Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    18. Srpanj 2019. 14:11

anemone

Felicita, ja sam brinula oko mora i svega dok mi moji nisu poslali snimku trudnice kako skače u vodu i to sa dobrim trbuhom (dobro, ja baš i ne bi to Al nek ženi bude ) 😂
    Ako imaš odobrenje od dr, nemaš brige. Ja se isto spremam u sub, a budem 30 tj i to u Crikvenicu (inače smo u Dalmaciji ili Istri) a sad Crikva baš zbog blizine riječkog rodilišta 😂😊

Uzivaj na moru :) blizu smo, ti Crikva ja Novi :)
    DijMar hvala na savjetu za dizanje, svakako cu probat i tu metodu :) moram si uzeti onu mekanu spuzvu za lec

• irma123
    18. Srpanj 2019. 14:19

Kod mene u lidlu nit tajica nit grudnjaka.. tetra nes malo uzela sam one manje di se tri dobiju.. gdje vi posteljinu uzimate?  Iz lidla mi preveliko. Treba mi za madrac 120 a za jorgan 110 sa 125..

• ReginaP
    18. Srpanj 2019. 14:29

Aurora87

ReginaP

U Lidli kod Arene imate jos preklopnih bodija za curice svih velicina punu korpu, za deckice sve ostalo najmanje 74 :(
    Ja ne znam kako vi s ovim hormonima, ali mene zadnjih dana od jutra do navecer opere cijeli spektar emocija, malo sam sretna, pa tuzna pa ljuta na cijeli svijet pa opet sretna pa nadrkana pa placem i tako u krug.. i nikako se ne mogu smirit

Ja sam uglavnom nadrkana🙄. Evo jucer mi je bio super dan jer me mm iznenadio s lubenicom koja je napokon bila fina i slatka i onda me poslije vodio u kino…nisam morala kuhati jer sam imala od dan prije i lagano sam spremala stan…malac bio aktivan…sve se poklopilo…evo danas sam uspavana i nadrkana sto se moram uopce ustat iz kreveta…a i ovi oblaci sto su se navukli mi ne idu u prilog s tom sparinom…mozda me i to vrijeme muci.

Ja inace uopce nisam konfliktna osoba, cak ni kada bi trebala, ali zadnjih mjeseca dana ko da samo trazim s kim se mogu posvadjat. Sad sa u lidlu dobila zivcani slom jer sam si lijepo poslagala stvari kako ih trebam sloziti i lik na blagajni mi pobaca stvari i dinja mi odleti skroz da sam morala naskakivat da ju mogu dohvatiti jer naravno od stomaka ne mogu i onda i jos vrecicu da zadnju koju sam namjerno stavila gore da mi da prvu.. neki dan sam dedu nekog opalila laktom jer me gurnio da se progura u kauflandu.. prestrasno.. a da ne pricam sta jadan mm trpi.. otisao je na cugu s pirjateljima s posla i zvao je i mene da dodjem, ali sam se ja osjecala kao morz i nisam htjela doci pred ljude i onda sam bila ljuta sto je on tamo s njima, a ja sam kod kuce i 2 dana sam se durila jer je bio par sati s njima, a ne samnom.. Prije nikad nisam vjerovala kad kazu da su strasni hormoni u trudnoci, ali ovo stvarno je strasno.. ja sebe ne prepoznajem

Dinah
    18. Srpanj 2019. 15:22

Haha bas ste me nasmijale 😂 da.. Hormoni.. Dobro je dok smo ih svjesne 😂
    Cak vam malo i zavidim na prvoj trudnoci 🙄😅🤗❤️
    Meni se strije nisu povukle. Ali jisam se ni mazala nesto. Vec mi je i svejedno samo da vratim kilazu bar 😅 Cule ste za onu 'mama tigar'? 😍

mc_zgb
    18. Srpanj 2019. 15:27

Evo i mene napokon nakon cijelodnevnog obilaska grada  Kupila sam u lidlu bodiće, veličine 62 i 74, manjih nije bilo, kupila sam i jednu posteljinu, one jedne manje tetrice što budu po 3 komada i sebi jednu majicu. Tajice uopće nisam ni vidjela, bilo je još par pari hlačica, majica je dosta bilo još i tih bodića je dosta bilo (bila sam na Donjim Sveticama u dućanu). Mene užasno živcira što sve uvijek bude raskopano, ja to ne razumijem, kak možeš tak doć, pootvarat pola tih kutija ostavit tako, maltene bacit, pa meni je to sramotno, eto, ne znam, možda sam samo ja takva, ali ko da smo životinje se ponašamo. 
    ...
    Vidjela sam da vas dosta ide oko 30. tjedna, to me tješi, jer i ja ću tako ići i onda se vraćam kad ću biti 32. Valjda će sve biti ok.  Ja ipak idem na otok, ali dobro, Zadar mi je na sat vremena, zlu ne trebalo.

• Kengurica
    18. Srpanj 2019. 15:42

Ja fakat ne osjecam promjene raspolozenja u smislu ljutnje, tuge, jedino me nekak cesto zagrize savjest da sam lijena jer nisam navikla ne ici na posao pa na tren pomislim da dzabalebarim. Ne svadjam se s nikim trenutno i tu i tam me netko ljuti kao i obicno. Ali sigurno ima nekih promjena.
    Ja se slazem da kako ljudi tako ko zivotinje to raskupusaju. Meni je to krajnja nekultura. Kao i kad vidim ovo smece po gradu. Da, gradonačelnik je šupak i odvoz smeća je dno, Zg nikad prljaviji, al ljudi bez pardona šutu ostave kraj kontejnera za papir itd.. 

• Kengurica
    18. Srpanj 2019. 15:54

Mc_Zg jel ti stigao ogtt nalaz?

mc_zgb
    18. Srpanj 2019. 15:57

Kengurica

Mc_Zg jel ti stigao ogtt nalaz?

Evo taman provjerila, došlo je. Prva dva su dobra, zadnji mi je višlji. Nadam se da me neće dalje slat na neke obrade. Kaj vi kažete? 

• Kengurica
    18. Srpanj 2019. 16:02

Javit ce se strucnije, ja to tek trebam vaditi. Pa meni se čini da je 50/50 urednih i ne skroz urednih nalaza kod nas. 

mc_zgb
    18. Srpanj 2019. 16:05

Da, baš ima cijeli spektar rezultata. Dokaz kolko smo svi individue. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.