    18. Srpanj 2019. 16:21

Marina sto se plasis, jesi cula da je cura u Selca nekidan doma rodila 😀. Salu na stranu ja sam toliki panicar da bi vec 2 tj pred termin bila na kopnu

mc_zgb
    18. Srpanj 2019. 16:22

luce35

mc_zgb

Kengurica

Evo taman provjerila, došlo je. Prva dva su dobra, zadnji mi je višlji. Nadam se da me neće dalje slat na neke obrade. Kaj vi kažete?

Mislim da neces nazalost izbjeci obradu, treci je povisen, plus je veci od onog nakon sat vremena. Dijeta 1800 kcal i bit ce to super 😀.

Noooou  A stvarno jedem skroz normalno, uopće nemam ni želje za slatkim, pojedem tu i tamo komadić čokolade. Voće svakodnevno za doručak plus popodne, i zelenjave i svega. Ahh očito je tak svejedno kaj jedeš.. al dobro, sad ću barem naučiti koliko koja namirnica ima kcal 

Frajla
    18. Srpanj 2019. 16:22

mc_zgb

Kengurica

Ovisi kakav ti je ginekolog...ali uglavnom se za to ide dalje.
    A sad vidite kolike su razlike izmedu krvi i aparatica, eto tebi aparatic pokazo za 1 vise (ako se dobro sjecam), meni je pokazo zo 0,5 manje...
    A to su vrijednosti koje kod trudnica cine razliku
    I onda negdje daju aparatice za doma, pa si kao sam prati, a pitaj boga kako koji mjeri...

mc_zgb
    18. Srpanj 2019. 16:23

Frajla

mc_zgb

Kengurica

Ovisi kakav ti je ginekolog…ali uglavnom se za to ide dalje.
    A sad vidite kolike su razlike izmedu krvi i aparatica, eto tebi aparatic pokazo za 1 vise (ako se dobro sjecam), meni je pokazo zo 0,5 manje…
    I onda negdje daju aparatice za doma, pa si kao sam prati, a pitaj boga kako koji mjeri…

A da, nekako više vjerujem ovim laboratorijskim nalazima, nego malom ušljivom aparatiću. Da, meni je na aparatiću pokazao 5.1, a ovaj laboratorijski 4.2, a iz iste epruvete je rađeno. Pa si ti misli

Frajla
    18. Srpanj 2019. 16:26

mc_zgb

Frajla

mc_zgb

Kengurica

Ovisi kakav ti je ginekolog…ali uglavnom se za to ide dalje.
    A sad vidite kolike su razlike izmedu krvi i aparatica, eto tebi aparatic pokazo za 1 vise (ako se dobro sjecam), meni je pokazo zo 0,5 manje…
    I onda negdje daju aparatice za doma, pa si kao sam prati, a pitaj boga kako koji mjeri…

A da, nekako više vjerujem ovim laboratorijskim nalazima, nego malom ušljivom aparatiću. Da, meni je na aparatiću pokazao 5.1, a ovaj laboratorijski 4.2, a iz iste epruvete je rađeno. Pa si ti misli

Pa to kazem, aparatici nisu precizni sami po sebi. A onda jos i trakice, ako su struje znaju lose mjeriti. Iz krvi je tocno
    Mislim, aparatic je ok za prave dijabeticare jer njima razlika od 1 ne igra tak veliku ulogu kad su i vrijednosti puno vece

18. Srpanj 2019. 16:41

Izaso novi lidlov katalog za bebe nista, samo za vecu djecicu ima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.